Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i jak bylo z jedzonkiem dzis?????
Ciocia jutro wyjezdza i pewnie nie bedzie mogla zagladac:(
za to bede meczyc ciotke Anite:) albo Yumanji:)telefonicznie i pytac co u Ciebie!!!!!
zdrowiej!!!!!!!!!!!!!

Posted

Lolalola napisał(a):
no i jak bylo z jedzonkiem dzis?????
Lolcia jutro wyjezdza i pewnie nie bedzie mogla zagladac:(
za to bede meczyc ciotke Anite:) albo Yumanji:)telefonicznie i pytac co u Ciebie!!!!!
zdrowiej!!!!!!!!!!!!!

Rosolu zabraklo,rosol gotuj!!!i kubrak bys pzrywiozla w prezencie!

Posted

Lolalola napisał(a):
:evil_lol::evil_lol:nic sie nie martw,kubrak na Sylwestra bedzie:eviltong::eviltong:
padlam ze smiechu..............:evil_lol:

Ale w domu czy gdzies na ulicy?wrocilas juz ,pijaczyno?

Posted

Aimez_moi napisał(a):
10 dni rosolku......samego rosolku?
Nic a nic wiecej?

10 dni tylko rosół, teraz to już 7. Ma w tym rosole wszystko, co powinna jeść teraz a nie ma tego, czego nie powinna - elementów stałych. Serio, po tym żarciu suka odzyskuje siły. Znowu mamy radosnego psa. I trzymamy kciuki za powodzenie grubszego żarcia.

Posted

F-iga....ja jak jjem od wczoraj rosół!!!!!!!!!!!to O WAS MYSLE JAK JJEM!
a jak mi podesłałaś ta fotecke..kotecka..z tą pusta miską!!!
to jak dziś jadłam - to mi sie serce łamało!!!

wiecie co....f-iga kupiła Lolce MICHE z malunkami na dnie!
nie no....
jak wczoraj sobie fote na kompa zrzuciłam to widziałam ZDZIWIENIE w OCZACH LOLKI!!!

o ****..już się skończyło...ooo..a co to tam mam na dnie!a to te malunki...znowu mnie w bolo zrobili..ja myślałam, że to kawał miesa..a to te malunki...jak to F-iga powiedziała...stosowne....

nie no..już mnie ścicka znowu...

LOKA! jeszcze 7 dni..kiszeczki Ci zagrają ZDROWO!!!!I ZJESZ KAWAŁ WOŁOWINY...ekologicznej sie rozumie:P

Posted

Dzisiaj kontrola u lekarza, rosół jeszcze 6 dni, czekamy, Lola w formie rosołowej - radość i ekscytacja. Dziś do rosołu dochodzi przemielone mięso. Głupio brzmi - czekamy na efekt przemiany materii.

Posted

Dajcie spokój, ja trzymam kciuki, żeby była jakakolwiek! Czekamy do poniedziałku, jeśli "twarde dowody" nie pojawią się do tego czasu, nie będzie dobrze. Nie chcę o tym na razie myśleć. Kubrak znaleziony, pies nie chodzi już owinięty wełnianym szalikiem.

Posted

f-iga napisał(a):
Dajcie spokój, ja trzymam kciuki, żeby była jakakolwiek! Czekamy do poniedziałku, jeśli "twarde dowody" nie pojawią się do tego czasu, nie będzie dobrze. Nie chcę o tym na razie myśleć. Kubrak znaleziony, pies nie chodzi już owinięty wełnianym szalikiem.

wow...i kubrak i szalik..LoLA!!!!skręcaj tam te twarde dowody :)

Posted

Zadanie wykonane! Po jednym dniu przemielonego w rosole mięska wczoraj wieczorem na spacerze pojawiły się twarde dowody na działanie każdego odcinka układu trawienia, zwłaszcza ostatniego odcinka :-)
Wygląda na to, że sunia wykorzystała swoich 20% szans na przeżycie na całego. Teraz wszystko powinno być już tylko lepiej.