Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 396
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ostatnio wymioty były czarne, teraz są normalnego koloru. Koopa też ma normalny kolor, ale to jest sama woda. Narazie dałem jej smecte
Serek był świeży, pierś również, nie wiem po czym to rozwolnienie?

Posted

Jeżeli ona krwawi z przewodu pokarmowego ( a skoro wymioty były czarne, to jednak podkrwawia), to nie powinna nic jeść. Nie mam pojęcia co doradzić. A ona zachowuje się normalnie?? Chodzi?? Sprawia wrażenia psa cierpiącego?

Posted

Borysus, zobacz delikatnie czy ma twardy , bolesny, napięty brzuszek - to mogłoby swiadczyć o perforacji. Może tylko pękło jej jakieś naczyńko?? Z jedzeniem bardzo ostrożnie - może śmietanka?? Jeżeli smoliste wymioty się powtórzą to raczej skontaktuj się z wetem. Tak sobie gdybam, ale sam najlepiej będziesz widział w jakim ona jest stanie .

Posted

Właśnie przez te smoliste wymioty ostatnio z nią pojechałem, dostała zastrzyk przeciwkrwotoczny i kupiłem jej tabletki. Teraz te wymiociny mają normalny kolor.

Zachowuje się normalnie, chodzi, prosi o jedzenie. Od kilku godzin jest spokój, ugotowałem jej kaszki ,ale ona nie chce jej jeść :roll:

Posted

Oteńko wybacz kochanie, ale już nie mam Twojego banerka.
Musiałam wstawić podpis u siebie, a nie mogłam.

Psiaczek maleńki potrzebuje pomocy, nie chcą go, uwiązują w mieszkaniu do stołu,
a jest młodziutki, malutki i potrzeba mu pomocy:-(

Posted

Narazie dobrze :), ma jeszcze trochę spuchniętą klatkę, ale mam nadzieję , że to przejdzie. Już elegancko smiga, tupie w kuchni i zaczęła w nocy szczekać na śmieciarzy ;)