a.piurek Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Volt napisał(a):Brak rozliczen. Zgłaszam do moderacji. Tomasz co ty chcesz rozliczać? Pierwszą deklarację, która nota bene jeszcze nie jest na koncie fundacji? Porażasz mnie... Quote
Volt Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 a.piurek napisał(a):Tomasz co ty chcesz rozliczać? Pierwszą deklarację, która nota bene jeszcze nie jest na koncie fundacji? Porażasz mnie... Anno, to samo co Aneta chciała chociazby rozliczac w innych wątkach, notabene jest ogłoszona zbiorka - jako osoba zainteresowana losem psa chce wiedziec czy warto wpłacac na niego, badz sie nim dalej interesowac, czy znalezc sobie inny punkt zaczepienia oprocz obecnego mojego tymczasu(a tak widzisz, jeszcze sa ludzie ktorzy podchodza bez oporow do mnie i powierzaja mi psy na tymczas...) A bernardynami - ktoś powie że nie moja "rasa" no coz nie moja, ale po dwóch bernardynowatych tymczasach sentyment pozostał i lubie sie interesowac tymi psami - ba! ostatnio poznałem Bernardyna z całkiem ładnie rozwinietym popędem łupu i w przyszlosci calkowicie nie przekreslam tej rasy mimo że głownymi moimi ideałami nadal beda tylko dwie rasy psów... Wracajac do rozliczne, nie wszyscy niestety są na tyle "fajni" i sie chwala "A ja wplacila 80 zł, a ja złotówke" wiec dlaczego miałbym nie byc na tyle pomocny i moderatorni nie podesłac watkow które nie maja rozliczen? Dodatkowo, ciesze sie że śledzisz moje wypowiedzi, to znaczy że jestem albo tak zły że trzeba mnie sledzic, albo mimo wszystko wywoluje jakas kontrowersje - w "szoł biznesie" obie sprawy podobno sie licza... Moglabys mi podeslac na PW wątek emirka? Kiedyś miałem zapisany na dysku razem z jego zdjeciami z lecznicy - jednak zmienialem dysk twardy i wątek straciłem. Pozdrawiam serdecznie. Quote
Malwi Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 może idźcie z takimi przepychankami na jakiś wizaż albo Snobkę .... albo cokolwiek innego .... nie tu na to miejsce ... Quote
Volt Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='Malwi']może idźcie z takimi przepychankami na jakiś wizaż albo Snobkę .... albo cokolwiek innego .... nie tu na to miejsce ... Dziekuje, za utwierdzenie w przekonaniu że nie warto sie już tą suczką interesowac - jako że ma świetnie i niczego nie porzebuje, każdego kto podesle mi ten wątek ponownie utwierdze w swoim przekonaniu Malwi wracajac do regulaminu, to błagam czytaj ze zrozumienie! b. gdy fundusze zbierane sa na konto fundacji/ schroniska na KONKRETNE potrzeby/zwierzaki wklejanie rozliczeń jest koniecznie. Jednak po skończonej akcji, gdy pieniądze juz nie są potrzebne, a została nadyżwka nie ma obowiązku pytania userów na co chcą przekazać reszte pieniędzy. Fundacja/schronisko infromuje o tym ile zostało pieniędzy i że wykorzystuje je na inne potrzeby. i teraz z tytułu Zbieramy na utrzymanie i sterylkę! Quote
Pianka Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Volt to nie ty jesteś tu od upominania userów. Jak sie widzi że jest łamany regulamin to sie zgłasza a nie robi śmietnik z tematów. Wątek przejrzałam i zdaje się, że żadnej wpłaty na koncie poprostu nie ma, bo prośba o wpłaty jest od niedawna Mariolka a ty pamietaj, żeby zrobić rozliczenie;) Quote
pumcia02 Posted August 2, 2010 Author Posted August 2, 2010 na razie padla prosba o wplaty. Rzecz jasna , że jak będą wplaty to będzie tu informacja o nich... Dogomania sluzy do pomocy a nie do przepychanek i bym prosila o nie zasmiecaniu mi watku, tym bardziej , że Berta nie jest powodem waszych konfliktów. Quote
Malwi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 o tak przeczytaj raz jeszcze co sam napisałeś : [quote name='Volt']Dziekuje, za utwierdzenie w przekonaniu że nie warto sie już tą suczką interesowac - jako że ma świetnie i niczego nie porzebuje, każdego kto podesle mi ten wątek ponownie utwierdze w swoim przekonaniu Malwi wracajac do regulaminu, to błagam czytaj ze zrozumienie! b. gdy fundusze zbierane sa na konto fundacji/ schroniska na KONKRETNE potrzeby/zwierzaki wklejanie rozliczeń jest koniecznie. Jednak po skończonej akcji, gdy pieniądze juz nie są potrzebne, a została nadyżwka nie ma obowiązku pytania userów na co chcą przekazać reszte pieniędzy. Fundacja/schronisko infromuje o tym ile zostało pieniędzy i że wykorzystuje je na inne potrzeby. i teraz z tytułu Zbieramy na utrzymanie i sterylkę! jak na razie była deklaracja jednej wpłaty na sterylkę która jeszcze na konto nie wpłynęła ... sterylki nie było więc co gdzie jak i z czego ty chcesz rozliczać ? Quote
ANETTTA Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 dziewczyny ta zagrywka volta to jest tylko do mojej osoby nie do watku ani do psa o miłosci do tej czy innych ras w wykonaniu volta pisac nie bede bo to juz nudne jest .. jak będa wpłaty to bedzie i rozliczenie .... a tymczasem bardzo prosze o pomoc dla tej suni Marek ma na utrzymniu kilka psiaków kolejna sunia bernardynkowata błaga o pomoc (uratowana także przez MARKA KILKA DNI TEMU ) Quote
Malwi Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 a właśnie ... czy Tara ( bo chyba o nią chodzi ) ma swój wątek na dogo ? Quote
ANETTTA Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 nie ma a przydałyby sie bardzo .....jej tez trzeba pomóc w sterylizacji .... Quote
Volt Posted August 2, 2010 Posted August 2, 2010 Malwi napisał(a):o tak przeczytaj raz jeszcze co sam napisałeś : jak na razie była deklaracja jednej wpłaty na sterylkę która jeszcze na konto nie wpłynęła ... sterylki nie było więc co gdzie jak i z czego ty chcesz rozliczać ? Wybacz, nie wszyscy maja w zwyczaju biegac i chwalic sie ile zadeklarowali i ile wplacili, co rozliczac? a np to że jako osoba zainteresowana losem psa chce wiedziec czy brakuje "5 zł czy 500zł" i tylko to mnie interesowalo... Anetko znów nie trafiłaś, poprostu lubie sie dowiadywac o podstawowych rzeczach potrzebnych danemu psu. Nigdzie nie pisałem o miłosci do jakiejkolwiek rasy... ale ty masz w zwyczaju insynuowac dziwne stwierdzenia i jestes strasznie przewrazliwiona na moim punkcie :razz: p.s Malwi, jeśli bedą już wpłaty na koncie i do sterylki będzie "troche" brakowac - kliknij na pw, zobacze co da sie zrobic wątek sobie zapisuje. Quote
pumcia02 Posted August 3, 2010 Author Posted August 3, 2010 Leczenie drog rodnych juz skasowało ok 300zl. plus karma. I szukamy domku dla Berci Quote
qeram Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 [quote name='Malwi']a właśnie ... czy Tara ( bo chyba o nią chodzi ) ma swój wątek na dogo ? Właśnie załozyłem Tarze watek : http://www.dogomania.pl/threads/190265-Bernardynka-Tara-wycie%C5%84czona-b%C5%82%C4%85ka%C5%82a-si%C4%99-w-okolicach-Tarczyna-b%C5%82agam-chocia%C5%BC-o-DT?p=15127715#post15127715 Quote
qeram Posted August 3, 2010 Posted August 3, 2010 Malwi napisał(a):a właśnie ... czy Tara ( bo chyba o nią chodzi ) ma swój wątek na dogo ? Właśnie załozyłem Tarze watek : http://www.dogomania.pl/threads/190265-Bernardynka-Tara-wycie%C5%84czona-b%C5%82%C4%85ka%C5%82a-si%C4%99-w-okolicach-Tarczyna-b%C5%82agam-chocia%C5%BC-o-DT?p=15127715#post15127715 Quote
ageralion Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Sluchajcie, mam swietny dom w Warszawie dla Berci :) Mial tam jechac Stefcio ale znalaz dom w Szczecinie. http://www.dogomania.pl/threads/188921 Posesja 3000m, kobieta wielka psiara, sprawdzala ja Yana, z poleceni zuzlikowej. Jesli chcecie namiar na ta Pania, to podam na PW. Naprawde miala by tam dobrze, tylko musialaby sie dogadac z dwona malymi psiakami i kotami... Quote
qeram Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Jeżeli pani jest w porządku to jak najbardziej jestem za. Berta na koty nie reaguje wcale, z pieskami na początku może być problem bo Berta jest suka dominującą, ale w 100% odwoływalną. Krzywdy nie stara się robic tylko pokazuje swoją wyższość. na pewno sie przyzwyczai. Berta jest w ciąży i będę ja sterylizował na dniach. Niestety będę musiał założyć pieniążki za nią. Nie mogę czekać za długo ze sterylizacja. Już rosna jej sutki i stała się ociężała. lepiej to zrobic wcześniej niz przed samym porodem. Quote
Malwi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ożesz kurczaczek .. no to chyba wiemy na co pójdą pieniążki od Stefka .... Quote
ageralion Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 qeram napisał(a):Jeżeli pani jest w porządku to jak najbardziej jestem za. Berta na koty nie reaguje wcale, z pieskami na początku może być problem bo Berta jest suka dominującą, ale w 100% odwoływalną. Krzywdy nie stara się robic tylko pokazuje swoją wyższość. na pewno sie przyzwyczai. Berta jest w ciąży i będę ja sterylizował na dniach. Niestety będę musiał założyć pieniążki za nią. Nie mogę czekać za długo ze sterylizacja. Już rosna jej sutki i stała się ociężała. lepiej to zrobic wcześniej niz przed samym porodem. Zaraz napisze na PW telefon do tej Pani. Jak cos z transportu Stefka zostalo 273,81zl jesli darczyncy sie zgodza, to mozna przekazac je na sterylke aborcyjna. Pisaliscie moze o wsparcie ze sterylkowej skarbonki? Quote
ANETTTA Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Berta jest w warszawie wiec koszty transportu napewno beda mneijsze a cito sterylizacja ..nie ma na co czekac ... pomózcie ciotki ile by kosztowała ta sterylizacja ...????? podaj mi prosze konto na pv wpalce cos na berte tzn moja deklaracje i jutro zrobie bazarek ..... Marek ma kilka psów na tymczasie wiec pomózmy mu plis !!!! Quote
qeram Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Koszty transportu będą żadne. Zawiozę ją do nowego domu w Warszawie. Co do kosztów sterylizacji będę wiedział jutro. Myślę że 350 - 400 zł. Jakby Berta poszła do nowego domu to odpadł by kłopot z DT dla Tary z Tarczyna. Wziąłbym ją do siebie na tymczas po sterylizacji. Quote
qeram Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 ageralion napisał(a):Zaraz napisze na PW telefon do tej Pani. Rozmawiałem z tą Panią, ma się zastanowić. Boi się trochę charakteru Berty. Przekonywałem że berta jest w 100% odwoływalna, zobaczymy. Quote
ageralion Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 qeram napisał(a):Rozmawiałem z tą Panią, ma się zastanowić. Boi się trochę charakteru Berty. Przekonywałem że berta jest w 100% odwoływalna, zobaczymy. Nie chciala jej poznac osobiscie? Czasem diabel nie taki straszny jak go maluja ;) Quote
qeram Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Zapraszałem tą panią żeby poznała ja osobiście, dałem adres, zobaczymy. Quote
zuzlikowa Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 qeram napisał(a):Zapraszałem tą panią żeby poznała ja osobiście, dałem adres, zobaczymy. Niech stanie się tak jak ma być i dla Berty i dla Tary najlepiej...trzymajcie się dziewczynki!!!! Quote
Recommended Posts