Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

Posted

witamy nowy domek na wątku ślicznoty ...

no to jak nastała pora podziękowań - to ja dziękuję oczywiście wszystkim osobom, które wspomogły fizycznie, duchowo i kasowo Naszą kochaną Lolkę ...

a zwłaszcza Cioteczce Lolalola, która od pierwszego wejrzenia pokochała sunię i przejęła na siebie większość opłat związanych z jej utrzymaniem i dzięki temu Lolka mogła szybko trafić do yumanji po sterylizacji, po zabraniu z ulicy w zaawansowanej ciąży ...
... i można było jej zacząć szukać domku ... tego jedynego ...

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='f-iga']Witam, wszystkich zainteresowanych zdrowiem suczki z radością informuję, że ma się doskonale. Chude to straszliwie po chorobie, ale z wilczym apetytem nadrobi szybko stracone kilogramy. Suczka bardzo ładnie zachowuje się w domu (ładuje się na kanapę, he, he), ładnie chodzi na smyczy - widać, że miała kiedyś dom i opiekuna. Mam nadzieję, że mimo stresującej dla niej nowej sytuacji, szybko przyzwyczai się do naszego domu. Chciałam bardzo podziękować dwóm osobom - anicie_happy i yumanji - za informacje, pomoc, wysiłek, zaangażowanie. Dziewczyny, wielkie dzięki :-) Jestem też wdzięczna wszystkim, którzy od początku starali się o wyciągnięcie psa, nie tylko z resztą tego jednego, z bezdomności. Wasze oddanie i zaangażowanie na prawdę robią wielkie wrażenie. Lolka w tej chwili śpi na swoim nowym - i na zawsze - posłaniu. Chciałam dorzucić zdjęcie, ale nie umiem :( Zdjęcia trafiły do obu Pań, możecie je Panie dorzucić do tego wątku. Pozdrawiam gorąco, Iga.[/QUOTE]
witamy bardzo cieplo naszych i Lolci kochanych wybawicieli:)strasznie sie ciesze,ze Lolcia trafila do Was,slyszalam same super fajne rzeczy na Wasz temat i bardzo mi sie ulzylo bo wiem,ze Lolcia kolejna zime spedzi w SWOIM domku:)bardzo prosze o dorzucanie info na temat naszej coreczki,bo my tu ja bardzo kochamy:)
dziekuje rowniez wszystkim cioteczkom za pomoc:)
a teraz siup w ten glupi dziub ze szczescia:cunao::drink1::chlup::beerchug:

Posted

OJ, az się popłakałyśmy z mamas!!!!!!!!!!!!!

To co Kama napisała...DZIEKUJEMY Lolaola..ale jak widzisz piękna, że ta nasza bida ma takełózioooooooooooo i kocyk polarowy to CO....
bo ja poryczałam się!!!!

teraz jak ta nasza bida wychudła to jeszcze bardziej Juniorkowa jest!!!!
Juniorku ten domek jest Twoim i Twojej MAMCI....
tyle tylko, że ty spoglądasz na niego z psiego nieba!!!!MALUCHU NASZ...
i rycze.....

ide tez sie napić coś....

za LoleXa...

F-Iga jak przyjdę do WAS z wizyTACJĄ to pokażę Wam Juniorka, który na zawsze zostanie w naszych sercach..i jest też kawałkiem życia Loli....

LOLA - teraz tylko TY i TWOJA RODZINA..pilnuj się, chodź zawsze uczesana i życzę Ci, abyś szybko zajarzyła co to dom, a co to dwór...pamiętaj - koopkamy na trawce!!!po kanapach nie skaczemy...butów nie niszczymy!!!

LOLX - bo ciocie przyjada i tą chudą doopke...pyk..pyk...

Lolaola - DZIĘKUJEMY
Dziękujemy też wszystkim sponsorom, którzy dorzucali sie do kasy Loli...

Posted

normalnie,az chyba osiwialam jak zobaczylam jaki szkielecik z Ciebie Loluniu:(:(...............musisz wrocic do zdrowka bo ja sie teraz bede bardzo martwic:(
strasznie sie ciesze,jak cie widze na tym kocyczku ,foteliku i w autku no i w ogole:)
spij slodko moja kochana Lolciu,jak psiala Anita teraz wygladasz kropka w kropke jak nasz Juniorek ukochany:(
LOLEX BADZ ZDROWY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
LOVE,LOVE!!!!!!!!!!!!!!

Posted

witaj lolcia,ciekawa jestem jak minela pierwsza noc.............i ciekawam czy zjadlas sobie troszke jedzonka no i w ogole jak samopoczucie???mam nadzieje,ze lepiej bo sie martwie o Ciebie ............Ty Lolexie:)

Posted

Witajcie! Suczka grzecznie i dzielnie zniosła pierwszą noc. Próbowała się wgramolić do naszego łóżka, ale po porażce przeniosła się na swoje posłanie, gdzie przespała całą noc. Sama poszła na swoje posłane! Żaden z moich psów tak bezbłędnie nie trafiał na swoje miejsce. Troszkę się zsikała w nocy, ale dużo pije przez lekarstwa i ma prawo nie wytrzymać. Poza tym bardzo czysta i załatwia się na spacerze. Ładnie reaguje na wołanie, trzyma się blisko. Lolka ma wilczy apetyt, karmimy ją małymi porcjami, ale często. Trochę jest jeszcze zalękniona, ale w domu nabiera już śmiałości. Wyleguje się na słońcu i macha ogonem przy każdym kontakcie. Przychodzi do nas i sama nas zaczepia. Anioł nie pies! Niedługo zaczniemy trening zostawania psa samego w domu. Pozdrawiamy :-)

Posted

f-iga dzieki za wiadomosc:)ciagle mysle o naszej laluni ,ale teraz odsapne troszke,skoro wiem,ze wszystko ok!!!!!!!!!!!!na pewno Lolcia jest dobrym wyborem i bedziecie szczesliwa rodzinka,w zasadzie to juz jestescie:)

Posted

ciotki Klotki mam prosbe,zeby zestawic koszta jakie byly w tym m-cu za Lolcie,leki,vet itp,ile zostalo z hoteliku i w ogole...............ja bym chciala i proponowala,zeby (jesli cos zostalo)przekazac to na Ramzesa!!!!!!!!!!!!zgadzacie sie?????????????juz jest zimno-on jest taki chudy-moze jakas cioteczka zasponsoruje mu kubrak jakis gustowny(tylko nie rozowy)hehehe...........??????????co???????????

Posted

Wplata na Lolite...........
08.10.2010..............Livka............10zl.
Bardzo serdecznie dziekujemy.....:):)
Lolita duzo szczescia w nowym domku......:):)
Chudzinka jestes na razie tylko wielgachne oczeta widac.......ale....bedzie dobrze... pewnie juz niedlugo zobaczymy paczka w masle.....
Duzo zdrowka i milosci Lolcia.......:):)

Posted

POWIEM WAM WIĘCEJ!!!!!!!!!!!!!
Lolka byla na lansie po Miescie - odnajduje się w CITY
w kawiarni też była :P

szła lepek w łepek z Goldenka..i wiecie co....
Goldenka była wkurzona bo wszyscy podziwiali Lolexa :P

Kama :) rozliczysz :/ plizzzzzzzzzzzz tobie to tak ladnie wychodzi :P

Posted

[quote name='anita_happy']

Kama :) rozliczysz :/ plizzzzzzzzzzzz tobie to tak ladnie wychodzi :P[/QUOTE]

dzięki za uznanie ... zresztą należy się ... ;):razz:

ale w finansach Lolki naprawdę się nie orientuję ...
tu muszą się udzielić Aimez i Lolalola .... i yumanji ...