Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czemu nie odzywa się osoba u której jest ta bida? co dzieje sie u tej psinki? mogę wpłacic jakies niewielkie pieniążki 20 zł ,ale prosze o dane do przelewu.

Posted

Otka ma cieczkę - albo ledwo jej się skończyła.
Po tym jak trafiła do Borysa miała zrobione badania w których wyszło, że serduszko i wątroba jest chora.
Dostaje specjalistyczna karmę i leki na serce.
Jak skończy się jej cieczka chcemy zrobić powtórkę badań tak, żeby vet mógł się wypowiedzieć czy można jej zrobić operację.

Tyle wieście z DT :-). Mała jest żarłok i potrafi sępić :-)
Ma obecnie allegro i ogłoszenia na różnych portalach.

Pieniążki się przydadzą - bylebyśmy wiedzieli czy można ją operować, czy na leki czy na karmę. W tej chwili wszystko ma (z wyjątkiem DS) a jak się pojawi konkretnea potrzeba to zrobimy więcej "szumu".

Ja tak w imieniu DT.

Posted

Kochani Otka ma tak przepiękne oczy ,że bez serca by była jesli bym jej nie pomogła . piszcie co i jak niewiele, bo wspomogłam inne biedy w potrzebie , ale jakieś 20 zeta dla tej biedy prześlę.

Posted

każdy wpis w wątku powoduje, że wątek laduje jako pierwszy na liście wątków - do czasu aż nie pojawi się w innym wątku wpis, który będzie późniejszy
i to jest to całe "podnosznie"
w efekcie im częściej watek jest na samej górze - na pierwszej stronie tym jest większa szansa, że wiecej osób go przeczyta

Posted

Juz jestem
Mam ostatnio urwanie pępka i nie miałem czasu na siku ;)
Mam komuś wysłać dane czy Yorija juz wysłałaś?

Allegro mogę zrobić, no problemo :)

Po za tym , że trafiła do mnie była tymczasowiczka i znowu w domu mam 4 psy :grab: to wszystko o.k.
Ofka jest nieproblemowa, tylko to posikiwanie. . .