Romka Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 MORUSEK-SMUTNY,PRZESTRASZONY PSIAK ZA TĘCZOWYM MOSTEM opis wkrótce Quote
mamanabank Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Witam i ja i gratuluję Romka pierwszych osobistych wątków :-) Gdzie ja mam Cię Morusku zabrać na łowicki wątek jak tam już wszystkie miejsca zajęte, no cóż, będę musiała Cię jakoś upchnąć :-( Quote
Romka Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Paula i Kajka zajęte nie miałam sumienia prosić o założenie wątków.A Morusek na zdjęciach Pauli smutny i delikatny zarazem.Założę się jak poznamy go bliżej ,że ma cudny charakter. Quote
Paula03 Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Ja też gratuluję pierwszych wątków :) Mi również się zdaję, że ma cudny charakter, ale póki co jest bardzo wystraszony! Quote
mamanabank Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 Morus, ciekawe jak dzisiaj będziesz witał dziewczyny... Quote
kajkoowa Posted July 10, 2010 Posted July 10, 2010 mamanabank napisał(a):Morus, ciekawe jak dzisiaj będziesz witał dziewczyny... Nieśmiało, ale lepiej niż tydzień temu. Paula zarobiła nawet buziaka :) Quote
Romka Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Kaja10014 napisał(a):Nieśmiało, ale lepiej niż tydzień temu. Paula zarobiła nawet buziaka :) No to Paula miała szczescie!Spojrzałam w smutne oczy Morusa i zobaczyłam jakie wrażenie zrobiła na nim Pianka i Fionka.dziewczyny przyszły poznać Moruska i najwyrażniej Morus im sie spodobał.Postanowiłam zamknąc w boksie Amika i wypusiłam Morusa ,zeby oswoic go z nami i ze schroniskiem.Dopóki suczki biegały było wszystko ok ale kiedy zamknęłysmy Fionkę i Piankę...Morus odmówił wejścia do boksu.Miałam bardzo poważne obawy,ze nam ucieknie.Trzeba było na siłę zamknąć go w boksie.Wróciłam do domu cała roztrzęsiona i przerażona.Morus był w ogromnym stresie i cały czas dyszał.Psiak lepiej dogaduje sie z psiakami,ludziom nie ufa. Quote
Paula03 Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 To był taki strasznie nieśmiały buziak! Szkoda, że Morusek nie ufa ludziom ciekawe co on przeżył! Quote
Romka Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Pojechałam dzis do schroniska,zeby zobaczyc jak czuje się Morus!Zawiozłam prezent w postaci kaszanki.Morus wziął ode mnie kaszankę ale kiedy zobaczył p.Damiana,którego nie zna cofnął się.Po ostatnim stresie ani śladu siedzi w boksie w kącie kwarantanników i obserwuje schronisko,ma tez tam cień.Trzeba bedzie znależć sposób na to by go oswoić ale to nie może być sposób,który sprawdził się w stosunku do innych psów.On jeszcze nie ufa ludziom.Patrzył dziś smutno i spokojnie.Tym spojrzeniem,które mnie uwiodło i zwiodło.Ale wszystko jest dobrze i to jest najwazniejsze. Quote
Romka Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Nic nie zapowiadało wydarzeń.Morus bawi się w najlepsze z Fionka i Pianką. Quote
Romka Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 A potem nagle odmówił wejścia do boksu!I robił wszystko by uciec ze schroniska. Quote
sylwiaso Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 PaulaO3 piękne te pierwsze zdjecia Moruska jak pięknie widać jego smutne oczy-gratuluje!!!!!i jak go nie adoptować Quote
Paula03 Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 sylwiaso napisał(a):PaulaO3 piękne te pierwsze zdjecia Moruska jak pięknie widać jego smutne oczy-gratuluje!!!!!i jak go nie adoptować Dziękuje :) Quote
Romka Posted July 14, 2010 Author Posted July 14, 2010 sylwiaso napisał(a):PaulaO3 piękne te pierwsze zdjecia Moruska jak pięknie widać jego smutne oczy-gratuluje!!!!!i jak go nie adoptować Jak to najpierwsze na wątku,ze smutnymi oczami to moje!Też dziękuję! Quote
sylwiaso Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 dla Was gratulacji nie ma końca za zdjęcia,prace włożoną w pomoc i wogóle za SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Romka Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 dziś nikt nie ryzykował i nie wyprowadzał Morusa z boksu.Morus wprawdzie wziął parówkę ale unikał kontaktu wzrokowego a potem przeciągle szczekał.Coś w rodzaju wycia! Quote
Recommended Posts