moni12 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Przeczytałam dziś wątek tej psinki od początku do końca ,ale strasznie tu cicho ostatnio.Czemu tak? Quote
Awit Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Ja nie wiem, nie ma zainteresowania. Psina ma dom, zbiera pieniądze na leczenie, ale czy są wpłaty... Quote
moni12 Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Czemu nie odzywa się osoba u której jest ta bida? co dzieje sie u tej psinki? mogę wpłacic jakies niewielkie pieniążki 20 zł ,ale prosze o dane do przelewu. Quote
Awit Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Pewnie wchodzi rzadko na dogo, ale jak będzie na pewno się odezwie. Quote
Yorija Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Otka ma cieczkę - albo ledwo jej się skończyła. Po tym jak trafiła do Borysa miała zrobione badania w których wyszło, że serduszko i wątroba jest chora. Dostaje specjalistyczna karmę i leki na serce. Jak skończy się jej cieczka chcemy zrobić powtórkę badań tak, żeby vet mógł się wypowiedzieć czy można jej zrobić operację. Tyle wieście z DT :-). Mała jest żarłok i potrafi sępić :-) Ma obecnie allegro i ogłoszenia na różnych portalach. Pieniążki się przydadzą - bylebyśmy wiedzieli czy można ją operować, czy na leki czy na karmę. W tej chwili wszystko ma (z wyjątkiem DS) a jak się pojawi konkretnea potrzeba to zrobimy więcej "szumu". Ja tak w imieniu DT. Quote
moni12 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Kochani Otka ma tak przepiękne oczy ,że bez serca by była jesli bym jej nie pomogła . piszcie co i jak niewiele, bo wspomogłam inne biedy w potrzebie , ale jakieś 20 zeta dla tej biedy prześlę. Quote
moni12 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 tylko się nie śmiejcie . Jak podnosi sie psiaka do góry bo piszecie o tym ,a ja jestem tu nowa i nie wiem . Quote
Yorija Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 każdy wpis w wątku powoduje, że wątek laduje jako pierwszy na liście wątków - do czasu aż nie pojawi się w innym wątku wpis, który będzie późniejszy i to jest to całe "podnosznie" w efekcie im częściej watek jest na samej górze - na pierwszej stronie tym jest większa szansa, że wiecej osób go przeczyta Quote
Yorija Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [quote name='moni12']Ale tu cisza!!!!!!![/QUOTE] hej hej Borys co u Was Quote
Maruda666 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 [URL="http://img838.imageshack.us/i/dsc01213t.jpg/"][IMG]http://img838.imageshack.us/img838/8633/dsc01213t.jpg[/IMG][/URL][/QUOTE] Co słychać u kosmicznego psa :p ? Quote
moni12 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Kosmiczny pies. haha dobrze okreslenie tego zdjęcia Otki. Bo tak normalnie ma cudne te oczęta. Quote
farmerka63 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Borysie, Yorijo - proszę na PW o dane do przelewu - w poniedziałek wpłacę małą sumkę na potrzeby kosmitki o fosforyzujących oczętach :D Quote
Yorija Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 helou :-) Borysa dane posiadam - o jakiejś bardziej przyzwoitej porze do niego zadzwonię jeżeli nie odezwie się tutaj wcześniej Quote
Yorija Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 skończyło się allegro teraz prośba do Borysa -zrób małej allegro - może tak jak w przypadku Laluni się uda :-) Quote
borysus Posted September 6, 2010 Author Posted September 6, 2010 Juz jestem Mam ostatnio urwanie pępka i nie miałem czasu na siku ;) Mam komuś wysłać dane czy Yorija juz wysłałaś? Allegro mogę zrobić, no problemo :) Po za tym , że trafiła do mnie była tymczasowiczka i znowu w domu mam 4 psy :grab: to wszystko o.k. Ofka jest nieproblemowa, tylko to posikiwanie. . . Quote
farmerka63 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Yorija wysłała . A ja już przelewam małe conieco. Quote
Roberto Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Urocza sunia! Wiadomo juz dlaczego nie trzyma moczu? Quote
Yorija Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Borys - masz zapchaną skrzynkę :-) Małą będzie miała niedługo badania - może wtedy coś o tym posikiwaniu się wyjaśni Quote
borysus Posted September 12, 2010 Author Posted September 12, 2010 Poprzednim razem nic nie wskazywało na jakies zapalenie. Może w młodości nie ćwiczyła mięśni kegla ;) Quote
borysus Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Dziękuję wszystkim za wpłaty Jutro jadę z nią na badania. Teraz tylko trzymać kciuki za wątróbkę Quote
Recommended Posts