Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam - tu pan loli się odzywa, żeby pokazać, że pies ma 2 opiekunów:)

Lola leży właśnie na łóżku obok i zażywa drzemki (po nocnej, porannej, poporannej, przedpołudniowej, południowej, popopułdniowej, podwieczornej i wieczornej jest to tylko kolejna drzemka:) Ogólnie ma się świetnie - kup już nie liczymy. Za tydzień odstawiamy rosół i przechodzimy na twardsze (ale jeszcze nie twarde) żarcie.
Dziękuję za to, że trzymałyście kciuki. POMOGŁO!

Posted

f-iga napisał(a):
Witam - tu pan loli się odzywa, żeby pokazać, że pies ma 2 opiekunów:)

Lola leży właśnie na łóżku obok i zażywa drzemki (po nocnej, porannej, poporannej, przedpołudniowej, południowej, popopułdniowej, podwieczornej i wieczornej jest to tylko kolejna drzemka:) Ogólnie ma się świetnie - kup już nie liczymy. Za tydzień odstawiamy rosół i przechodzimy na twardsze (ale jeszcze nie twarde) żarcie.
Dziękuję za to, że trzymałyście kciuki. POMOGŁO!

TO MAMY RODZINKE W KOMPLECIE!!!!
jak ja lubie słyszeć, ze nie tylko ja śpie z psem...no ja z psami..bo nie psy ze mna!!!!
:P
juuppaaaaaaaaaaaa

Posted

Lollexx zlotko moje,kiedy ja Cie w koncu ujrze jako normalna pyze?????;);)
pewnie w wakacje,albo i pozniej;)no,ale na Ciebie moge czekac wieki,tylko sie juz nie wyglupiaj i panciostwa nie wykanczaj i nas tez;)

Posted

Hej, nasza szkapa wciąga już normalne jedzenie ale w postaci cieknącej papki. Jeszcze kilka dni i wracamy do suchego dla jelitowców. Chuda, ale nie przeraźliwie. Szczęśliwa. Spsiła się zupełnie. Jest leniwą, kanapową domową sunią, domaga się pieszczot, zalega na kolanach i kanapach. Księżniczka.

Posted

f-iga napisał(a):
Hej, nasza szkapa wciąga już normalne jedzenie ale w postaci cieknącej papki. Jeszcze kilka dni i wracamy do suchego dla jelitowców. Chuda, ale nie przeraźliwie. Szczęśliwa. Spsiła się zupełnie. Jest leniwą, kanapową domową sunią, domaga się pieszczot, zalega na kolanach i kanapach. Księżniczka.

ooo!!!i tego mi bylo trzeba;)

Posted

[quote name='f-iga']Hej, nasza szkapa wciąga już normalne jedzenie ale w postaci cieknącej papki. Jeszcze kilka dni i wracamy do suchego dla jelitowców. Chuda, ale nie przeraźliwie. Szczęśliwa. Spsiła się zupełnie. Jest leniwą, kanapową domową sunią, domaga się pieszczot, zalega na kolanach i kanapach. Księżniczka.

to lubie...z podkresleniem na OMOTAŁA NAS SOBIE WOKÓŁ PALCA:P
bywa....u mnie to samo

Posted

No tak....:) Ty pewnie lekka jestes jak pioreczko to mozesz robic co chcesz......:):)
Taka lokomotywa jak ja gdyby chciala stanac na glowie to pewnie by pol chalupy zdemolowala......

Posted

f-iga napisał(a):
Wy na głowie stajecie dziewuchy a my nadal bez umowy i wizyty poadopcyjnej ;-)

no stajemy....jak zdolam zrobic fote to Wam pokaze Dlaczego nie ma mnie u WAS :)
ale jak sie rusze po aparat TO WSZYSCY WSTANĄ!
:)
f-iga - chyba, że chcesz nas wszystkie JUTRO :))))))
ups..sorka...
nie mozemy chodzić po ludziach bo my nie szczepione....mamy mała kwarantanne w domu..nawet na dwór nie łazimy!!!
walimy w domu
a dwór puszczamy przez okno...
oka....idziemy pływać do wanny