ANETTTA Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 z mojego bazarku wpłynie na BERTE i TARE w sumie 82.00 zł Quote
pumcia02 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 aj ta lala... Ciekawe czy pani się na nią zdecyduje... jeszcze jej odnowie allegro. Quote
zuzlikowa Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Kiedy Berta ma iść do ew.domku? Mam nadzieję,że to jeszcze aktualne!Przydałby się temu ideałowi z charakterem własny bezpieczny dom!!! Quote
qeram Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Dziś zadzwonię do nowego domku,umówię się i pojedziemy się zaprezentować. Quote
ageralion Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 qeram napisał(a):Dziś zadzwonię do nowego domku,umówię się i pojedziemy się zaprezentować. Trzymamy kciuki za domek!!!! Quote
zuzlikowa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 qeram napisał(a):Dziś zadzwonię do nowego domku,umówię się i pojedziemy się zaprezentować. Ja też trzymam i czekam na wieści....powodzenia idealnie charakterna sunieczko!!! Quote
qeram Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Dzwoniłem do pani i jedziemy w sobotę z Madalleną zaprezentować Bertę. Quote
zuzlikowa Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 qeram napisał(a):Dzwoniłem do pani i jedziemy w sobotę z Madalleną zaprezentować Bertę. No, to do soboty! Quote
pumcia02 Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 wydatki: karma - 200zł leczenie - ok 300zł sterylizacja - 504zł Quote
pumcia02 Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 cały czas aktualizowałam w pierwszym poscie i tu na biezaco dodawalam jak cos bylo WPŁATY: 100zł - hesia 60zł - Anettta 151,90zl - stefka Quote
zuzlikowa Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Jutro sobota...niech Bercie przyniesie najlepsze dla niej rozwiązanie...mocno trzymam za dziewczynę!!! Quote
ANETTTA Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 jeszcze dorzuce grosz z bazarku kto jeszcze rzuci groszem .. Quote
qeram Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 Byliśmy wczoraj z Madalleną w potencjalnym domku dla Berty. Zołza jakby wiedziała co się święci najpierw nie chciała wyjść z domu, potem na siłę pakowałem ją do auta. Jak podjechałem do Madalleny nie chciała wyjść choć na chwilę z auta. Na miejscu też nie chciała wyjść z samochodu. Pani ma dwa małe pieski. Pieska i suczkę. Suczka bała się na początku Berty, ale piesek to straszny agresor dominant. Cały czas próbował podgryzać Bertę i szczekał bez przerwy. Berta na początku zdezorientowana była i robiła uniki. Potem zdecydowała że pieska trzeba zeżreć. Tylko to że jest posłuszna uratowało "wypierdka" przed marnym losem. Tak że Berta w dalszym ciągu szuka domu. Quote
zuzlikowa Posted August 22, 2010 Posted August 22, 2010 mariolka napisał(a):to szukamu dalej... Dokładnie tak...dom dla psiaka niezwykle inteligentnego i posłusznego...charakter majacego! Quote
qeram Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Okazuje się że Berta nie do końca jest taka odważna. Dziś razem z resztą sfory postanowili pogonić dużego leonbergera, no i niestety nie udało się. Leonberger pogonił Bertę tak że uciekała z piskiem i schowała się za mną. Ma małpa nauczkę że nie wszystkie psy będą jej ustępować. Ciekawe czy to ją czegoś nauczy. Berta pomału zmienia się. Już nie gania tak psów. Teraz biegnie do psa bardziej żeby się zaprzyjaźnić niż żeby go napaść. Mam na tymczasie 2.5 miesięcznego szczeniaka. Na początku Berta na niego ryczała jak chciał się z nią bawić. Ostatnio szczyl wyczaił że Berta ma duże sutki i próbuje ją ssać. Teraz Berta już nie ryczy na szczyla tylko go broni jak inne psy go pędzą kiedy im za mocno dokucza. Wczuła się małpa w rolę matki, jeszcze dostanie mleka w sutkach, tylko czy po sterylizacji to możliwe ? Nigdy nie spotkałem się z taka reakcją u sterylizowanej suki. Quote
zuzlikowa Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 A to ci mamka...cudna z niej dziewczyna! Myślę,że każdy dzień da Bercie poczucia spokoju i bezpieczeństwa,a to przemieni ją w ogromniastą przylepę!... Moje suczysko też takie mądre...wrzasku narobi,ale jak podbiega do niej psiak,to wieje za mnie,a jeszcze na zapas wrzasku potrafi narobić... Robi się z niej pies obronny...BROŃ MNIE...BROŃ! Quote
ANETTTA Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 aktualizacja http://www.dogomania.pl/threads/190487-Swarovski-Crystal-zaprasza-koniec-15-sierpnia?p=15276950#post15276950 prześle na konto 127.00 szczególowe rozliczenie na watku http://www.dogomania.pl/threads/190487-Swarovski-Crystal-zaprasza-koniec-15-sierpnia?p=15276950#post15276950 Quote
ANETTTA Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 co u suni czy jest ciut szansy zainteresowania kasa wypłyneła Marku ?? Quote
qeram Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Ostatnio nikt nie dzwoni w sprawie Berty. Ci co dzwonili to chcieli Bertę tylko na dwór, ale ona się do takich warunków nie nadaje. Berta nie odstępuje mnie na krok, chyba że aktualnie śpi. Próbowałem zostawiać Bertę z dobrymi znajomymi na podwórku żeby iść na chwilę do domu czy do sklepu, Berta wyrywała się i robiła taką histerię że trudno było ją utrzymać na smyczy. Próbuje uczyć ją żeby zostawała z innymi ludźmi, przekupują ją przysmakami, ale nie jest to takie proste. Co do kasy czy wpłynęła to muszę się dowiedzieć Quote
Recommended Posts