pati851 Posted July 6, 2010 Posted July 6, 2010 Karmę dam dla malutkiej i poszukam domku dla niej. Quote
Lolalola Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 :loveu::loveu:Tak,tak bylo na sliczna Lolunie:loveu: Dzizysssss,ale malo tu cioteczek,musimy sprezyc sily i porozsylac watek,tzn ja bede tak robic,bo Wy w tym Szydlowcu juz macie wystarczajaco roboty:shake: Quote
anita_happy Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Lolalola napisał(a)::loveu::loveu:Tak,tak bylo na sliczna Lolunie:loveu: Dzizysssss,ale malo tu cioteczek,musimy sprezyc sily i porozsylac watek,tzn ja bede tak robic,bo Wy w tym Szydlowcu juz macie wystarczajaco roboty:shake: lol..ONA dobrze jakby dozbierała jakies 100/150 zł bedzie na karme i weta... Quote
anita_happy Posted July 7, 2010 Author Posted July 7, 2010 Monika.D napisał(a):A co tu tak cicho ? bo Lolitka dobrzej po sterylce Quote
Monika.D Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 No wiem, wiem czytałam... A jak się maleńka czuje? Odwiedza ją ktoś z Was? Quote
Lolalola Posted July 7, 2010 Posted July 7, 2010 dobraaannooooccc Lolunka:)ciotka dzisiaj taki porabany dzien miala i dopiero teraz jestem........... Quote
Lolalola Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 witaj malutka Loleczko:)prosze wracaj do zdrowia ekspresowo;) Quote
anita_happy Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 nic nie wiadomo co u pieknioszki..aimez moze calniesz? Quote
Aimez_moi Posted July 8, 2010 Posted July 8, 2010 wszystko ok....zdrowieje i dochodzi do siebie.....ma super opieke....:):) Quote
anita_happy Posted July 8, 2010 Author Posted July 8, 2010 pokazuj sie paskudnicooo..CZEKAMY na ciebie Quote
Lolalola Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 czesc Lolunia:)mam nadzieje,ze dobrze u dziewczynki...........teraz ciocia sama musi zadbac o siebie bo cos nie tak:-(.............dzis moze wieczorem poznymmmm cie odwiedze..........bede sie tulac po lekarzach:roll::roll:beeeeeeeeeeeeeeeeee Quote
Aimez_moi Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 o Boziu.....mam nadzieje, ze to nic powaznego....:) Quote
Lolalola Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 no ja juz sama nie wiem:(ale poczekam na lekarza..........cos zaniemoglam Quote
Aimez_moi Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 Ale wiesz jacy tam sa lekarze.... apap i tyle...... Quote
anita_happy Posted July 9, 2010 Author Posted July 9, 2010 Lolcia co u ciebie..ciocia Lolaola pochorowala sie Quote
Lolalola Posted July 9, 2010 Posted July 9, 2010 :roll:ja mam nadzieje,ze jeszcze bede dychac,ale od poniedzialku czekaja mnie badania pod kazdym katem i chyba sie poplacze bo boje sie lekarzy,szpitali,badan,WYNIKOW i w ogole wszystkiego co jest zwiazane z tym dziadostwem:(ciocia Lolalola jest upset:placz: Quote
Recommended Posts