Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W dniu 2 lipca zmarła Pani Krystyna Zbrozińska-Sobczak, założycielka hodowli Draczyn.
Była wybitnym kynologiem, ale dla wielu z nas przede wszystkim przyjacielem.
O dacie pogrzebu poinformuje Was jak tylko sie dowiem
Ponieważ Draczyn bardzo dużo pisała równiez na Dogomanii pomyslałam, że może także tutaj umieszcze propozycje zbiórki na wieniec. Robimy ją na forum *****, którego Draczyn była załozycielką.

Wiem, ze nie każdy z forumowiczów będzie mógł przyjechać na pogrzeb osobiście, dlatego chciałabym abyśmy kupili wieniec od nas wszystkich - od użytkowników forum *****.
Razem z Aleną ustaliłam, że pieniądze będziemy tak jak ostatnio zbierać na moje konto. Nie chce Wam narzucać kwoty. Decyzja należy do Was.

Podaje numer konta:
46 1160 2202 0000 0001 3471 8135
Anna Kiljańczyk

Rozmawiałam już dzisiaj na ten temat w kwiaciarni i ustaliłam, że ze względu na to jak Draczyn kochała Buldogi do wieńca dołączone będą zdjęcia naszych psów.

Z góry Wam bardzo dziękuje za każdą wpłatę. Prosiłabym od każdego kto zdecyduje się przelać pieniądze o informację o kwocie. Jeśli nawet pieniądze nie wpłyną na czas będę wiedziała jaką sumą dysponuję.

Pozdrawiam serdecznie

Posted

Ja oczywiście tak jak Ci pisałam Anutko dołożę kilka zł do wieńca.

• w ostatnich dniach bardzo wielu dobrych ludzi odeszło z tego świata
  • Posted

Ojej...['] ['] [']
    Nie wiem skąd i od kiedy, ale miałam jej nr gg i widziałam, że coś nie wchodzi ostatnio. Przykre...:( A wiadomo co się stało? :(