Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pani jużakowa do nas zaglada,ale na wszelki wypadek jeszcze raz podesłalam link na poczte.Psiaki sa SUPER!

Jozio podobno teraz sie taki pieszczoch po nieudanej adopcji zrobił,ze opedzic sie od niego nie moga :)
Ja bardzo sie ciesze,ze Jozio bedzie mial swoja kaukazie do towarzystwa,on tak lubi sunie.

Posted

Dokladnie Neris nie mow nic Difi bo popelni harakiri,,ona tak bardzo kochala Jozka i na wzajem...Zaplakalaby sie gdyby sie dowiedziala o jego nowej towarzyszce,,,,
co do Jozka to ona zawsze byl pieszczoch...pamietam jak czesto siedzialam w jego klatce i siedzielismy przytuleni,,,czesto ludzie patrzeli na nas i pytali ze smiechem a ta jasnowlosa tez do adopcji na co ja odp , ze ta jasnowlosa jest na obserwacji przeciwko wsciekliznie!!!!!
Jozek bedzie mial teraz raj na ziemi,,bedzie w koncu wszystko dobrze,,
Szkoda ze jestem tak daleko i nie moge pogadac z nasza pszyszla pania Jozakowa,,,ale mam nadzieje ze bede miala okazje na dogo,,,
Jozek zasluguje na domek,,najwspanialszy,,,
Trzymamy kciuki za niedziele,,,
Moze za jednym zamachem , i jeszcze cos innego wpadnie jej w oko w naszym schronie,,jednak wspolna wycieczka bedzie wykluczona,,Jozek bedzie stroil fochy do innego kumpla czworonoznego.....

Posted

Tylko czy Szarmen nadaje sie jako pies strozujacy,,ona wg mnie jest taka spokojna,,,Wspaniala kandydatka bylaby wg mnie Baba Jaga,,,ale albo mi sie pomylilo albo co , ale czy moja zrzeda Jaga juz poszla do ludzi?
A szarmen moze sie wyrobi przy innym psiaku, i bedzie dobra obronczynia Jozakowego teranu

Posted

Kochana wiewiorko,Bab jaga od 3-4 tygodni w domu,w Brzeżnie.

A Szarmenka sie tak rozbujała,ze szczekała na wszystko,co podchodziło do kraty (na mnie nie :)
Rowniez jej poprzedni właściciele mieli problem,bo suka stróżowala (zreszta w ich przypadku zupełnie niepotrzebnie )

Daje jej miesiac, na nowym miejscu,zeby sie doskonale sprawdziła.
No i bedzie drugi pies-beda sie nakrecac.

Posted

Marsiki są piękne - i do tego z Milanówka. Mój Lisek byl z Milanówka.
Neris ma rację - one są już zżyte czyli jakby gotowe do zamieszkania razem w nowym domku. Żadnej niespodzianki z przystosowywaniem się do siebie nie będzie. No i takie śliczne.

Posted

mysle ze dla naszej warszawianki bedzie lepiej jezeli wezmie psy z 1 schroniska,,,od razu po drodze za jednym zamachem,,,Ciezko jej by bylo podrozowac po polsce za kazdym psiakiem...Teraz bierze Szarmen i Jozia,,,nie moze wybrac od razu samca dla niej bo do samochodu Jolek go nie wposci,,ale jak mala bedzie razem to jak zaczna sie nakrecac to bedzie strozowanko na 102

Posted

Ło matko, ale się narobiło!!!!!!!!!!!!!:crazyeye:
Nie miałam czasu tu zaglądać, miałąm nadzieję, że jest ok.
A tu takie kwiatki, dobrze, że ze szczęśliwym zakończeniem!
Trzymam kciuki za warszawski dom!!!!!!!!!!
I wymiziać Józefa odemnie, bardzo proszę!!!!!!!!

No i niestety nauka kolejna, sprawdzajmy domy i róbmy kontrole
poadopcyjne!!!!!!!!!!

Posted

Bylam dzis w schronie kapac Jozia przed wyjazdem do Wawy. Niestety nikt po niego nie przyjechal :( Nie mamy kontaktu do Pani z Warszawy :(
Mam nadzieje, ze to nie sciema z ta adopcja. Obym sie mylila.

Posted

Kurcze z tego co mi wiadomo Jozek ma pecha,,kobieta z warszawy to chyba wymyslona osobka,,,
ale jaki cel miala w takiej dzialalnosci?
Obym sie mylila,,,,,
Wszystko pewnie konkretniej opowie Brazowa,pewnie juz powoli bedzie wracac ze schronu,,,
Dlaczego z Jozkiem jest taki problem,,za jakie grzechy on bedzie musial sie dalej meczyc w schronie,,,
Mam nadzieje ze jutro kobieta skoryguje moje spostrzezenia i okaze sie ze jest wszystko ok