Lolalola Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 czekam z utesknieniem na wiesci od Rodzinki co slychac u naszej corci i CZY JE????????????I JAK SIE CZUJE???????????:lol: Quote
Aimez_moi Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ja tez czekam na jakies wiesci.......:):) Quote
magenka1 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ja też oczywiście , mam nadzieje, że Lola powoli będzie nabierała ciałka Quote
f-iga Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Lolka odnajduje się już coraz lepiej. Grzecznie zostaje sama w domu, szanuje swoje otoczenie :-) grzecznie zachowuje się w towarzystwie. Na spacerach zaczepia wszystkie psy - mamy już kilka psich znajomości. Goldenka przyjaciółki pomału zamienia się w jej najlepszą przyjaciółkę. Suczki spacerują łeb w łeb. Apetyt to chucherko ma nadal wilczy. Zgodnie z zaleceniami je porcje odpowiednie do swojej poprzedniej wagi. Mam wrażenie, że spokojnie zjadłaby tyle ile waży... Mam wrażenie, że trochę utyła :-) Suczka nabrała trochę pewności, obszczekuje koty i psy, które jej się nie podobają, nie wykazuje przy tym nawet minimum agresji. Bardzo dobrze się pilnuje, wraca do nogi przywołana imieniem. Oczywiście cały czas na smyczy. Pisaliście, że jest uroczym psem. Jest absolutnie do granic możliwości urocza! Niestety kiepsko pozuje do zdjęć. Jedyna szansa na zdjęcie, to jak Lola leży zwinięta w kłębek, a takie już mamy na wątku. Inne próby fotografowania jej na razie kończą się oblizanym przez psa aparatem i łaszeniem się, więc o zdjęcie trudno :-) Wrzucę trochę zdjęć jak tylko będą widoczne efekty podkarmienia, co pewnie nastąpi niebawem. Quote
_Goldenek2 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Miód na nasze serca, Igo. Pisz więcej tak pięknie o naszej Lolitce :) Quote
Lolalola Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='f-iga']Lolka odnajduje się już coraz lepiej. Grzecznie zostaje sama w domu, szanuje swoje otoczenie :-) grzecznie zachowuje się w towarzystwie. Na spacerach zaczepia wszystkie psy - mamy już kilka psich znajomości. Goldenka przyjaciółki pomału zamienia się w jej najlepszą przyjaciółkę. Suczki spacerują łeb w łeb. Apetyt to chucherko ma nadal wilczy. Zgodnie z zaleceniami je porcje odpowiednie do swojej poprzedniej wagi. Mam wrażenie, że spokojnie zjadłaby tyle ile waży... Mam wrażenie, że trochę utyła :-) Suczka nabrała trochę pewności, obszczekuje koty i psy, które jej się nie podobają, nie wykazuje przy tym nawet minimum agresji. Bardzo dobrze się pilnuje, wraca do nogi przywołana imieniem. Oczywiście cały czas na smyczy. Pisaliście, że jest uroczym psem. Jest absolutnie do granic możliwości urocza! Niestety kiepsko pozuje do zdjęć. Jedyna szansa na zdjęcie, to jak Lola leży zwinięta w kłębek, a takie już mamy na wątku. Inne próby fotografowania jej na razie kończą się oblizanym przez psa aparatem i łaszeniem się, więc o zdjęcie trudno :-) Wrzucę trochę zdjęć jak tylko będą widoczne efekty podkarmienia, co pewnie nastąpi niebawem.[/QUOTE] wspaniale wiesci!!!!!!!!!!!!!!!tak sie ciesze!!!!!!!!!!!!kocham ja,wiedzialam,ze jest wyjatkowa;) Quote
Aimez_moi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Lolalola......aby nie placz.....z radosci....wystarczy, ze ja becze...... Quote
Livka Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='yumanji']Zamiast beczec,tytul zmiencie...[/QUOTE] O tak jestem za ;) Quote
anita_happy Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 dopiero zaczaiłam, ze LOLEX jest w złym dziale..ona juz buszuje po kawiarniach..po Warszawie sie nosi...obszczekuje warszawiaków..heh a to, ze jej trudno foto zrobić to prawda - 1. albo zameczyć gadzine... 2. albo we snie... inaczej ozorek pracuje... f-iga - język TO ONA MA!!!!!!!!!!cooooooooooooooo? Quote
_Goldenek2 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 No tytuł to w sam raz dla Lolity wymyśliłaś :):):) Quote
haliza Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Super malutka :loveu::multi::loveu::multi: Quote
Lolalola Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lolex rzadzi!!!!!!!!!!!!!!kocham,kocham!!!!!!!!!!panstwo wspaniali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Lolola chyba po drinolu....za LOLEXA!!! widzieliście bide :/ http://www.dogomania.pl/threads/194424-%C5%BBabol-3mc-AST-kt%C3%B3ry-zawojowa%C5%82-%C5%9AWIAT...a-zacz%C4%85%C5%82-niezdarnie-wy%C5%82owiony-ze-%C5%9Bmietnika?p=15532358#post15532358 ..................mam go u siebie Quote
Lolalola Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 ciotka Anita robi ze mnie czolowego pijusa dogo...................spiore ciotke|!!!!!!!!!!! Lolex rzadzi i juz:) Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 nom..LOLEX rzadzi..a moze LOLA na Prezydenta!!! Quote
f-iga Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Jęzor to ona ma cały czas w ruchu, zwłaszcza jak się jedzenie szykuje, kostki wtedy oblizane, łydki całe, lodówka obita ogonem. Są pierwsze efekty żarcia, żebra wystają już jakby mniej. Psia przyjaźń z goldenka kwitnie, wczoraj nawet były gry i zabawy na spacerze. Cudna jest Lolka po prostu! Czekamy na wizytę poadopcyjną :-) Quote
_Goldenek2 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Zwięźle i na temat :):):):). Dzięki. Quote
Monika.D Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Ale super, że Lolitka ma się tak dobrze! Quote
f-iga Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Została dziś sama na gospodarstwie na kilka godzin i nic, nic nie zeżarte, żadnych "śladów", żadnego drapania, wycia. Po naszym powrocie upomniała się o nagrodę, cwaniura :-) Quote
Monika.D Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Mądra dziewczynka :) Wie, że dobre zachowanie należy nagrodzić he he Quote
Lolalola Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 F-iga serdeczne dzieki za relacje!!!!!!!!!!!bardzo sie ciesze,ze sunka ma sie fajnie i ze dobry z niej pies!!!!!!!!!!!!!strasznie bym chciala zobaczyc zdjatka,wiec czekam na wizyte poadopcyjna,ciotki pewnie zrobia i zamieszcza:)zycze szczescia,oby sie dalej wszystko dobrze ukladalo!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 f-iga napisał(a):Jęzor to ona ma cały czas w ruchu, zwłaszcza jak się jedzenie szykuje, kostki wtedy oblizane, łydki całe, lodówka obita ogonem. Są pierwsze efekty żarcia, żebra wystają już jakby mniej. Psia przyjaźń z goldenka kwitnie, wczoraj nawet były gry i zabawy na spacerze. Cudna jest Lolka po prostu! Czekamy na wizytę poadopcyjną :-) jak tylko pozbędę się prychającego bagażu - jadę..albo jak bagaz przestanie prychac to pojadę z bagazem :) moze LOLEX go polubi :/ MOJE GO NIE LUBIĄ...warcza an malca..szczerza zebole!!! Quote
f-iga Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Lolex był dziś na zastrzyku. Weterynarz powiedział, że dawno nie widział tak ładnego psa :) Kontynuujemy leczenie polegające w tej chwili głównie na odpowiednim karmieniu i obserwowaniu zachowania suczki. Quote
Recommended Posts