matusia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 wiewiora1 napisał(a):biega sobie po schronisku i jest bardzo zmęczony . do towarzystwaq ma starą białą Azjatkę Witam, Dopiero trafiłam na ten wątek - stąd cytat Wiewióry1 z maja - Wiewióra, jeśli wspomniana azjatka jest ciągle w schronisku - czy można prosić o jej wiek, historię, charakter, zdjęcia - spróbuję gdzieś ją umieścić, a nuż poszczęści się jej w życiu na stare lata.... Przepraszam za odbiegnięcie na moment od podstawowego wątku Józia - jest CUDNY i płaci, jak już to ktoś napisał, za nieciekawy stereotyp o swojej rasie. Powodzenia Józiu i szybko, wielki świąteczny misiu, na święta do nowego domku pod choinkę... Quote
wiewiora1 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Czesc matusia. Na szczescie naszej Azjatki juz dawno nie ma przygarneli ja ludzie. Czasem mamy wyrzuty . bo ludzie zastanawiali sie miedzy Jozkiem a nia . Moze gdyby poszedl Jozek to Azjatka w szybkim tepie tez by go znalazla i szczescie na calego . A tak Jozek czeka i czeka . Jesli masz pomysl co dalej mozna robic zeby nasz olbrzym nie przesiedzial zimy w schronie to bede wdzieczna, Ja juz\ nie wiem co robic , ta akcja trwa tak dlugo i nie ma odezwu ani jednej osoby pozdrawiam Quote
Wola Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Podbijam wąteczek.Józiu skikaj szybciutko w ramiona nowych państwa;) Quote
wiewiora1 Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 Jolek ty wcale nie jestes taki stary, nie wiem dlaczego nikt cie nie chce . ale wierze ze w koncyu cos sie ruszy . Moze chociaz dom tymczasosy . On siedzi w niezbyt duzej klatce. mam nadzieje , ze jest tam teraz wstawiona chociaz buda chroniaca przed zimnem.. moze na okres zimy domek na tymczas, zeby jemu kosci nie zamarzly.... Moze to chociaz jest jakies rozwiazanie... Sama juz nie wiem,, ale musze probowac.. Quote
Wola Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Niestety jak ja byłam żadnej budki nie było...Józio marznie z ta krótką sierścią...chociaz kumpele ma puchatą to ma go kto tam podgrzać troche... Quote
Wola Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Niestety tak:-( Dlatego to takie ważne dla nas żeby znalazł domek bo to przeciez nie sa warunki... Może już wstawiono mu budę nie wiem bo byłam pare dni temu...Ale wątpie bo do tak małego "boxu" sie raczej nie zmieści...Chyba ze uda się znaleźć jakieś inne wyjście...Box duzy moze sie zwolni to sie tam towarzystwo przeniesie i tam budy są.... Quote
Wola Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ten box w którym teraz jest sam w sobie jest jak buda...Troche wyżej od ziemi więc chociaz od podłoza nie ciagnie,drewnianyz trzech stron z daszkiem...Ale i tak to w sumie żadne schronienie....myśle ze jeżeli w najbliższym czasie nie znajdzie sie dla niego lepsze miejsce to napewno coś z tym zrobią.Poprzekałada się jakos psiaki w maxymalnym ścisku i box duzy sie zwolni, a jak niee to pewnie mu coś wstawią... Ja niestety nie wiem nic na ten temat.W schronisku jestem tylko raz na tydzien i to w dzień.Może na noc przenoszą go do budynku??Budynek przeszedł własnie remont i jest naprawde świetny.Teraz kończy sie budowa drugiej strony,moze własnie noclegowni Józka??Nie mam pojęcia jak to jest.... Quote
Wola Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 hej przystojniaku milość jest dobra na jesienną handrę więc pokazuj się szybciutko na pierwszej stronce;) Quote
Wola Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Józio nadal czeka...Przystojny i dostojny psiulek do wzięcia od zaraz a tu cisza... Quote
Neris Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Józek, nie jesteś w końcu aż taki stary... Quote
brazowa1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Dziewczyny,zrobmy akcje.Gdzie Michu jest wystawiony? Czy jest stale na allegro? A na owczarek.pl? Tam znalazla dom Tara,stara owczarzyca. Quote
brazowa1 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Jutro godzina zero i przed swietami Jozek ma byc w domu.Jade do Poznania,popytam hodowcow,wezme jak najwiecej kontaktow. I damy ogloszenie w prasie,codziennej. i wszedzie,gdzie sie tylko da. Quote
brazowa1 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 zrobimy piekne portfolio Jozkowi i wszyscy rozeslemy po co lepszych znajomych.Jezeli nie oni,wezma go ich poleceni znajomi. Akucha,dzis przesle Ci kolejne zdjecia Jozka,jest ich ze 20! Quote
Ludek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Jeśli nie ma Józia na allegro, to moge go wystawić, tylko tekst bym poprosiła. Quote
Lulka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 dzis sie allegro skonczylo wiec ja go ciach ponownie :evil_lol: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=140636277 Quote
wiewiora1 Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Dzieki ludziska m oze cos w koncu sie rusz i Kudlacz na swieta bedzie w domu Quote
Wola Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Świateczny prezent pod choinkę tylko nie wiem jak olbrzymia musiałaby byc taka choinka:P Quote
brazowa1 Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Akucha,wysylam zdjecia,masz te poprzednie,prawda? I te ,gdzie jest obciety? Bardzo prosimy Cie o tekst,rzetelny,z uczuciem,tak jak Ty to potrafisz :) Jezeli tylko mozesz. Ten test trzeba ladnie polaczyc ze zdjeciami,zeby sie fajnie wysylalo.I do WSZYSTKICH PRZYZWOITYCH znajomych,jakich mamy w obwodzie. Moja kolezanka zmiesci go w poniedzialek na owczarek.pl Juzak musi znalezc dom! dzis dzwonila do mnie pani,mila,ale nieprzygotowana do takiej adopcji i ciesze sie,ze doszlysmy do tego samego wniosku. Blok,mloda,rozbrykana roczna suka jużaka,a Józek mialby spowodowac,ze suka bedzie miala towarzystwo i stanie sie bardziej usluchana. Poprosilam o przekazanie dalej info o Józku,im nas wiecej tym lepiej :) Quote
Izabela.S Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Z najnowszych wiesci o Jozku... poszedl z Muka na duzy wybieg, maja budy pelne slomy, pelne miski i regularne spacery tylko tego domu brak :( Quote
Wola Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Józek na dużym wybiegu...Nie umiem sobie tego wyobrazić...Ale przynajmniej ma budę i napewno jest im cieplej...Mam tylko nadzieje ze go tam ktoś wypatrzy.Może zmiana miejsca pociągnie za sobą zmiany jego życia i ktos go weźmie wkońcu?? słyszałam że zmiany lubia chodzić parami Quote
brazowa1 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Dzis dzwonila kolejna osoba-rokowala bardzo,ale coz,ma psa nowofunlanda. Nie bedziemy ryzykowac. przesylam jej dzis link do tego watku,poprosilam o pomoc w znalezieniu domu.Moze cos sie ruszy? Quote
Wola Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Super brązowa;) Ja widzę że coś się poważnie rusza, jakies propozycje nareszcie;) Quote
Recommended Posts