Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam
Zaczęły się wakacje wyjazdy wszystko pięknie ale psy nie mogą tego powiedzieć o to kolejny przypadek nieodpowiedzialności za swojego przyjaciela :-(komu on zawinił ?kogoś skrzywdził ? za pewne nie więc dlaczego musi ponosić karę za co czegoś nie zrobił ? czy za to że po prostu się urodził ?:-(A więc piesek ma na imię Charlie jest uroczy, przyjazny
Jest to samiec ok. 6 miesięcy średniej wielkości czarnej maści z białym krawatem. Został on podrzucony w kiepskim stanie na działkę do mojej znajomej. W tej chwili nabrał już sił, jest pełen życia. Piesek został odrobaczony. Potrzebuje dużo miłości, a odwdzięczy się tym samym. Charlie uwielbia towarzystwo jest mądry i zdrowy. Proszę o kontakt na e-mail: agataklos@buziaczek.pl
Szukamy DT lub DS czas to końca tygodnia inaczej piesek trafi na paluch ludzie pomóżcie nie dajmy by się zmarnował taki piękny pychol. Bo niestety znajoma nie może go dłużej trzymać bo mieszka w bloku i już ma jednego pieska , teraz Charlie przebywa na działce i codziennie ktoś tam jeździ ale wiadomo że musi być smutny tak zostawać sam :-(
a o to ona taki słodziak :lol:te uszka i to spojrzenie

Posted

Mogę zaproponować taki tekst do ogłoszeń. Oczywiście jeżeli ktoś napisze lepszy, a to nietrudne bo nie jestem w pisaniu najlepsza;p to mój pójdzie do kosza;p a jak narazie wydaje mi się że lepsze to niż nic:) Aha, i trzeba jakis kontakt w sprawie adopcji podać.

Charlie to młody ok. 6 miesięczny szczeniak, będzie raczej średnim psem w typie Labradora. To psie dziecię w tak krótkim czasie zdążyło zobaczyć, jaki świat jest okrutny. Został przerzucony w kiepskim stanie na pewna posesje. Dzięki dobrym duszom nabrał już sił i jak na szczeniaka przystało jest zdrowym, wesołym i chętnym do zabawy młodym kawalerem. Niestety Charlie nie może dłużej zostać tu gdzie przebywa i grozi mu schronisko, dlatego pilnie szukamy domu stałego lub chociaż tymczasowego.
Kontakt: tel. 791-259-069 oraz e-mail: agataklos@buziaczek.pl

Posted

O matko kochana jakie cudo :cool3:
To ja dziś po południu deklaruje porobienie ogłoszeń czarnuchowi, jest prześliczny:loveu:

Aha może by go ogłaszać jako w typie Labradora? I dodać info o umowie adopcyjnej jeżeli takowa ma zostać podpisana??

Posted

Oglaszajmy go jako w typie labka;p bedzie mial wieksze powodzenie;p

A co do umowy to bardzo dobrze byloby ja podpisac, takie moje zdanie. Jak nie bedzie to zawarte w ogloszeniu to mozna powiedziec "zainteresowanemu" ze warunkiem adopcji jest podpisanie umowy.

Posted

Witam :)
Charlie to szczeniak ok. 7 miesięcy. Jest pełnym życia i uroczym kawalerem. Szybko przywiązuje się do ludzi. Nie jest wymagającym psem. Najbardziej potrzebne jest mu towarzystwo człowieka i stała opieka.Ta urocza mordka potrzebuje dużo czułości, gdyż już w pierwszych miesiącach swojego życia został nieludzko potraktowany, został on porzucony i skazany na śmierć. Pomimo tak tragicznej przeszłości nie zraził się do człowieka i chętnie spędza każdą chwilę swojego dnia na zabawie z ludźmi. Charlie to tolerancyjny piesek, który uwielbia towarzystwo innych piesków. Jeżeli ktoś jest w stanie pokochać Charlie`go to niech się odezwie,a on z pewnością odwdzięczy się tym samym.

Charlie jest chętny do wspólnych zabaw :]

Posted

Potrzebne ogloszenia, duzo ogloszen... Moze ktos jeszcze moglby jakies porobic bo sama to raczej duzo nie zdzialam... Ja sie wezme jeszcze jutro albo dzis wieczorem i cos porobie... On jest przesliczny i jestem w nim mega zakochana;p
A tak ogole do kiedy dzieciak ma czas zeby byc na tej dzialceczy gdzies gdzie sie teraz znajduje?

Posted

moi drodzy !!!!!!!!!!!!!!!!11 mam super wiadomość Charlie znalazł kochający dom we Wrocławiu :] trafi tam po 28 lipcu :]
pani zmarł piesek ze starości i weźmie Charlliego :] i ma dzieci a Charlie kocha dzieci :] więc wątek uważam za zamknięty kolejny psiak uratowany :]