Jump to content
Dogomania

2xCACIB Oberwart - Szombathely 22-23.07.2006

Recommended Posts

Posted

[quote name='Jakaranda']A ja mam jeszcze pytanko bardzo przyziemne: co z kupkami naszych milusińskich? Jakie tam są zwyczaje? Sprzątamy?

Ja na tych zagramanicznych wyjazdach zawsze sprzatam, zeby opini Polsce nie psuc :evil_lol:

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

karenina napisał(a):
Ja na tych zagramanicznych wyjazdach zawsze sprzatam, zeby opini Polsce nie psuc :evil_lol:

Dzięki. Już mam przygotowane zestawy do sprzątania, bo do Austrii jeździłam kiedyś prywatnie z innym psem ale na Węgrzech nigdy nie byłam to i nie znam zwyczajów.

Posted

Jakaranda napisał(a):
Dzięki. Już mam przygotowane zestawy do sprzątania, bo do Austrii jeździłam kiedyś prywatnie z innym psem ale na Węgrzech nigdy nie byłam to i nie znam zwyczajów.

Heh, wiesz, na węgrzech to róznie bywa i się raczej nie przejmują z tego co ja widziałam.. Molos walący qpe w ringu nikogo nie zdziwił..:evil_lol:
Ale ja na wystawach zawsze i w kraju staram sie psy od ringu wyprowadzac dalej, by ktoś w mine nie wdeptał...

Posted

karenina napisał(a):

ja zawsze obserwuje jak robia miejscowi - jak nie sprzataja to tez tego nie robie ale jak na razie na wiekszosci wysaw byly sluzby sprzatajace po psach i nie trzebebylo robic tego samemu

Posted

my też ruszamy jutro rano, ale mamy pewien problem- nie mamy wciąż potwierdzenia noclegu na te dwie noce!!!
Cóż najwyżej pojedziemy w ciemno i będziemy czagoś szuskać po drodze....

Posted

My własnie wróciliśmy z Oberwart. Było super, chociaż gorąc dobijał ( ale to nic nowego ostatnio :evil_lol: ).
Przywiezliśmy 3 CACIBy i jeden BOB, no i mamy 3 rozpoczęte championaty Austrii .
:laola:

Guest Reyes
Posted

karenina napisał(a):
My własnie wróciliśmy z Oberwart. Było super, chociaż gorąc dobijał ( ale to nic nowego ostatnio :evil_lol: ).
Przywiezliśmy 3 CACIBy i jeden BOB, no i mamy 3 rozpoczęte championaty Austrii .
:laola:

Gratulacje!!!!

Posted

moja Tessinka i na Wegrzech i w Austrii 2 lokaty i res.CACe za piekna wloska Interka
ale za to Wacio 2 x CAC, 2 x CACIB i Zwyciestwo Austro - Wegier 2006 !!! :laola: :laola:

wyjazd super udany :multi: na pewno wroce tam po raz kolejny za rok

Posted

W kingach: Delyth - 2xJCAC, Vidor - 2xCAC, 2xCACIB, 1 BOB, Zw. Austro-Węgier, Felicita - CAC, CACIB, BOB
A buldozek Leos - 2xCAC, res. CACIB
W sumie 6 pucharow, 2 rozety i 2 sznurki

Posted

dorotal napisał(a):
W kingach: Delyth - 2xJCAC, Vidor - 2xCAC, 2xCACIB, 1 BOB, Zw. Austro-Węgier, Felicita - CAC, CACIB, BOB
A buldozek Leos - 2xCAC, res. CACIB
W sumie 6 pucharow, 2 rozety i 2 sznurki

Dorotal gratulacje!!!!!:multi:

Posted

To i my się pochwalimy:
Ch.Pl. AYKA Stawka Większa niż Życie (staffik)
Oberwart - - CAC, CACIB :multi: :multi:
Szombathely - CAC, CACIB, BOB :multi: :multi:

tym samym Ch.Pl. AYKA Stawka Większa niż Życie spełniła wymagania na tutuł INTERCHAMPIONA !!!! :laola:
i jesteśmy z tego powodu baaaardzo szczęśliwi i dumni.

Podobno psy, które na tych wystawach zdobyły 2 CACIB-y otrzymują także tytuł Zwycięzcy Austro-Węgier (???)

Callamus - gdzie się podziewałaś? Zaglądałam na Wasz ring ale nie mogłam Cię rozpoznać? Czy przypadkiem nie jechaliście samochodem z rejestracją zaczynającą się na DJA????

Posted

[quote name='Alojzyna']

Podobno psy, które na tych wystawach zdobyły 2 CACIB-y otrzymują także tytuł Zwycięzcy Austro-Węgier (???)

tak szlo sie do sekretariatu z kartami ocen i tam wydawali dyplom i rozetke