Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 125
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malibo57']Hm, może i nie będzie miło, ale pod pierwszym linkiem nie widzę, gdzie jest Eureka, a drugi to strona SendSpace. To jakiś błąd techniczny?

Nie, bebcik zamieściła spakowane zdjęcia- trzeba kliknąć na regular download i potem jeszcze raz download, a następnie rozpakować .rar

Mam co chwila problemy z imageshackiem, a fotosik nie działa mi tak, jak powinien. Na 10 prób udaje mi się wstawić max 3 zdjęcia, ale będę jeszcze próbować.

Cała Eurekę mam z zimy:

Uploaded with ImageShack.us

Posted

wróciłem z kolejnych wyjazdów.. zdjęcia Eureki są świetne! tzn. tamte pierwsze dwa, bo po ostatnim widać że lekko nieaktualne :)
zaraz robię wpisy z fotkami, dla moich znajomych.
roześlą dalej w razie czego.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Kochani, a co z tym Allegro?
Co jakiś czas przeglądam aukcje w kategorii "zwierzęta" i Eureki nie widziałem ni razu..
Jeśli problemem są finanse związane z wystawieniem aukcji, to podtrzymuję moją propozycję - pokryję koszty!

Posted

Juro zrobię, obiecuję.
Co chwila coś pilnego się pojawia.
Teraz np maluchy z meliny.

U Eureki bez zmian. W schronisku mówią na nią Parafka. Biedna sztywnieje ze strachu, gdy się ją głaszcze.

Posted

esperanza napisał(a):

Biedna sztywnieje ze strachu, gdy się ją głaszcze.

Dlaczego się nie dziwię... W końcu Elf, Erka i Eureka to jedna rodzina!

Trzymam mocno kciuki za Eurekę!
Jak widzę Marcinkowi bardzo zapadła w serducho...

Marcin, a może popytasz jeszcze po rodzinie? :evil_lol:;) Mielibyście caaałe stadko "u siebie"...;)

Posted

DIF napisał(a):
Dlaczego się nie dziwię... W końcu Elf, Erka i Eureka to jedna rodzina!

Trzymam mocno kciuki za Eurekę!
Jak widzę Marcinkowi bardzo zapadła w serducho...

Marcin, a może popytasz jeszcze po rodzinie? :evil_lol:;) Mielibyście caaałe stadko "u siebie"...;)

Bardzo dobry pomysł............

Posted

DIF napisał(a):

Ta konkretna ciocia już kolejnego psa nie jest w stanie wziąć :(
Pytaliśmy innych, brak chętnych..

Zachęcajcie znajomych do kupowania moich książek, w ten sposób szybciej uzbieram na ten dom, w którym oprócz Elfa i Eureki jeszcze parę zwierzaków znajdzie swoje miejsce ;)

Posted

[quote name='MarcinPe']Ta konkretna ciocia już kolejnego psa nie jest w stanie wziąć :(
Pytaliśmy innych, brak chętnych..

Zachęcajcie znajomych do kupowania moich książek, w ten sposób szybciej uzbieram na ten dom, w którym oprócz Elfa i Eureki jeszcze parę zwierzaków znajdzie swoje miejsce ;)

Czy jest coś o czym nie wiemy, Marcinku?;):evil_lol:

Posted

Hmm.
Przyznam, że nie rozumiem pytania - nawiązałem do Waszej propozycji sprzed kilku tygodni, że zrzucicie się na dom dla mnie pod warunkiem, że wezmę furę zwierzaków :D

Wszak własnego wolnostojącego domu nie posiadam, ciągle na niego zbieram ale woooolno to idzie :)

Posted

MarcinPe napisał(a):
Hmm.
Przyznam, że nie rozumiem pytania - nawiązałem do Waszej propozycji sprzed kilku tygodni, że zrzucicie się na dom dla mnie pod warunkiem, że wezmę furę zwierzaków :D

Wszak własnego wolnostojącego domu nie posiadam, ciągle na niego zbieram ale woooolno to idzie :)

No bo ja nie wiedziałam, że jednak zbieramy na ten dom!!!!!!!!!!!!! :roflt::megagrin:

• 2 weeks later...
Posted

esperanza napisał(a):
Mam zdjęcia z pierwszych dni listopada.

Justynko! A jaki Eureka ma charakter? Czy jest tak samo płochliwa jak Elfik i Erka?
I czy ona nie ma przypadkiem "niedźwiedzich łap"?
Jakoś dziwnie mi wyglądają te jej łapinki....:roll: