Lolalola Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 wujek& ciocia to wszystko bedzie zrobione:)musimy poczekac jednak bodajze do niedzieli,na ciotke Anite,bo to ona zaczela watek i ja nic zmienic w tym poscie nie moge:( ale bedzie wszystko jasno i przejrzyscie obiecuje!!!!!:) dziekujemy za odwiedziny u Lolci!!!! .........i zapraszamy wiecej ciotek:) Quote
Izabela124. Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Lola ma bannerek? Jeśli nie to mogę zrobić Quote
Lolalola Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='Szarotka']Wplacilam na Lole [quote name='Izabela124.']Lola ma bannerek? Jeśli nie to mogę zrobić [quote name='magenka1']moja deklaracja poszła na Lolę Szarotka dziekuje bardzo:) Izabela124,Lola ma jeden banerek jest w pierwszym poscie,tylko,ze wtedy nazywala sie Nova......i pewnie nikt tego nie bedzie kojarzyl:(ja mam rece zwiazane,bo..nie umiem zrobic banerkow,nie moge zmienic tematu,edytowac i podac najnowszych info w pierwszym poscie bo to Anita go zalozyla,to Ona znalazla mala i w ogole........ja postanowilam Lole zabrac do hoteliku i tak ciagne ...;)Anita dolaczy zaraz po powrocie-chyba to bedzie ok niedzieli i wtedy pozmieniamy wszystko,ale za zrobienie nowych banerkow bede bardzo wdzieczna!!!!!!!!!!!!!!!!! Magenka1 dziekuje bardzo za wplate:) Quote
Lolalola Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 ano czekamy:) ale nowe banerki bardzo mile beda widziane:)...........moze skonczyla mi sie juz kara na dogo i bede sobie tez mogla dokleic;);) Quote
Szarotka Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Bylam na watku Juniorka i ciesze sie, ze Loli sie udalo :):) Quote
Lolalola Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 tez sie bardzo ciesze;)............ale smierc Juniorka bardzo przezylam:(nie moge sie z tym pogodzic:(........to jeszcze dziecko bylo:(............ Quote
yumanji Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Wszystko ok,Lola jest piszczek ,natret i podlizuch...porusza sie przyplaszczona,z podkulonymi tylnymi lapami i wszystkich wkurza,bo probuje wylizywac im pyski,a kazdy marzy o swietym spokoju w taki upal.Powoli sie "zakolegowujemy".Uda sie ,jak Lolka przestanie wypruwac flaki ze swojej poduszki. Quote
wujek & ciocia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 yumanji napisał(a):Wszystko ok,Lola jest piszczek ,natret i podlizuch...porusza sie przyplaszczona,z podkulonymi tylnymi lapami i wszystkich wkurza,bo probuje wylizywac im pyski,a kazdy marzy o swietym spokoju w taki upal.Powoli sie "zakolegowujemy".Uda sie ,jak Lolka przestanie wypruwac flaki ze swojej poduszki. no to super:) pzdr Was ! Quote
Lolalola Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Lola jest wspaniala;)ona stara sie zaprzyjaznic i tyle!!!!!!!kocha i juz!!!!!!!a flaki z podusi wyprowa bo nie reagujecie na jej zaloty....;)stara sie a tu nic;) Sciskam Misielole:) Quote
Szarotka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Lolalola napisał(a):tez sie bardzo ciesze;)............ale smierc Juniorka bardzo przezylam:(nie moge sie z tym pogodzic:(........to jeszcze dziecko bylo:(............ Biedak by zamorzony glodem od urodzenia ............... Quote
Lolalola Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 :(:(cala historia Juniorka jest okropna...........mogl zyc,trafil w koncu w dobre rece........:( Quote
Szarotka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Czy moja wplata dotrala. Wplacilam wczoraj na poczcie. Quote
Lolalola Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Szarotko musimy poczekac na Aimez skarbniczke:)...........ale z mego doswiadczenia wiem,ze pewnie bedzie w poniedzialek,sama zawsze w pl wysylam poczta i to idzie jakies 2 dni robocze przynajmniej:) dziekujemy:) Lolunia milego dnia:) Quote
Lolalola Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='Izabela124.']Podlinkowany bannerek dziekuje slicznie i bardzo,bardzo:lol::lol::lol: Lolu..........ciocia dopiero wrocila..przykro mi,ze caly dzien nie zajrzalam,lecz nie mialam jak:( jak Ci minal dzien maly Lizusku?;) Quote
Recommended Posts