Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wujek& ciocia to wszystko bedzie zrobione:)musimy poczekac jednak bodajze do niedzieli,na ciotke Anite,bo to ona zaczela watek i ja nic zmienic w tym poscie nie moge:(
ale bedzie wszystko jasno i przejrzyscie obiecuje!!!!!:)
dziekujemy za odwiedziny u Lolci!!!!
.........i zapraszamy wiecej ciotek:)

Posted

[quote name='Szarotka']Wplacilam na Lole

[quote name='Izabela124.']Lola ma bannerek? Jeśli nie to mogę zrobić

[quote name='magenka1']moja deklaracja poszła na Lolę
Szarotka dziekuje bardzo:)
Izabela124,Lola ma jeden banerek jest w pierwszym poscie,tylko,ze wtedy nazywala sie Nova......i pewnie nikt tego nie bedzie kojarzyl:(ja mam rece zwiazane,bo..nie umiem zrobic banerkow,nie moge zmienic tematu,edytowac i podac najnowszych info w pierwszym poscie bo to Anita go zalozyla,to Ona znalazla mala i w ogole........ja postanowilam Lole zabrac do hoteliku i tak ciagne ...;)Anita dolaczy zaraz po powrocie-chyba to bedzie ok niedzieli i wtedy pozmieniamy wszystko,ale za zrobienie nowych banerkow bede bardzo wdzieczna!!!!!!!!!!!!!!!!!
Magenka1 dziekuje bardzo za wplate:)

Posted

Wszystko ok,Lola jest piszczek ,natret i podlizuch...porusza sie przyplaszczona,z podkulonymi tylnymi lapami i wszystkich wkurza,bo probuje wylizywac im pyski,a kazdy marzy
o swietym spokoju w taki upal.Powoli sie "zakolegowujemy".Uda sie ,jak Lolka przestanie wypruwac flaki ze swojej poduszki.

Posted

yumanji napisał(a):
Wszystko ok,Lola jest piszczek ,natret i podlizuch...porusza sie przyplaszczona,z podkulonymi tylnymi lapami i wszystkich wkurza,bo probuje wylizywac im pyski,a kazdy marzy
o swietym spokoju w taki upal.Powoli sie "zakolegowujemy".Uda sie ,jak Lolka przestanie wypruwac flaki ze swojej poduszki.

no to super:) pzdr Was !

Posted

Lola jest wspaniala;)ona stara sie zaprzyjaznic i tyle!!!!!!!kocha i juz!!!!!!!a flaki z podusi wyprowa bo nie reagujecie na jej zaloty....;)stara sie a tu nic;)
Sciskam Misielole:)

Posted

Lolalola napisał(a):
tez sie bardzo ciesze;)............ale smierc Juniorka bardzo przezylam:(nie moge sie z tym pogodzic:(........to jeszcze dziecko bylo:(............

Biedak by zamorzony glodem od urodzenia ...............

Posted

Szarotko musimy poczekac na Aimez skarbniczke:)...........ale z mego doswiadczenia wiem,ze pewnie bedzie w poniedzialek,sama zawsze w pl wysylam poczta i to idzie jakies 2 dni robocze przynajmniej:)
dziekujemy:)
Lolunia milego dnia:)

Posted

[quote name='Izabela124.']Podlinkowany bannerek

dziekuje slicznie i bardzo,bardzo:lol::lol::lol:
Lolu..........ciocia dopiero wrocila..przykro mi,ze caly dzien nie zajrzalam,lecz nie mialam jak:(
jak Ci minal dzien maly Lizusku?;)