Lolalola Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 ale jestem happy:)Pudzian jutro podam wszystkie dane,kasa wyslana:)dzieki:) Quote
yumanji Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Wszystko ok,Lola slodka,na razie siedzi osobno,bo Ramzes ogromny przy Niej .Damy Jej pare dni.Lece,bo wet ma przyjechac,a ja taka nieumalowana:loveu: Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 :loveu::loveu::loveu:ale sie ciesze:)wspaniale Loleczka:)teraz musze sie zabrac za pw i deklaracje ale najpierw znajde moze skarbnika i kogos z kontem,kto bedzie liczyl:p:p Lolunia odpoczywaj sobie kochana:multi::lol::p:multi::loveu: Quote
Aimez_moi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Zdjecie Lolity superowe.......:):) Nareszcie Ciotuchna Lolalola.....:):) zadowolona....:):) Quote
Aimez_moi Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 E tam....... zdjecia super.....:) Lola jest fajniutka...... zupelnie inna niz wtedy kiedy ja ostatni raz widzialam.......:):) Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 tzn Pudzian beda z Ciebie ludzie hahaha:)ostatnie zdjatko to truskawa Lusi?;) Quote
kama210 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Lolkę trzeba zacząc jak najszybciej ogłaszać - zdjęcia w miarę ładnie są ... ja mam jeszcze kilka ładnych z niedzieli nie wstawionych tutaj jakby coś ... ona bardzo lgnie do człowieka , jest jeszcze zdezorientowana tym wszystkim , ale chyba im szybciej ją zaczniemy ogłaszać tym lepiej ... ... tylko tekst trzeba napisać ładny i wzruszający .... kto umie ładne teksty pisać ???? ... brać i kochać ... yumanji może coś o niej napisze dokładniej jak ją bardziej pozna .... Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 zabieram sie za wysylanie pw!! Bardzo potrzebuje pomocy w deklaracjach,rozsylaniu watku itp!!!!! Quote
giselle4 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 podniose,ciotki kochane zapraszamy i o pomoc prosimy bardzo,bardzo:( Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 cioteczka ajili obiecala karteczki dla Loli wykonac i wyslac rzezcy na bazarek:))) dziekujemy:) Quote
agusiazet Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Jest mi przykro, ale kolejnej stałej deklaracji już złożyć nie mogę, bo sama splajtuję. Ale w sierpniu mogę wspomóc jednorazowo kwotą 50 zł, tylko podajcie, gdzie i komu wpłacić! Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 agusiazet napisał(a):Jest mi przykro, ale kolejnej stałej deklaracji już złożyć nie mogę, bo sama splajtuję. Ale w sierpniu mogę wspomóc jednorazowo kwotą 50 zł, tylko podajcie, gdzie i komu wpłacić! dziekuje bardzo bardzo:) wysle dane na pw!! Quote
yumanji Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Lola biegala dzisiaj po podworku i probowala sie zaprzyjaznic ze wszystkimi.Zachowuje sie ,jak szczeniak,wylizuje psom kaciki warg,pokazuje ciachniety brzuszek.Nie wszystkim pasowalo tak ekstrawertyczne okazywanie uczuc,Cywila to wrecz denerwuje,ale kilku Panow bylo zachwyconych,szczegolnie Bialy,ktory przyjechal do mnie wczoraj. Jest dosc wybredna ,jesli chodzi o jedzenie.Troche musialam pokombinowac,zeby Ja zaprosic z powrotem do boksu,zreszta przy najblizszej okazji smyrgnela mi miedzy nogami i zwiala. Pozwala do siebie podejsc,choc sama jest doc ostrozna.Bardziej otwarta chyba w stosunku do innych psow,niz do ludzi.Nie wpadla w panike ,kiedy uslyszala szczekanie z kilkunastu gardel. Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 zuch dziewczyna:)no a przeciez musiala pokazac wszystkim blizne.....:)to powazna sprawa w koncu;) jak juz bedzie bardziej chetna to ja ode mnie wytarmos prosze:) Quote
Lolalola Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 a wiecie co mi sie dzis przydarzylo ???.........:-(:-(:-( moj bulion po raz drugi w zyciu stracil przytomnosc podczas zabawy w ogrodku:-(:-( ja juz myslalm,ze ona mi umiera.............to twalo jakies 1,5 minuty i bylo potworne......teraz lezy obok na lozeczku..........co za akcje...... Quote
Szarotka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Przyszlam, ale mam dosyc sporo deklaracji i problem z wplacaniem bo nie mam w Polsce konta.............. Quote
zeberka4 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Lolalola ja jeszcze dzisiaj zrobię parę ogłoszeń,mam nadzieje ze na 1 stronce jest kontakt do ogloszeń :) no i czy ktos mógłby na szybko opisik ułozyc? bo tego niestety nie widzę:-( Quote
magenka1 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Lolalola mnie zaprosiła, a ja teraz mam dużo deklaracji mogę 5 zł co miesiąc tylko :( Quote
Awit Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Dobrze, że już po zabiegu, że więcej ciąż nie będzie, dobrze, że już bezpieczna.... Nie mogę na stałe zadeklarować, psy siedzą bo są wakacje. Mogę jednorazowo przeleć tylko 10zł. Quote
Szarotka Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Chetnie bym dala 20 zl. jednorazowej, ale nie wiem jak to zrobic, bo nie mam w Polsce konta. Czy mozna to jakos inaczej zrobic ?? Wlasnie jestem w Krynicy. Quote
Recommended Posts