anita_happy Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 jęzor i oczy Państwa rozkochały :) LoLKA trzyma sie Quote
Lolalola Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ciesza mnie takie wiesci:) Lolcia zdrowiej bo fajna chatka Ci sie szykuje:) Quote
Aimez_moi Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Te oczeta.....:) ten jezorek.....:) Lolalola....Ty zaluj, ze nie mozesz byc przez Lolite wycalowana......:):) Quote
Lolalola Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ano zaluje:)Lolciuchna kochana zdrowiej!!! Quote
yumanji Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Lola miala wczoraj zrobione badania. Koszt to 100 zl. Diagnoza:enteropatia bialkogubna. Zalecenia:Antybiotyk pzrez 7 dni,Encorton -steryd,wit z gr B przez okres rekonwalescencji ,czyli ok 3 tyg. Dieta wysokobialkowa i nisko tluszczowa,poniewaz organizm Lolki nie wykorzystuje bialka w odp sposob. Panstwo z ew domku stalego zapoznali sie z problemem,w dalszym ciagu chetni.Przyjezdzaja w piatek o 11. Quote
wujek & ciocia Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 czyli jest szansa, że Lola w piątek jedzie od DS , czy to tylko wizyta zapoznawcza ? Quote
yumanji Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Jesli sie spodoba ,to moze jechac,bo antybiotyki i encorton dostanie w tabletkach,wiec Panstwo sami moga podawac. Quote
Lolalola Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Lolex to bedzie cudnie jak ozdrowiejesz i nowe panciostwo bedzie cie kochac i ja juz nie moge sie na to wszystko doczekac:) Quote
Aimez_moi Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 O Boziu...... doczekac do piatku......... Quote
Lolalola Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Lolcia dobranoc diobelku:evil_lol::eviltong: Quote
anita_happy Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 wszyscy teraz trzymają kciuki za MIŁOŚĆ DO LOLEXA :) hihihi fajnie LOLex :) yumanji nie pisze na wątku, ale na gg pisała..Lola mieszka w mieszkaniu!!zjadła kurczaka...jje kajzerki..i lubi kanapowanie!!! aha..kajzerki yumanji liczy nam po 10 zł za sztukę - hahahahahahha Quote
kama210 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 ale fajnie ..... Lolka w domku się gości ... może skubana to sobie zaplanowała ... pochoruję się to się zlituje yumanji i na pokoje zaciągnie :) Quote
Lolalola Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Lolex tez lubi paczusie z dzemikiem ,wiec prosze jej dac:) kurka musze oddac laptoka do naprawy bo jakies wariacje sie dzieja,wiec trzymaj sie Lolex ciocia zajrzy jak juz odzyska polaczenie ze swiatem................. Quote
Monika.D Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 O jak dobrze, że Lolci nic poważnego nie jest! I, że potencjalny domek nie rozmyślił się z tego powodu. Będę mocno trzymała kciuki, żeby jutro maleńka pojechała do swojego raju! Quote
Aimez_moi Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ja juz nie moge doczekac sie tej wizyty......... Quote
yumanji Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Yumanji nie ma czasu jakos ostatnio.Pani dzwonila,rano wet przywiozl antybiotyki dla Lolki i wyniki badan skserowane.Kupilam tez Encorton,wreszcie cos taniego,3 zl raptem. Pani b przejeta jutrzejsza wizyta i LolkA W OGOLE. Quote
kama210 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 trzymam kciuki .... o której dokładnie ustalona wizyta ??? trzeba kciuki wtedy bardziej zaciskać ... Quote
Lolalola Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Loluchna kochana ja zycze wszsytkiego naj,jestem przejeta i podekscytowana!!!!!!!!!!!!bede dzwonic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jutro Twoj wielki dzien:) Quote
Recommended Posts