Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jozek idzie do przodu!
dzis kolejny telefon w sprawie Jozka.
Fajnie rokuje.Pani bardzo zainteresowana,ale oczywiscie ostateczna decyzja zapadlaby po poznaniu psa,na razie wyslalam linka do tego watku.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

brazowa1 napisał(a):
Jozek idzie do przodu!
dzis kolejny telefon w sprawie Jozka.
Fajnie rokuje.Pani bardzo zainteresowana,ale oczywiscie ostateczna decyzja zapadlaby po poznaniu psa,na razie wyslalam linka do tego watku.

No to świetnie, super.:multi:Ale popatrzcie jak się nagle ruszyło. Oby to był dobry znak, oby to był TEN domek.

Posted

Trzymam kciuki za Jozka w poniedzialek , moze cos sie ruszy i maluch znajdzie dom i bedzie wszystko ok..
To bedzie piekne jesli tak bedzie. mam nadzieje ze wszystko sie ulozy. i bedzie wielka radosc zarowno dla nas jak i dla Jozka...
To bedzie wspanaiale. mam nadzieje ze Jozkowi sie uda i spodoba sie naszej pani z Warszawy...trzymam mocno kciuki

Posted

W poniedzialek ma sie pojawic pani,o ktorej juz pisalam.Z warszawy.Pani ma 2 suczki,nieduze,po sterylce,poprzednio miala kaukaza,ktory aniolkiem nie byl,ale przy pomocy tresera wyprostowali psiaka.

Oczywiscie ostateczna decyzja o adopcji zapadnie juz w schronisku,teraz jest na 99,99 %

Joziu,znajdziemy ci dom przed wigilia,na pewno :)

Posted

akucha napisał(a):
On jest boski!!!! Jedyny, taki wielki, piękny i kochany!!!! Gdybym mogła go mieć... tak, jak nie mogę :cool3: Cudo!!!

Akucho ja Cię rozumiem, gdyby tak można było wziąć te wszystkie pieski.
To dopiero byłoby szczęście.

Posted

Z tego co widze Jozio ma dwie szanse na adopcje. Dzis przyjdzie pan ktory ma dom nad morzem, dzialke i chce dac Joziowi dom.
Bede z nim rozmawiala, przez telefon zrobil bardzo dobre wrazenie, ma doswiadczenie z kaukazami wiec... zobaczymy.

Posted

W końcu po tych smutnych dniach kiedy tylko podbijaliśmy pieski do góry- spełnia się marzenie o domku. Może za Józiem pójdą kolejne pieski. Taki wielki olbrzym bardzo dobrze przetrze drogę do nowych domków.

Posted

Kiedy przeczytalam o panu znad morza ktory ma doswiadczenie z kaukazami od razu do glowy powrocila jedna mysl . Jakis czass temu byl facet , Iza pamietasz, przedstawial sie jako doktor, i sprawial dobre wrazenie, chcial tego naszego agresywnego kaukaza ktorego udalo mi sie w jakims stopniu ujazmic, Potem jednak zastanawila sie nad Jozkiem , czym mnie bardzo zdenerwowal , bo przez niego rezykowalam wlasne bezpieczenstwo zajmujac sie tym kaukazem , stanowczo powiedzialam ze Jozka nie dam, I dobrze sie stalo ,. Po wiekszym przesledzeniu faceta i przepytujac sie znaj9omych hodowcow, okazalo sie ze facet zajmuje sie walkami psow , ponoc ,ale stu procent nikt oczywiscie nie da, Bije sie dawac Jozka facetowi , wolalabym zeby wziela go kobieta i mial dodatkowo fajna kolrzanke , Bardzo sie boje o niego , Moze nie potrzebnie , ale wole kobiete,, Kurcze, bede codziennie myslec czy wszystko ok.. Sprawdzcie wszystko dokladnie, Iza,, Aska bedzie pewnie pamietac tego faceta,, On chcila strasznie zeby ten kalkaz mial pbciete pazury ,,to jego znak rozpoznawczy i patrzal na zeby ,
Ok moze panikuje, ale nie chce nie przezypiac nozy..Prosze spr wszystko