Aimez_moi Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Lolcia......:) co tam u Ciebie sliczna? Quote
f-iga Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Witam - tu pan loli się odzywa, żeby pokazać, że pies ma 2 opiekunów:) Lola leży właśnie na łóżku obok i zażywa drzemki (po nocnej, porannej, poporannej, przedpołudniowej, południowej, popopułdniowej, podwieczornej i wieczornej jest to tylko kolejna drzemka:) Ogólnie ma się świetnie - kup już nie liczymy. Za tydzień odstawiamy rosół i przechodzimy na twardsze (ale jeszcze nie twarde) żarcie. Dziękuję za to, że trzymałyście kciuki. POMOGŁO! Quote
_Goldenek2 Posted January 3, 2011 Posted January 3, 2011 Bardzo się cieszymy. Ale innej opcji nie było ;). Quote
anita_happy Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 f-iga napisał(a):Witam - tu pan loli się odzywa, żeby pokazać, że pies ma 2 opiekunów:) Lola leży właśnie na łóżku obok i zażywa drzemki (po nocnej, porannej, poporannej, przedpołudniowej, południowej, popopułdniowej, podwieczornej i wieczornej jest to tylko kolejna drzemka:) Ogólnie ma się świetnie - kup już nie liczymy. Za tydzień odstawiamy rosół i przechodzimy na twardsze (ale jeszcze nie twarde) żarcie. Dziękuję za to, że trzymałyście kciuki. POMOGŁO! TO MAMY RODZINKE W KOMPLECIE!!!! jak ja lubie słyszeć, ze nie tylko ja śpie z psem...no ja z psami..bo nie psy ze mna!!!! :P juuppaaaaaaaaaaaa Quote
Lolalola Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 kochaniutka dziewczynka walczyla jak lwiczka o zycie i bedzie dlugo w zdrowku zyla ,ja to wiem,ale sie ucieszy jak dostanie cos innego od rosolaka w koncu;) Quote
Aimez_moi Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Acha......prawie normalne jedzonko...... Quote
Lolalola Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Lollexx zlotko moje,kiedy ja Cie w koncu ujrze jako normalna pyze?????;);) pewnie w wakacje,albo i pozniej;)no,ale na Ciebie moge czekac wieki,tylko sie juz nie wyglupiaj i panciostwa nie wykanczaj i nas tez;) Quote
_Goldenek2 Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 Na stronie http://www.tesco.pl/schroniska/index.php jest głosowanie - schronisko z największą ilością głosów dostanie karmę. Quote
Aimez_moi Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Na pewno wszystko ok......:):) Cioteczka....:) Quote
Lolalola Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 bardzo ladnie prosze o jakies nawet najmniejsze na swiecie info o Lolci,jak sie czuje szkapinka???;) Quote
Aimez_moi Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 I jak tam Lolita z jedzeniem?........:) Quote
f-iga Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Hej, nasza szkapa wciąga już normalne jedzenie ale w postaci cieknącej papki. Jeszcze kilka dni i wracamy do suchego dla jelitowców. Chuda, ale nie przeraźliwie. Szczęśliwa. Spsiła się zupełnie. Jest leniwą, kanapową domową sunią, domaga się pieszczot, zalega na kolanach i kanapach. Księżniczka. Quote
Lolalola Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 f-iga napisał(a):Hej, nasza szkapa wciąga już normalne jedzenie ale w postaci cieknącej papki. Jeszcze kilka dni i wracamy do suchego dla jelitowców. Chuda, ale nie przeraźliwie. Szczęśliwa. Spsiła się zupełnie. Jest leniwą, kanapową domową sunią, domaga się pieszczot, zalega na kolanach i kanapach. Księżniczka. ooo!!!i tego mi bylo trzeba;) Quote
Aimez_moi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Super......:):) Lolka jest silna sunia......:) Quote
anita_happy Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 [quote name='f-iga']Hej, nasza szkapa wciąga już normalne jedzenie ale w postaci cieknącej papki. Jeszcze kilka dni i wracamy do suchego dla jelitowców. Chuda, ale nie przeraźliwie. Szczęśliwa. Spsiła się zupełnie. Jest leniwą, kanapową domową sunią, domaga się pieszczot, zalega na kolanach i kanapach. Księżniczka. to lubie...z podkresleniem na OMOTAŁA NAS SOBIE WOKÓŁ PALCA:P bywa....u mnie to samo Quote
Lolalola Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 anita_happy napisał(a):to lubie...z podkresleniem na OMOTAŁA NAS SOBIE WOKÓŁ PALCA:P bywa....u mnie to samo ......a czy Ty nie mialas miec uropu od dogo????;) Quote
Aimez_moi Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Jak tak pojdzie to nie za dlugo bedziemy ogladac zdjecia Lolity......:) Quote
Lolalola Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Aimez_moi napisał(a):Jak tak pojdzie to nie za dlugo bedziemy ogladac zdjecia Lolity......:) codzien stoimy na glowie po 10 min i modlimy sie zeby tak bylo;) Quote
Aimez_moi Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 I jak Ci pozniej?......:) jak staniesz na nogach?.....:):) Quote
Lolalola Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 :eviltong:lepiej jest jak stoje na glowie.................:evil_lol:bo ten swiat taki porabany,do gory nogami wywrocony:eviltong: Quote
Aimez_moi Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 No tak....:) Ty pewnie lekka jestes jak pioreczko to mozesz robic co chcesz......:):) Taka lokomotywa jak ja gdyby chciala stanac na glowie to pewnie by pol chalupy zdemolowala...... Quote
f-iga Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Wy na głowie stajecie dziewuchy a my nadal bez umowy i wizyty poadopcyjnej ;-) Quote
anita_happy Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 f-iga napisał(a):Wy na głowie stajecie dziewuchy a my nadal bez umowy i wizyty poadopcyjnej ;-) no stajemy....jak zdolam zrobic fote to Wam pokaze Dlaczego nie ma mnie u WAS :) ale jak sie rusze po aparat TO WSZYSCY WSTANĄ! :) f-iga - chyba, że chcesz nas wszystkie JUTRO :)))))) ups..sorka... nie mozemy chodzić po ludziach bo my nie szczepione....mamy mała kwarantanne w domu..nawet na dwór nie łazimy!!! walimy w domu a dwór puszczamy przez okno... oka....idziemy pływać do wanny Quote
Recommended Posts