yumanji Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Umowa adopcyjna jest potzrebna.Lolki nie maja umowy. Quote
Lolalola Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 no i jak bylo z jedzonkiem dzis????? Ciocia jutro wyjezdza i pewnie nie bedzie mogla zagladac:( za to bede meczyc ciotke Anite:) albo Yumanji:)telefonicznie i pytac co u Ciebie!!!!! zdrowiej!!!!!!!!!!!!! Quote
yumanji Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Lolalola napisał(a):no i jak bylo z jedzonkiem dzis????? Lolcia jutro wyjezdza i pewnie nie bedzie mogla zagladac:( za to bede meczyc ciotke Anite:) albo Yumanji:)telefonicznie i pytac co u Ciebie!!!!! zdrowiej!!!!!!!!!!!!! Rosolu zabraklo,rosol gotuj!!!i kubrak bys pzrywiozla w prezencie! Quote
Lolalola Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 yumanji napisał(a):Rosolu zabraklo,rosol gotuj!!!i kubrak bys pzrywiozla w prezencie! potrzebujesz kubraczka???:evil_lol: Quote
yumanji Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Lolalola napisał(a):potrzebujesz kubraczka???:evil_lol: Lola...a ja to na Sylwestra. Quote
Lolalola Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 :evil_lol::evil_lol:nic sie nie martw,kubrak na Sylwestra bedzie:eviltong::eviltong: padlam ze smiechu..............:evil_lol: Quote
yumanji Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Lolalola napisał(a)::evil_lol::evil_lol:nic sie nie martw,kubrak na Sylwestra bedzie:eviltong::eviltong: padlam ze smiechu..............:evil_lol: Ale w domu czy gdzies na ulicy?wrocilas juz ,pijaczyno? Quote
Lolalola Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 yumanji napisał(a):Ale w domu czy gdzies na ulicy?wrocilas juz ,pijaczyno? ja????????????oczywiscie,ze nie wrocila,ja dalej u ULI:) a Ty maials juz spac dawno...;) Quote
f-iga Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Aimez_moi napisał(a):10 dni rosolku......samego rosolku? Nic a nic wiecej? 10 dni tylko rosół, teraz to już 7. Ma w tym rosole wszystko, co powinna jeść teraz a nie ma tego, czego nie powinna - elementów stałych. Serio, po tym żarciu suka odzyskuje siły. Znowu mamy radosnego psa. I trzymamy kciuki za powodzenie grubszego żarcia. Quote
anita_happy Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 F-iga....ja jak jjem od wczoraj rosół!!!!!!!!!!!to O WAS MYSLE JAK JJEM! a jak mi podesłałaś ta fotecke..kotecka..z tą pusta miską!!! to jak dziś jadłam - to mi sie serce łamało!!! wiecie co....f-iga kupiła Lolce MICHE z malunkami na dnie! nie no.... jak wczoraj sobie fote na kompa zrzuciłam to widziałam ZDZIWIENIE w OCZACH LOLKI!!! o ****..już się skończyło...ooo..a co to tam mam na dnie!a to te malunki...znowu mnie w bolo zrobili..ja myślałam, że to kawał miesa..a to te malunki...jak to F-iga powiedziała...stosowne.... nie no..już mnie ścicka znowu... LOKA! jeszcze 7 dni..kiszeczki Ci zagrają ZDROWO!!!!I ZJESZ KAWAŁ WOŁOWINY...ekologicznej sie rozumie:P Quote
f-iga Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Dzisiaj kontrola u lekarza, rosół jeszcze 6 dni, czekamy, Lola w formie rosołowej - radość i ekscytacja. Dziś do rosołu dochodzi przemielone mięso. Głupio brzmi - czekamy na efekt przemiany materii. Quote
anita_happy Posted December 17, 2010 Author Posted December 17, 2010 gotujemy rosół!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
kama210 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ... kciuki cały czas zaciśnięte ... kupa też niedługo będzie ;) takkkaaa dużaaa.... Quote
Aimez_moi Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Lolunia......:) oby tak dalej......:) Quote
f-iga Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Dajcie spokój, ja trzymam kciuki, żeby była jakakolwiek! Czekamy do poniedziałku, jeśli "twarde dowody" nie pojawią się do tego czasu, nie będzie dobrze. Nie chcę o tym na razie myśleć. Kubrak znaleziony, pies nie chodzi już owinięty wełnianym szalikiem. Quote
anita_happy Posted December 18, 2010 Author Posted December 18, 2010 f-iga napisał(a):Dajcie spokój, ja trzymam kciuki, żeby była jakakolwiek! Czekamy do poniedziałku, jeśli "twarde dowody" nie pojawią się do tego czasu, nie będzie dobrze. Nie chcę o tym na razie myśleć. Kubrak znaleziony, pies nie chodzi już owinięty wełnianym szalikiem. wow...i kubrak i szalik..LoLA!!!!skręcaj tam te twarde dowody :) Quote
f-iga Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Zadanie wykonane! Po jednym dniu przemielonego w rosole mięska wczoraj wieczorem na spacerze pojawiły się twarde dowody na działanie każdego odcinka układu trawienia, zwłaszcza ostatniego odcinka :-) Wygląda na to, że sunia wykorzystała swoich 20% szans na przeżycie na całego. Teraz wszystko powinno być już tylko lepiej. Quote
Aimez_moi Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Ale wiesci......:):) Lolka jestes wielka......:) Quote
_Goldenek2 Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Brawo Lolitka.... wszyscy się cieszą z twojego g..... :) Quote
Aimez_moi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Lolalola napisał(a):zajrzalam i jestem szczesliwa:) Bylam pewna, ze Ciotuchna nie wytrzyma......:):) Lola.....:) brawo....:) Quote
kama210 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Lolitka oby tak dalej ... ... f-iga:Rose::Rose: Quote
yumanji Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Pozdrowienia od Lolalola,ktora nie ma dostepu do netu,a nie bedzie miala spokojnych swiat,jak nie uslyszy raz dziennie,ze u Lolki wszystko ok. Quote
Recommended Posts