klaudiaaa Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Jesteśmy po wizycie u weterynarza. Miśka ma silną anemie. Dostała witaminy. Ma coś z wątrobą, ale to nie groźne i dostała jakieś tabletki. Na to podsikiwanie także. Quote
protzlav Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 Zdrowiej Misiu, Zdrowiej !!! A ogłoszenia dziewczyna już ma ??? (D.) Quote
klaudiaaa Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 protzlav napisał(a):Zdrowiej Misiu, Zdrowiej !!! A ogłoszenia dziewczyna już ma ??? (D.) ani jednego :eviltong: Quote
jotka Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 roponuję panią z Jastrzębia namówić na wizytę w tamtejszym schronisku, na pewno coś dla siebie zbajdzie. Tam są takie same bidy jak wszędzie. Co do Misi, bo to jest Misia. Ona była w domu, oddała ją właścicielka w stanie podobno złym. A w schronie ten stan się pogarszał. Misia była juz taka przerazona jak przyszła. Może właścicielka jej krzywdę robiła? Quote
klaudiaaa Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 jotka napisał(a):roponuję panią z Jastrzębia namówić na wizytę w tamtejszym schronisku, na pewno coś dla siebie zbajdzie. Tam są takie same bidy jak wszędzie. Co do Misi, bo to jest Misia. Ona była w domu, oddała ją właścicielka w stanie podobno złym. A w schronie ten stan się pogarszał. Misia była juz taka przerazona jak przyszła. Może właścicielka jej krzywdę robiła? Co do kobiety- bardzo możliwe. Jak zobaczyła Panią Karine z Brynowa to uwiesiła na niej wzrok, strasznie ciągnęła do niej. To już nie pierwszy raz. Quote
sosiczka Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 http://www.sosnowiec.schronisko.net/adopcja-id-50586.html To nie jest czasem ta sunia? Quote
klaudiaaa Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 sosnowieckie schronisko napisał(a):http://www.sosnowiec.schronisko.net/adopcja-id-50586.html To nie jest czasem ta sunia? Tak to ona. Quote
Wiedźma Posted July 11, 2010 Posted July 11, 2010 Jakieś wiadomości o Misi? A najlepiej zdjęcia, pokazujące suczydło? Quote
klaudiaaa Posted July 11, 2010 Author Posted July 11, 2010 Wiedźma napisał(a):Jakieś wiadomości o Misi? A najlepiej zdjęcia, pokazujące suczydło? Wrócilismy od weterynarza, bo było podejrzenie nosówki- objawy się zgadzały. Na szczęście wynik wyszedł ujemny ale w 100% pewnym być nie można. Dostała dwa zastrzyki na biegunke bo ma straszną:shake:. I troszeczkę się pouśmiechała do pana doktora :evil_lol::evil_lol: Zdjęcia będą jutro :razz: Quote
Wiedźma Posted July 12, 2010 Posted July 12, 2010 Jutro już się ma ku końcowi. Ktoś coś mówił o zdjęciach... Quote
klaudiaaa Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Wiedźma napisał(a):Jutro już się ma ku końcowi. Ktoś coś mówił o zdjęciach... O kurcze, zapomniałam na śmierć:oops: Zaraz coś wykombinuję :cool3: Quote
klaudiaaa Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 Obiecane zdjęcia(słaba jakość bo aparat w naprawie i do tego Misia chyba nie lubi lampy błyskowej:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
klaudiaaa Posted July 12, 2010 Author Posted July 12, 2010 to mi się podoba najbardziej- taki aniołek :evil_lol:. "Co ty ode mnie chcesz - to nie ja" :lol::lol: Quote
Wiedźma Posted July 13, 2010 Posted July 13, 2010 Uchole-radarki ma super! A jak problemy zdrowotne? I co za czarny Misiek siedzi koło niej? Quote
klaudiaaa Posted July 13, 2010 Author Posted July 13, 2010 Lepiej, lepiej. Biegunki już nie ma i troche odżyła. Zaczyna chcieć się bawić i sama na fotel wskakuje :-):-) W domu zdarza jej się jeszcze załatwić, ale jest coraz lepiej. Ta czarna to Korsa- labradorka.Obok była jeszcze Punia, ale chyba jej nie złapało :D Świetnie dogaduje się z moim Pinokiem nawet śpią przytuleni razem. Quote
Wiedźma Posted July 14, 2010 Posted July 14, 2010 To dobrze. Oby jak najprędzej znalazła własny kąt. Quote
protzlav Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Jestem, jestem i śledzę..... Pozdrowienia dla całej czeladki !!! Klaudia - jesteś wielka !!! (D.) Quote
Wiedźma Posted July 15, 2010 Posted July 15, 2010 Z bazarku mamy 60 zł dla Miśki. Dziękujemy!!! Quote
Wiedźma Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 klaudiaaa napisał(a):Bardzo możliwe. Ale widać że w domu była: potrafi siadać, gdy widzi smycz to się cieszy. Bardzo mądra psinka. A teraz śpi pod kołderką :loveu: A jakby tak zdjęcie... Quote
Wiedźma Posted July 17, 2010 Posted July 17, 2010 A, i kiedy Miśka się podpasie, pomogę bazarkowo na sterylkę. Quote
klaudiaaa Posted July 17, 2010 Author Posted July 17, 2010 Wiedźma napisał(a):A, i kiedy Miśka się podpasie, pomogę bazarkowo na sterylkę. ooo.. bardzo chętnie Quote
Recommended Posts