kama210 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 witamy nowy domek na wątku ślicznoty ... no to jak nastała pora podziękowań - to ja dziękuję oczywiście wszystkim osobom, które wspomogły fizycznie, duchowo i kasowo Naszą kochaną Lolkę ... a zwłaszcza Cioteczce Lolalola, która od pierwszego wejrzenia pokochała sunię i przejęła na siebie większość opłat związanych z jej utrzymaniem i dzięki temu Lolka mogła szybko trafić do yumanji po sterylizacji, po zabraniu z ulicy w zaawansowanej ciąży ... ... i można było jej zacząć szukać domku ... tego jedynego ... Quote
_Goldenek2 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Witaj Iga. Bardzo się cieszymy, że się odezwałaś i będziemy mieli o Lolitce wiadomości z pierwszej ręki. Dużo szczęścia życzę :) Quote
Lolalola Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='f-iga']Witam, wszystkich zainteresowanych zdrowiem suczki z radością informuję, że ma się doskonale. Chude to straszliwie po chorobie, ale z wilczym apetytem nadrobi szybko stracone kilogramy. Suczka bardzo ładnie zachowuje się w domu (ładuje się na kanapę, he, he), ładnie chodzi na smyczy - widać, że miała kiedyś dom i opiekuna. Mam nadzieję, że mimo stresującej dla niej nowej sytuacji, szybko przyzwyczai się do naszego domu. Chciałam bardzo podziękować dwóm osobom - anicie_happy i yumanji - za informacje, pomoc, wysiłek, zaangażowanie. Dziewczyny, wielkie dzięki :-) Jestem też wdzięczna wszystkim, którzy od początku starali się o wyciągnięcie psa, nie tylko z resztą tego jednego, z bezdomności. Wasze oddanie i zaangażowanie na prawdę robią wielkie wrażenie. Lolka w tej chwili śpi na swoim nowym - i na zawsze - posłaniu. Chciałam dorzucić zdjęcie, ale nie umiem :( Zdjęcia trafiły do obu Pań, możecie je Panie dorzucić do tego wątku. Pozdrawiam gorąco, Iga.[/QUOTE] witamy bardzo cieplo naszych i Lolci kochanych wybawicieli:)strasznie sie ciesze,ze Lolcia trafila do Was,slyszalam same super fajne rzeczy na Wasz temat i bardzo mi sie ulzylo bo wiem,ze Lolcia kolejna zime spedzi w SWOIM domku:)bardzo prosze o dorzucanie info na temat naszej coreczki,bo my tu ja bardzo kochamy:) dziekuje rowniez wszystkim cioteczkom za pomoc:) a teraz siup w ten glupi dziub ze szczescia:cunao::drink1::chlup::beerchug: Quote
anita_happy Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 OJ, az się popłakałyśmy z mamas!!!!!!!!!!!!! To co Kama napisała...DZIEKUJEMY Lolaola..ale jak widzisz piękna, że ta nasza bida ma takełózioooooooooooo i kocyk polarowy to CO.... bo ja poryczałam się!!!! teraz jak ta nasza bida wychudła to jeszcze bardziej Juniorkowa jest!!!! Juniorku ten domek jest Twoim i Twojej MAMCI.... tyle tylko, że ty spoglądasz na niego z psiego nieba!!!!MALUCHU NASZ... i rycze..... ide tez sie napić coś.... za LoleXa... F-Iga jak przyjdę do WAS z wizyTACJĄ to pokażę Wam Juniorka, który na zawsze zostanie w naszych sercach..i jest też kawałkiem życia Loli.... LOLA - teraz tylko TY i TWOJA RODZINA..pilnuj się, chodź zawsze uczesana i życzę Ci, abyś szybko zajarzyła co to dom, a co to dwór...pamiętaj - koopkamy na trawce!!!po kanapach nie skaczemy...butów nie niszczymy!!! LOLX - bo ciocie przyjada i tą chudą doopke...pyk..pyk... Lolaola - DZIĘKUJEMY Dziękujemy też wszystkim sponsorom, którzy dorzucali sie do kasy Loli... Quote
anita_happy Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 nie mogę edytowac... f-IGA - jak widzę, ze Lolex spi sobie na kanapie w samochodzie!!!mozecie przyszłe wakacje planować - pies, który tak jedzie w aucie TO SKARB!!!!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 normalnie,az chyba osiwialam jak zobaczylam jaki szkielecik z Ciebie Loluniu:(:(...............musisz wrocic do zdrowka bo ja sie teraz bede bardzo martwic:( strasznie sie ciesze,jak cie widze na tym kocyczku ,foteliku i w autku no i w ogole:) spij slodko moja kochana Lolciu,jak psiala Anita teraz wygladasz kropka w kropke jak nasz Juniorek ukochany:( LOLEX BADZ ZDROWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LOVE,LOVE!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 witaj lolcia,ciekawa jestem jak minela pierwsza noc.............i ciekawam czy zjadlas sobie troszke jedzonka no i w ogole jak samopoczucie???mam nadzieje,ze lepiej bo sie martwie o Ciebie ............Ty Lolexie:) Quote
f-iga Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Witajcie! Suczka grzecznie i dzielnie zniosła pierwszą noc. Próbowała się wgramolić do naszego łóżka, ale po porażce przeniosła się na swoje posłanie, gdzie przespała całą noc. Sama poszła na swoje posłane! Żaden z moich psów tak bezbłędnie nie trafiał na swoje miejsce. Troszkę się zsikała w nocy, ale dużo pije przez lekarstwa i ma prawo nie wytrzymać. Poza tym bardzo czysta i załatwia się na spacerze. Ładnie reaguje na wołanie, trzyma się blisko. Lolka ma wilczy apetyt, karmimy ją małymi porcjami, ale często. Trochę jest jeszcze zalękniona, ale w domu nabiera już śmiałości. Wyleguje się na słońcu i macha ogonem przy każdym kontakcie. Przychodzi do nas i sama nas zaczepia. Anioł nie pies! Niedługo zaczniemy trening zostawania psa samego w domu. Pozdrawiamy :-) Quote
_Goldenek2 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Bardzo, bardzo dobre wiadomości. To miód na nasze serca. Będziecie mieli z Lolitki pociechę :). Quote
Lolalola Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 f-iga dzieki za wiadomosc:)ciagle mysle o naszej laluni ,ale teraz odsapne troszke,skoro wiem,ze wszystko ok!!!!!!!!!!!!na pewno Lolcia jest dobrym wyborem i bedziecie szczesliwa rodzinka,w zasadzie to juz jestescie:) Quote
Lolalola Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 ciotki Klotki mam prosbe,zeby zestawic koszta jakie byly w tym m-cu za Lolcie,leki,vet itp,ile zostalo z hoteliku i w ogole...............ja bym chciala i proponowala,zeby (jesli cos zostalo)przekazac to na Ramzesa!!!!!!!!!!!!zgadzacie sie?????????????juz jest zimno-on jest taki chudy-moze jakas cioteczka zasponsoruje mu kubrak jakis gustowny(tylko nie rozowy)hehehe...........??????????co??????????? Quote
Aimez_moi Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Wplata na Lolite........... 08.10.2010..............Livka............10zl. Bardzo serdecznie dziekujemy.....:):) Lolita duzo szczescia w nowym domku......:):) Chudzinka jestes na razie tylko wielgachne oczeta widac.......ale....bedzie dobrze... pewnie juz niedlugo zobaczymy paczka w masle..... Duzo zdrowka i milosci Lolcia.......:):) Quote
anita_happy Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 POWIEM WAM WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!! Lolka byla na lansie po Miescie - odnajduje się w CITY w kawiarni też była :P szła lepek w łepek z Goldenka..i wiecie co.... Goldenka była wkurzona bo wszyscy podziwiali Lolexa :P Kama :) rozliczysz :/ plizzzzzzzzzzzz tobie to tak ladnie wychodzi :P Quote
kama210 Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='anita_happy'] Kama :) rozliczysz :/ plizzzzzzzzzzzz tobie to tak ladnie wychodzi :P[/QUOTE] dzięki za uznanie ... zresztą należy się ... ;):razz: ale w finansach Lolki naprawdę się nie orientuję ... tu muszą się udzielić Aimez i Lolalola .... i yumanji ... Quote
Lolalola Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 moj Lolex w restaurancji na drinie byl:)chyba padne!!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='Lolalola']moj Lolex w restaurancji na drinie byl:)chyba padne!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] no nie powiem..jaka mama taka córcia... Quote
Lolalola Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='anita_happy']no nie powiem..jaka mama taka córcia...[/QUOTE] ciotka Klotka zbiera Ci sie:evil_lol::eviltong: Quote
Aimez_moi Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Stan konta Lolci na dzien dzisiejszy to 40zl. Quote
koosiek Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Eh, od rana same świetne wieści na dogo :) Owieczka z guzem mózgu ma dom :) Stary ślepy Bambryłek z Gliwic ma dom :) I Lola też ma już swój dom :):) Quote
Lolalola Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 i po takich wiesciach od razu dzien lepiej sie zaczyna:) Quote
Aimez_moi Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Super..... a wiadomo jak tam Piekniocha?......:):) Quote
Recommended Posts