Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

Posted

nic,tylko taka szczenieca jest,szaleja z Wilczusiem,wybebeszyli z flakow poduchy i koldre dla psow,poroznosili miski po podworku,szczotki...i przymila sie do kazdego i wali brzuchem do gory...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

yumanji napisał(a):
nic,tylko taka szczenieca jest,szaleja z Wilczusiem,wybebeszyli z flakow poduchy i koldre dla psow,poroznosili miski po podworku,szczotki...i przymila sie do kazdego i wali brzuchem do gory...

o Boziu......:) ale rozrabiaka.....:)

Posted

siąde dzisiaj wieczorem i pozbieram wpisy od yumanji o Loli ... tekst się jakiś fajny skleci ... kupimy z bazarkowej kasy pakiet ogłoszeń i trzeba ją poogłaszać na wielu portalach i allegro ...

Posted

aaa bo to pewno przez to slonce;)przygrzalo im w lepetynki i narobili porzadku:)
wiem ,ze mialas sprzatania ,ale jak pomysle o tej Lolce rozrabiajacej jak pijany zajac to mi sie smiac chce.ona w ogole wywoluje u mnie smiech:)nie mozna sie gniewac;)
i ja dzis zasiade do neta i podesle wieczorem kamie to co wypoce na temat Lolci do ogloszen.....Jan Brzechwa to ze mnie nie jest,ale bede sie starac............

Posted

Ja sie nie gniewam na psy za taki rzeczy.Ale jak wczoraj na spacerze osaczyli kota sasiadow i musialam bullowatego przypiac do roweru,odganaic drugiego psa od tego kota,
a bullowaty ciagnal ten rower po polu,to myslalam,ze ich wszystkich pozabijam!w koncu musialam zadzwonic po syna,zeby szybko przyjechal i uratowal tego cholernego kota!

Posted

no piknie;)doopy oprac;);)
czy tzn,ze Lolcia tez na kotka polowala.....i w ogloszeniu nie pisac lepiej,ze kotkom jest przyjazna?wlasnie zamierzam wszystko o Lolci od poczatku przeczytac i napisac do Kamy tekst........

Posted

o superrrrr:)dziekujemy!!!!!
Cioteczki w ramach ostrzezenia pisze,aby uwaznie postepowac z bazarkami,raczej nie rozsylac linkow bo banuja na dogo za to jak zobacza a ostanio dosyc lapia i np na miesiac przynajmniej moga nas stad wyrzucic :(.............wlasnie znajoma mi cioteczke wywalili na miesiac..............:(

Posted

A dlaczego linki do bazarków są zabronione?
Wiem, że tak jest w regulaminie, ale czemu?
A linki do innych wątków nie są zabronione?
Takie obostrzenia.....

Posted

cioteczki nie znam odpowiedzi na Wasze pytania:(
dla mnie to jakas bzdura,bo przeciez zarabia sie dla psiakow pieniadze..........nie wiem o co chodzi.......
ale ja np dalej mam przerabane za to,ze kiedys mialam za duzo banerkow i teraz moge miec tylko jeden:(..........