Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"Troszkę Antosia, chłopak poczuł się już znacznie lepiej nie kuleje, był na spacerku, kolejny przystojniak do adopcji stonowany z nutką szczeniaka w sobie. Teraz z dołem bo jego panna go zostawiła i dochodzi po operacji do siebie a on mocno tęskni za nią, choć się widują jednak muszą być izolowane bo Antoś zbyt nachalny względem Oli.

• 2 weeks later...
Posted

Wieści z DT
"Antonio mój Antonio miał być psem z charakterem a to taki nynuś kochany, tylko mnie przytul nie wolno jednak dotykać uszu, nie lubi weta i jest przekupny. Do niedawna ktoś tu mocno bał się Tolka, a w niedzielę złapałam chłopaków na wyjadaniu ciastek. Wchodzę do kuchni i co widzę, Antoś daj łapę i w nagrodę ciacho. Antoś poza tym, że nie przybiera na wadze i mi tu straszy kosteczkami to super fajny gość, niezwykle przystojny, dostojny. Wydaje mi się, też, że albo udaje albo lekko nie dosłyszy, muszę się wydrzeć by załapał o co mi chodzi. "

• 2 weeks later...
Posted
  • 1 month later...
Posted

Wieści od Tolka:
"Antoś Tolek to psiak, który jest zrównoważony, lubi spacery jednak najbezpieczniej czuje się w domu we własnym, fotelu przed telewizorem. Jego przyszły dom nie musi prowadzić aktywnego trybu życia lub bać się zniszczeń. Antoś grzecznie zostaje sam, dla niego najważniejsze są trzy rzeczy pełna miska, fotel i ciepła dłoń człowieka, która pogłaszcze. Na początku boi się dotyku człowieka był bity, gdy jednak przekona się, że ręka człowieka już go nie skrzywdzi, nieporadnie wdrapuje się na kolana domaga głaskania, przytula się i pięknie się wita. "

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Od Tolka wyjechała jego ukochana sunia Kryszynka vel Olka...

"Przygotowywałam Antonia do rozstania z Olką już od dłuższego czasu, zabierałam Olcie do mamy w gości by socjalizować ją z blokiem, zabierałam do sypialni własnej by nauczył się sypiać sam, dziś jednak chłopak przeżył traumę. Biegusiem witał Tomka ja niedobra zamknęłam go na wybiegu by na spokojnie i bez jego nerwów i bez obskakiwania gościa czytaj pobrudzenia bo się towarzystwo wylewnie wita Gula mógł obejrzeć fundacyjne psiaki. Nagrabiłam sobie tym strasznie, bo jakim prawem zabrałam mu jego miłość życia, bo jakim prawem przetrzymałam go na śniegu normalnie zaspy wielkie są a śniegu jak na lekarstwo dla Antka to zbrodnia bo jemu wszystko przeszkadza. Wkurzył się na poważnie po wyjeździe Olki stwierdził, że nie będzie się do mnie odzywał i nawet na mnie patrzył i nie będzie przekupny ale jak mu fotel oddalam troszkę mi wybaczył. Przed nami kilka trudnych dni chłopaka da radę póki co ucieka w sen i mam go przykrywać, bo on jest grzeczny nic nie niszczy dogaduje się z psami bezproblemowo biegał zarówno z Boryskiem jak i Benem. Dziewczyny to norma kocha wszystkie. Antoś prowadzi w castingu pies dla Prudnika, pomimo że nie przepada za Danuśką za to uwielbia panów od remontu klei się do wszystkich. Nie lubi weta i zimy i od dziś mnie, przyjmuje to z godnością i tak sobie myślę może Abra zastąpi Antosiowi Olcię ale będzie duet. "

• 1 month later...