Awit Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 No to kciuki trzymamy. A maleńka oprócz układu moczowego i z wątrobą coś ma? Quote
Yorija Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Awit napisał(a):No to kciuki trzymamy. A maleńka oprócz układu moczowego i z wątrobą coś ma? słabe serce i guzy na listwie - dużo dużych guzów jak się okaże, że jej kondycja jest na tyle dobra, że można operować to ja bym chciała, żeby jej te guzy wyciąć a po za tym jest mała, stara i "paskudna" i strasznie strachliwa - typ psiaka o który się biją tłumy i kolejki ustawiają i pewnie już Borysa i jego rodzinkę pokochała całym swoim serduszkiem :-) Quote
borysus Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Wątróbka o.k. :multi: Powiedzieli, że spokojnie można szykować się do zabiegu. Koszt łącznie z ubrankiem ok. 250 zł Quote
Yorija Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 borysus napisał(a):Wątróbka o.k. :multi: Powiedzieli, że spokojnie można szykować się do zabiegu. Koszt łącznie z ubrankiem ok. 250 zł tak sie jakoś z tej wątróbki cieszysz dziwnie - nie masz chyba ochoty jej skonsumować? Jak bedziesz gotów do zabiegu - to dawaj znać. No i ile kasy jeszcze potrzeba - po badaniach coś zostało? Quote
borysus Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Jestem gotowy do zabiegu , możesz mnie zoperować ;) A tak poważnie zostało ok.70 zł , wolny termin mają w przyszłym tygodniu Quote
Yorija Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 borysus napisał(a):Jestem gotowy do zabiegu , możesz mnie zoperować ;) A tak poważnie zostało ok.70 zł , wolny termin mają w przyszłym tygodniu Jeżeli dasz radę - to umów się, proszę. Robię akcję ZBIERAM KASĘ - brakuje - 180zł zmień tytuł wątku - "CHORA STARA OTKA - BRAKUJE 180zł na operacje!" - tak, żeby w treści coś takiego było. Quote
Tola^^ Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Damwno mnie nie było na dogo i u Otki wkleje jej do siebie jej banerek może ktoś zwróci na nią uwagę. Quote
Maruda666 Posted September 21, 2010 Posted September 21, 2010 Co słychac u malutkiej? Postaram się coś dołożyć na operację, ale dopiero po pierwszym :shake: Quote
Yorija Posted September 22, 2010 Posted September 22, 2010 Maruda666 napisał(a):Co słychac u malutkiej? Postaram się coś dołożyć na operację, ale dopiero po pierwszym :shake: To dziękujemy :-) Quote
borysus Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Nadal zbieramy pieniążki, jest możliwość zrobienia w przyszłym tygodniu. Może ktoś się jeszcze dorzuci? Quote
Yorija Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Borys masz skrzynkę full No to postarajmy się - ja właśnie zostałam "matką chrzesną" - kotka, którą mieli dziś sterylizować - niestety aborcyjnej - urodziła w nocy!!! "Mam" 4 maluchy! Zbierajmy kasę - żeby babcię zoperować! Quote
farmerka63 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 3 dyszki tylko mogę... Wiem - to zasadniczo sytuacji finansowej Otki nie poprawi, ale zawsze "cóś" :) Już biegnę do banku - konto Borysusa mam. Quote
Yorija Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 farmerka63 napisał(a):3 dyszki tylko mogę... Wiem - to zasadniczo sytuacji finansowej Otki nie poprawi, ale zawsze "cóś" :) Już biegnę do banku - konto Borysusa mam. JAK TO NIE POPRAWI!!! SUPER DZIĘUJĘ - a dla wszystkich wpłacajacych będę miała małą maskotkę za kilka tygodni - po kociaku :-) 3 dziewczynki i 1 chłopiec :-) Quote
farmerka63 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Yorijo - ale z Ciebie żartownisia :):):) Szósty kot w naszym domu - to niestety wariant NIE - DO - PRZEFORSOWANIA. Quote
Yorija Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 farmerka63 napisał(a):Yorijo - ale z Ciebie żartownisia :):):) Szósty kot w naszym domu - to niestety wariant NIE - DO - PRZEFORSOWANIA. miaały być po 2 w pakciecie, żeby się nie nudziły Quote
Awit Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 :oops:Na co maleńka ma mieć zabieg, zapomniałam Quote
Yorija Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Guzy na listwie mlecznej jeżeli uda się pożyczyć kasę - to jutro mała będzie miała operację. A pieniądze uzbiera się i odda. Dla małej im szybciej tym lepiej. Staruszka już z niej. Quote
Yorija Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 farmerka63 napisał(a):Yorijo - ile jeszcze brakuje ? BORYS-us!!! Zeznanie "podatkowe" prosimy!!! Z Twoimi 30zł to wygląda na to, że jeszcze 150zł brakuje Ja mam tak na 50% deklarację na 20zł :-) Quote
borysus Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Dziekuje za wpłatę, tak brakuje 150 zł Do jutra juz pewnie nikt się nie zlituje, trzeba będzie pożyczyć, ale z czego później oddać :-( Nie wiem czy tak wyszło na zdjęciu czy guzy urosły, bo w rzeczywistości są większe Quote
Yorija Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 borysus napisał(a):Dziekuje za wpłatę, tak brakuje 150 zł Do jutra juz pewnie nikt się nie zlituje, trzeba będzie pożyczyć, ale z czego później oddać :-( Nie wiem czy tak wyszło na zdjęciu czy guzy urosły, bo w rzeczywistości są większe Oddamy z żebrów oczywiście :-) Pożyczka jest - mała jutro głodówa i na stół. Guzy niestety rosną. I to dość szybko - dla mnie zawsze za szybki. To zdjecie było zrobione kilka miesięcy temu. Trzeba operacje robić już bo za chwilę się okaże, że Otki jest zamało, żeby jej te guziole wyciąć. Nie zerkałam - ale zrób proszę o ile nie ma - na stronie z rozliczeniami - aktualizację. Tam brakuje chyba wpisu o koszcie ostatniego leczenia. I trzymamy kciuki i łapy i ogony za jutrzejszą operację i szybką rehabilitację. Na podforum gdzie ktoś szukał małego pieska dla starszej pani - widziałam, ze reklamowałeś swoje dziewczyny. Coś z tego wyszło? Dla Otki albo dla drugiej panny? Quote
farmerka63 Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Dorzucam jeszcze 50 . I życzę małej Otce szybkiego powrotu do zdrowia :D:D:D Quote
Yorija Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 farmerka63 napisał(a):Dorzucam jeszcze 50 . I życzę małej Otce szybkiego powrotu do zdrowia :D:D:D Właśnie tak kombinuję co by jeszcze pojęczeć - to farmerce będzie taniej zaadoptować małą niż ją dofinansowywać i dofinansowywać :-) DZIĘUJEMY :-) a może małego 3 miesięcznego kotka - bez jednego oczka a na drugie prawie ślepego? :-( Quote
Recommended Posts