_Goldenek2 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Zna się wet na rzeczy :):):). Bo Lolitka naprawdę jest śliczna :) Quote
Livka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Aż chce się wchodzić na ten wątek - widzę, ze państwo dumni z Lolisi :) i tak trzymać ! Quote
Izabela124. Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Bardzo się cieszę, że Lola już znalazła miejsce na ziemi! Powodzenia Quote
Lolalola Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 nasza piekna Lolcie kazdy dojrzy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lolcia na pewno pokocha Zabolka-ona ma dobre serduszko:) Quote
Aimez_moi Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 A jak tam Lolita z jedzeniem? Co panienka teraz jada? Quote
f-iga Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Skończyliśmy leki i trochę się obawialiśmy, że bez sterydów może być słabiej z apetytem. Na szczęście nic z tego. Lolex ładnie wsuwa suchą karmę dla jelitowców. Ładnie na niej przybiera na wadze, na razie tylko my to widzimy :-) Biega na tych swoich długich czterech łapach jak szalona, charcie susy i skoki w powietrze. Energia na dwa psy! Trochę jeszcze ją przeraża miasto, ale okoliczne psy wszystkie zakumplowane. Quote
Lolalola Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 F-iga to wspaniale!!!dziekujemy!!!!!o lepszym domu dla Loli nie moglam marzyc:) Quote
anita_happy Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 wszystkie psy zakumplowane!!!!!!!!!!to jest bezcenna zaleta!!!Tula na nocnym spacerze znowu rzuciłą się na benka sąsiada!!!!!!!!!a un nic... Quote
_Goldenek2 Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Koniec świata :):):). Adoptujący sam doprasza się wizyty poadopcyjnej :-o. To oznacza tylko jedno : psiak znalazł swojego wymarzonego człowieka i odwrotnie :lol::lol::lol: Quote
Lolalola Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 cudnie,cudnie i wspaniale!!!!!!...................bardzo marze o jakis zdjeciach Loluni................:)pozdrawiam Rodzinke Lolci:) Quote
Monika.D Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 [quote name='_Goldenek2']Koniec świata :):):). Adoptujący sam doprasza się wizyty poadopcyjnej :-o. To oznacza tylko jedno : psiak znalazł swojego wymarzonego człowieka i odwrotnie :lol::lol::lol: Oj to prawda! Lolunia ma cudowną rodzinę, która nie ma nic do ukrycia. I taka mała rada ode mnie dla F-igi... nie proś o wizytę, bo wtedy nie przyjadą he he he Wiem z autopsji he he Quote
Aimez_moi Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Oj Monikus......nie marudz.....:) Wiesz jak to jest....:):) Quote
Aimez_moi Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Lola jest szczesliwa......:):) to najwazniejsze.......:) Quote
Monika.D Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 To prawda Aguś - szczęście Lolitki najważniejsze! Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 LOLEX ----- 100 na STRONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jako ta, co watek suni założyła i odpowiadam za to - pod groźbą zbanowania :) poplosze o rozliczenie psa... Kama mi powiedziała, ze ona nie ma nic do Lolexa... i mam pisac do yumanji, Aimez i Lolaola TO JA PLOSZE O pełne rozliczenie.... zaamykamy finanse Lolity i teraz tylko peplamy...jaka ona pikna... Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 f-iga napisał(a):zapraszamy na wizytę poadopcyjną! :-) jestem w Szydłowcu - jeszcze////// Quote
yumanji Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 [quote name='anita_happy']LOLEX ----- 100 na STRONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jako ta, co watek suni założyła i odpowiadam za to - pod groźbą zbanowania :) poplosze o rozliczenie psa... Kama mi powiedziała, ze ona nie ma nic do Lolexa... i mam pisac do yumanji, Aimez i Lolaola TO JA PLOSZE O pełne rozliczenie.... zaamykamy finanse Lolity i teraz tylko peplamy...jaka ona pikna... Ja odpoczywam do poniedzialku. Quote
anita_happy Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 to cie w poniedziałek bede nekac...dwie suki szykujemy do Ciebie...dwie po sterylce...jedna jak Lolex..druga maly kudeł...jeden box..da rade? załoz ten watek hotelowy...nei odpoczywaj..załoz Quote
yumanji Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Nie wiem,czy da rade,bo jaki jest ich stosunek do siebie...co ja moge z gory powiedziec?miejsca sa...czekam na te cholerne budy...zobaczymy Quote
Lolalola Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 no ja w watku finansowym moge powiedziec,tylko tyle,ze wyslalm te 220 zl tak.....?ale pomimo tego,ze nie bylo Lolci do konca m-ca to wiem,ze byly leki,wet itd....wiec yumaji nie zganiam na Cie wszystkiego,ale ja zwyczajnie nie mam pojecia ile moglo zostac:)jak juz sie wybyczysz heheh to podliczysz te miliony:) Quote
yumanji Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Lolalola napisał(a):no ja w watku finansowym moge powiedziec,tylko tyle,ze wyslalm te 220 zl tak.....?ale pomimo tego,ze nie bylo Lolci do konca m-ca to wiem,ze byly leki,wet itd....wiec yumaji nie zganiam na Cie wszystkiego,ale ja zwyczajnie nie mam pojecia ile moglo zostac:)jak juz sie wybyczysz heheh to podliczysz te miliony:) Podlicze w pon rano,ok?zaraz jade z malym do W-wy...jakies kino itd Quote
Aimez_moi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Ja na koncie Lolki mam 40 zl...... Lolalola prosila aby te pieniazki ewentualnie przekazac na Ramzesa....... Quote
Recommended Posts