Cyraneczka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Jak tam było na wystawie?? Ma ktoś jakieś wieści???? Quote
Dominik- HANDLING Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 [FONT=Fixedsys]Wiem tylko tyle :[/FONT] SIBERIAN HUSKY : psy młodzież Pure Passion Dwie Korony pośrednia Kill Bill Powiew Północy otwarta Baro von Pilzer hof Łexley z Banciarni - BEST OF BREED Łuki z Banciarni Morus z Banciarni suki baby Aurora Beskidzka Zima młodzież Feathet's Schadow of Alaska M. Kahumi pośrednia Gaudens Gift Sibelius Kejmi Powiew Północy champion Silver Star Marakaja Więcej informacji postaram sie dzisiaj dopisać !!! Ale wiadomo mi że , SIBERIAN HUSKY nie pojawił się na finałach V gr. FCI Aha i postaram sie jak dostane wkleić fotki Zwycięzcy rasy . . Quote
nordic blue Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 nas niestety nie było, choć przyjęli zgloszenia po terminie. Telefonicznie potwierdzili, że psy są nie prztyjęte na wystawę!!!. Potwierdzenia przyjęcia dotarły pocztą tradycyjną zbyt późno:( Quote
Dominik- HANDLING Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 nordic blue napisał(a):Dominik moje psy były ujęte w katalogu? Z tego co teraz wiem to tak , ale ich nie wpisywałem woczoraj bo dowiedziałem się że pani nie było :( Quote
Journey Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Nie mila pomylka z tymi zgloszeniami Aga :( Ma ktos fotki z wystawy? Albo chociaz psa, ktory zgarnal BOBa? Quote
Recommended Posts