Lolalola Posted December 11, 2010 Posted December 11, 2010 Lolusia spokojnej nocki zycze.....wiem,ze po takiej powaznej operacji....mozna czuc sie pewnie tylko zle......zregeneruj sie dziewczynko,my Cie kochamy i czekamy tu na Ciebie!!!! Quote
Lolalola Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Bo caly czas o tobie mysle................... Quote
Lolalola Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 jak sie czujesz kochana?.................... Quote
f-iga Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Mija druga doba po operacji, Lola stara się jak może. Dzielnie znosi pojenie co dwie godziny, także w nocy. Jest jej niestety tylko trochę wstyd za sikanie pod drzwiami. Była dziś już na śniadanku - kroplówce i zastrzykach. Wet pełen szacunku dla ducha walki psa, który nie miał prawa żyć z takimi jelitami, a żył i żyje. Suczka jest dziś ostatni dzień na bardzo silnych lekach przeciwbólowych, po których zachowuje się bardzo ospale. Jest strasznie uparta, stara się czuwać i walczy ze snem, a wiadomo - sen to zdrowie. Teraz słodko śpi w miejscu, skąd może obserwować całe mieszkanie. Trzymajmy kciuki, trzecia doba jest jeszcze ryzykowna. Jeśli damy radę jutro, czekamy na środę, kiedy podamy psicy rosołek i zaczniemy budzić jelita. Jeśli zadziałają, będziemy bardzo blisko dobrego końca tej historii. Quote
Lolalola Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 F-iga ..............:)troszke mi ulzylo.....jestem niewyspana,caly czas mysle o Loli............trzymamy za Was caly czas,wierze,ze ta maluska sunia bardzo chce zyc i podola..........i ze ten rosolek jej podejdzie i jelitka zaczna pracowac!!!!nie bede bawic sie w weta,ale to wyglada podobnie jak u huskiego Omena,pare miechow temu jedna lapa na tamtym swiecie byl a dzis bryka jak dziki,jelita nie chcialy pracowac wcale,ale podawali mu lek pobudzajacy prace jelit i to pomoglo.............mam nadzieje jednak,ze Loli nie bedzie to potrzebne!!!!sciskamy Was!!! Quote
_Goldenek2 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Ufff... czekamy i trzymamy kciuki za Was.... Quote
_Goldenek2 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Mam nadzieję, że dziewczyny odsypiają noc.... Quote
f-iga Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 my nie odsypiamy :-) w programie mamy pojenie co dwie godziny. Lola cieszy się na dźwięk lodówki, nie bardzo rozumie jednak czemu nic z niej dla niej nie wypada. Śpi już bardzo spokojnie, zdrowo. Kochani, trzymamy kciuki dalej. Quote
_Goldenek2 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 O to Figo nie musisz się martwić. Trzymamy cały czas :) Quote
Lolalola Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 f-iga napisał(a):my nie odsypiamy :-) w programie mamy pojenie co dwie godziny. Lola cieszy się na dźwięk lodówki, nie bardzo rozumie jednak czemu nic z niej dla niej nie wypada. Śpi już bardzo spokojnie, zdrowo. Kochani, trzymamy kciuki dalej. balsamek dla mej duszy!!!!:) Quote
Aimez_moi Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 Trzymamy kciuki za spokojna nocke....... Quote
Lolalola Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 spijce spokojnie i do jutra,prosze tak specjalnie ode mnie ucalowac panne pysie i na uszko zyczyc jej zdrowka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 moja Lolcia jak sie miewasz???????zaraz wychodze do pracy.......i bede myslec i myslec!!!!buziak:) Quote
yumanji Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Sa wlasnie w lecznicy na kroplowce,czyli zyja. Quote
f-iga Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Żyją! Krytyczne trzy doby minęły. 1/3 drogi już za nami. Lolka dostała dziś glukozę i aminokwasy. Jest w dobrej formie, nie dostaje już leków przeciwbólowych. Jutro ostatnia kroplówka, wieczorem rosół. Rosół ma obudzić jelitka. Trzymajmy kciuki za suczkę! Quote
_Goldenek2 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 Będzie dobrze, ale na wszelki wypadek kciuki zaciśnięte :) Quote
yumanji Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 A mnie sie wydaje,ze Im trzeba dac drugiego psa.Dwom bedzie razniej . Quote
anita_happy Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 jasneee....w kupie raźniej.. LOLA...u mnie w domu dziś tez bedzie rosół!!!!!!!!!!!!!!!! to pojjemy dziś baboluuuuuuuuuuuuu Quote
Lolalola Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 moja Lolcia kochana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!to ja chyba na znak solidarnosci tez zrobie rosol i bedziemy razem pic:)musisz byc dzielna i przyjac pieknie rosolek!!!!! Quote
Lolalola Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 jak sie czujesz moja chorowitko biedna????zabieram sie do gotowania roslou!!!!!!!!!!!!!!!!! musi sie Tobie jutro przyjac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jelitka dzialajcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kama210 Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 loluchna .. trzymajcie się .... .. ja rosołków kucharzyć nie będę /nie ten talent / , ale sobie kostkę rosołową chociaż rozpuszczę :) .. Quote
Recommended Posts