Wiedźma Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Wspaniałe bazarki, koniecznie trzeba zajrzeć. Quote
Wiedźma Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Miśka, gdzie ty się podziewasz... Na pierwszą, biedo kochana. Quote
protzlav Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Co słychać u Misi ??? Czekamy na jakieś wiadomości ... <D.> Quote
klaudiaaa Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Misia nie załatwia się już w boksie. Ale nie tyje!!:shake: Quote
sosiczka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 [quote name='klaudiaaa']Misia nie załatwia się już w boksie. Ale nie tyje!!:shake:[/QUOTE] Czy wszystko ok z jej nerkami? Quote
Wiedźma Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Klaudiaaa, nie orientujesz się, czy Misia miała robione jakieś badania? Quote
Wiedźma Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Biedna Miśka... Niemedialna, los jak setki innych... Ale mam nadzieję, że i na nią czeka dobry dom. Quote
kuba123 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Misia opuściła Maciejkowice pojechała na dt do dobermanicy poza tym Misia przytyła, jest chuda ale już anatomii układu kostnego uczyć się na niej nie można poza tym sunia zrobiła się bardziej ufna i sama prosi o głaski Quote
Wiedźma Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 kuba123 napisał(a):Misia opuściła Maciejkowice pojechała na dt do dobermanicy poza tym Misia przytyła, jest chuda ale już anatomii układu kostnego uczyć się na niej nie można poza tym sunia zrobiła się bardziej ufna i sama prosi o głaski Świetna wiadomość. Możemy się spodziewać zdjęć? Możemy robić bazarki na koszty leczenia? Quote
BoUnTy Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Hmmm... Misia to fajna psinka, miałam okazję ją poznać. Jechała ze mną i dobermanicą do niej ;) Siedziała mi na kolanach caa drogę i sie tuliła.... Pamiętacie Shrek 2? Był taki urywek: ' cmok, cmok, cmok, cmok daleko jeszcze? - za chwile... cmok, cmok, cmok, cmok daleko jeszcze? - za chwile, mozesz tak nie robić? -cmok, cmok, cmok, cmok... OŚLEEE' Misia też tak cmoka xD Cała drogę pod uchem mi cmokała, po 20 minutach myślałam, że cholery dostane ;) Ot po prostu ma taki trik... ;) Quote
Wiedźma Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Czy ktoś ma jakieś wiadomości o Misi? Quote
BoUnTy Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Ja mam, ale upewnię sie jutro czy mogę ujawniać :) Quote
BoUnTy Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Dostaam zgode... Miśka zostaje w swoim nowym domku tymczasowym już na zawsze ;) Quote
protzlav Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 BoUnTy napisał(a):Dostaam zgode... Miśka zostaje w swoim nowym domku tymczasowym już na zawsze ;) ..... Super !!! Hurraaa !!! A kto Ją przygarnął ??? <D.> Quote
Wiedźma Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 A gdzie można poczytać o dalszych losach Misi? Od kiedy nie można znaleźć dogomaniaków ze spisu, trudno zajrzeć na ich wątki. Quote
Recommended Posts