karenina Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 [quote name='Jakaranda']A ja mam jeszcze pytanko bardzo przyziemne: co z kupkami naszych milusińskich? Jakie tam są zwyczaje? Sprzątamy? Ja na tych zagramanicznych wyjazdach zawsze sprzatam, zeby opini Polsce nie psuc :evil_lol: Quote
bongobongo Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Elitesse napisał(a):loj to juz jutro trzeba psy wyszykowac i zapakowac graty do samochodu ! wyjazd w piatek o swicie A czemu w piatek o świcie???? Quote
Jakaranda Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 karenina napisał(a):Ja na tych zagramanicznych wyjazdach zawsze sprzatam, zeby opini Polsce nie psuc :evil_lol: Dzięki. Już mam przygotowane zestawy do sprzątania, bo do Austrii jeździłam kiedyś prywatnie z innym psem ale na Węgrzech nigdy nie byłam to i nie znam zwyczajów. Quote
karenina Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Jakaranda napisał(a):Dzięki. Już mam przygotowane zestawy do sprzątania, bo do Austrii jeździłam kiedyś prywatnie z innym psem ale na Węgrzech nigdy nie byłam to i nie znam zwyczajów. Heh, wiesz, na węgrzech to róznie bywa i się raczej nie przejmują z tego co ja widziałam.. Molos walący qpe w ringu nikogo nie zdziwił..:evil_lol: Ale ja na wystawach zawsze i w kraju staram sie psy od ringu wyprowadzac dalej, by ktoś w mine nie wdeptał... Quote
Elitesse Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 bongobongo napisał(a):A czemu w piatek o świcie???? bo nocujemy z piatku na sobote Quote
Elitesse Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 karenina napisał(a):Ja na tych zagramanicznych wyjazdach zawsze sprzatam, zeby opini Polsce nie psuc :evil_lol: ja zawsze obserwuje jak robia miejscowi - jak nie sprzataja to tez tego nie robie ale jak na razie na wiekszosci wysaw byly sluzby sprzatajace po psach i nie trzebebylo robic tego samemu Quote
Jakaranda Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Wszystkim obytym serdczne dzięki za dobre rady:calus::calus::calus:. My też wyjeżdżamy w piątek o świcie ale nie wiem o której będzie dla nas świt;) Quote
Elitesse Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 u mnie pewno jak wypedze TZta z lozka :evil_lol: ale mam nadzieje ze do 8 sie wygrzebiemy bo trzeba jeszcze korony i forinty kupic Quote
Cervarius Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 my też ruszamy jutro rano, ale mamy pewien problem- nie mamy wciąż potwierdzenia noclegu na te dwie noce!!! Cóż najwyżej pojedziemy w ciemno i będziemy czagoś szuskać po drodze.... Quote
Cervarius Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 ufff jednak się udało, mamy potwierdzenie! jutro o swicie ruszamy! trzymamy za wszystkich dogomaniaków kciuki!:kciuki: Quote
Elitesse Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 powodzenia dogomaniacy !!!! :thumbs: :thumbs: szczeliwej drogi i wieeelkich sukcesow !!!!!!!!!!! Quote
karenina Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 My własnie wróciliśmy z Oberwart. Było super, chociaż gorąc dobijał ( ale to nic nowego ostatnio :evil_lol: ). Przywiezliśmy 3 CACIBy i jeden BOB, no i mamy 3 rozpoczęte championaty Austrii . :laola: Quote
Guest Reyes Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 karenina napisał(a):My własnie wróciliśmy z Oberwart. Było super, chociaż gorąc dobijał ( ale to nic nowego ostatnio :evil_lol: ). Przywiezliśmy 3 CACIBy i jeden BOB, no i mamy 3 rozpoczęte championaty Austrii . :laola: Gratulacje!!!! Quote
DCP_domowy Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 a jak zwykle proszę o stawkę Briardów (FCI113) :modla: pozdrowienia z Gdyni i gratulacje dla zwycięzców:klacz: Quote
olaglowka Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 A ja o stawkw sealyhamow i pudli toy :) Gratulacje dla Wszystkich :) Quote
jo-jo Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 a ja jak można stawke dogów niemieckich :loveu: Gratuluje wszystkim wygranym ! :multi: I tym nie wygranym również:multi: Quote
karenina Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Ja nie wiem co zrobiłam z katalogiem, moze jest w samochodzie, ale TZ pojechał nim na myjnie .. Quote
Musiałek Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 I ja bardzo bym prosiła o staweczke owczarków australijskich :) Quote
BabyCakes Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Gratulacje dla zwyciezcow! :multi: I baaardzo ladnie sie usmiecham o stawke goldenow - psow, kl. otwarta, uzytkowa i championow :razz: Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 moja Tessinka i na Wegrzech i w Austrii 2 lokaty i res.CACe za piekna wloska Interka ale za to Wacio 2 x CAC, 2 x CACIB i Zwyciestwo Austro - Wegier 2006 !!! :laola: :laola: wyjazd super udany :multi: na pewno wroce tam po raz kolejny za rok Quote
dorotal Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 W kingach: Delyth - 2xJCAC, Vidor - 2xCAC, 2xCACIB, 1 BOB, Zw. Austro-Węgier, Felicita - CAC, CACIB, BOB A buldozek Leos - 2xCAC, res. CACIB W sumie 6 pucharow, 2 rozety i 2 sznurki Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Wacio na Wegrzech i w Austrii a w tym miasteczku nocowalismy Quote
nikit1 Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 dorotal napisał(a):W kingach: Delyth - 2xJCAC, Vidor - 2xCAC, 2xCACIB, 1 BOB, Zw. Austro-Węgier, Felicita - CAC, CACIB, BOB A buldozek Leos - 2xCAC, res. CACIB W sumie 6 pucharow, 2 rozety i 2 sznurki Dorotal gratulacje!!!!!:multi: Quote
Alojzyna Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 To i my się pochwalimy: Ch.Pl. AYKA Stawka Większa niż Życie (staffik) Oberwart - - CAC, CACIB :multi: :multi: Szombathely - CAC, CACIB, BOB :multi: :multi: tym samym Ch.Pl. AYKA Stawka Większa niż Życie spełniła wymagania na tutuł INTERCHAMPIONA !!!! :laola: i jesteśmy z tego powodu baaaardzo szczęśliwi i dumni. Podobno psy, które na tych wystawach zdobyły 2 CACIB-y otrzymują także tytuł Zwycięzcy Austro-Węgier (???) Callamus - gdzie się podziewałaś? Zaglądałam na Wasz ring ale nie mogłam Cię rozpoznać? Czy przypadkiem nie jechaliście samochodem z rejestracją zaczynającą się na DJA???? Quote
Elitesse Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='Alojzyna'] Podobno psy, które na tych wystawach zdobyły 2 CACIB-y otrzymują także tytuł Zwycięzcy Austro-Węgier (???) tak szlo sie do sekretariatu z kartami ocen i tam wydawali dyplom i rozetke Quote
Recommended Posts