Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

P.Izo nigdy nie mozna przewidzieć na kogo się trafi...Ja do tej pory obwiniam sie za ten domek dla Lali na 6 dni...Ludzie jednak potrafią ładnie mówić i "zbajerować" nas, ale miejmy nadzieje ze kolejny domek okaże się lepszy i wszystko się ułoży;)

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Iza, nikt do Ciebie pretensji nie ma.
Wiadomo, że wszyscy tu chcemy dla psów jak najlepiej.
A głupich ludzi nie trzeba ze świecą szukać-niestety.
Szukajmy po prostu dalej.

Posted

akucha napisał(a):
Tylko żeby tym razem wszystko się udało, żeby go jutro przywieźli ci bezmózgowcy...

jesli go nie przywioza to ja pojade po niego, mam umowe adopcyjna i pozwolenie od szefostwa na odebranie Jozka

Posted

A gdzie tam się zakończy - tyle cieszenia się, to ja pewnie nie zasnę z tej uciechy :loveu: :loveu: :loveu: .

Jednak mają wspaniale serca Ci Państwo. Józeczek będzie mial dom :loveu: :loveu: :loveu: . Po takiej poniewierce, po takiej strasznej poniewierce. Pieseczku, będziesz mial najprawdziwszy dom, już nigdy nie zawyjesz, co najwyżej ze szczęścia :loveu: :loveu: :loveu: .

Posted

Cale szczescie znalazl sie. Zglosilismy na pogotowie wetwrynaryjne, ze Jozek zaginal i moze blakac sie po Obluzu.
Dzis rano byl telefon, ze Jozek stoi gdzies przy bloku, mialam po niego jechac ale osoba ktora go znalazla zaprowadzila go do opiekuna. W miedzyczasie my tez dzwonilismy do wlascicieli Jozia i wasnie sie dowiedzielismy ze to nie pierwsza jego ucieczka :( Biedak nie mogl trafic do schroniska bo to daleko wiec blakal sie po osiedlach.
Gdybym mogla to pojechalabym na kotrol wczesniej ale moj syn byl chory. Pluje sobie w brode, ze Jozek tyle przeszdl ale mam nadzieje, ze teraz w Wawie bedzie mial w koncu swoj wymarzony dom.
Wiewiora PRZEPRASZAM! :(

Posted

Kochane cioteczki, już będzie dobrze.
Już Józio nie będzie samotny.
Historia Józia będzie mieć szczęśliwe zakończenie.
Cioteczki jeszcze ze szczęścia będziemy płakać- zobaczycie.

Posted

mocno trzymamy kciuki za pania z Warszawy.Z calej sily.

biedny Jozek,masz racje wiewiora1,pies cierpial,wyl i uciekal z samotnosci...:-(

jak sobie pomysle,ze on szukal schroniska,bo tam ludzie okazali mu odrobine serca....

teraz moze byc juz tylko lepiej.
Niespodzianka-sunie domowe,maluchy, sa dwie,kudlate stworki.
Ostatni domownik to mlodziutka kaukazka,ktora teskni za towarzystwem innych psow (dlugo byla w hodowli),a w domu czuje sie dyskomfortowo;dyszy,chce ciagle wychodzic,jest jest goraco,a z drugiej strony nie chce byc sama na dworze.
Czy Jozek bylby dla niej dobrym towarzystwem? :loveu:

juzak bedzie mial nie dwie panny,a trzy,w tym z jedna bedzie dzielil duzy kojec.
Kaukazka jest szczekliwa i strozuje,wiec Jozek juz sie nie bedzie musial wysilac :)

Iza,glowa do gory! Zwykle nie mamy wplywu na to,co ludzie robia.Kochasz zwierzaki ,to najwazniejsze.

Posted

Kochana Izo , ja w cale nie mam do ciebie pretensji , wiem ze ty tak jak ja zakochalas sie w Jozku i chcialas dla niego jak najlepiej , Nikt z nas nie ma rentgena w oczach i nie przeswietli tych wszystkich ludzi,
To co sie stalo to tylko pech , dobrze ze wszystko sie dobrze skaczylo. Tzn czekam na wiescie o jego przybyciu do schronu, i w tedy sie uspokoje..
I prosze cie nie miej wyrzutow do siebie, Kiedy ja zajmowalam sie adopcja psow , tez wiele razy zastanawialam sie czy dobrze zrobilam wydajac tego czy tego psa,, Mialam czasem wyrzuty , czy ci ludzi beda dobrzy czy nie,, Ale nie mamy na wszystko wplywu , musimy wydawac te nasze psiaki , bo inaczej zestarzeja sie w schronie, a tego nikomu nie zycze,
Wiec Iza jak mowi Brazowa glowa do gory, ,, TO NIE JEST TWOJA WINA
Jak pomysle sobie , ze Jozek uciekal. Tak to swiadczy o tym ze on musi byc z czlowiekiem
A co do nowej wlascicielki , To Bedzie musiala wykastrowac Jozka, On jest w prawdzi wnetrem jednojajecznym , ale trzeba,, Mysle ze bedzie sie dobrze czul z suka. on kocha towarzystwo kobiet
Dogadaja sie troche on podominuje , ale lagodnie troche ona i bedzie wszystko o k
Wierze w to
Kurcze dzieki Bogu , ze jest pogotowie wet. Iza podziekuj im odemnie .pozdrawiam

Posted

Czyli co ...W warszawie teraz na odwiedziny czekac beda... Dofi , Jozek , Tara,, No i co tam jeszcze brazowa.?
Nie wykrecisz sie na wiosne robimy obchod naszych wszystkich psiakow, Bedziemy dlugie 3 dniowe paletanie sie po polsce. Warszawa, Krakow. Szczecin, I co tam jeszcze to czas pokaze
Kika. Tara, Dofi , Jozek . Sendi. Roki, Zebatka, No i oczywiscie moja najkochansza Czarna
Tak wiec Brazowa szykuj sie na wiosne

Posted

A to byl moj zestaw, jeszcze twoj komplet psiakow i ruszamy wiosna ,
Bojcie sie ludzie. Inspektorzy ruszaja,
Chyba mam dobry humor dziki brazowej i jej pomocy przy Jozku , teraz czekamy na Jozka a potem na kobiete

Posted

Kochany biedak, ależ on się musiał bać, jak strasznie tęsknił... Czy ci ludzie sa porąbani, myśleli że wzięli maszynę czy co?

A ta pani z Warszawy będzie go miziać, prawda?

Posted

Dopiero wszystko przeczytałam...Ale go przygoda niemiła spotkała...Biedactwo kochane...
Dobrze ze jednak sa jeszcze wspaniali ludzie(tu wielkie podziękowania dla Pani z Warszawy;))