Aimez_moi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Acha....... a potrafi sie wkurzyc....:):) Quote
Livka Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Cześć Lolcia :) jak tam ogłoszenia - robi ktoś ? Z tego co czytam Lola w pełni przygotowana do adopcji ... Quote
kama210 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 każde ogłoszenia mile widziane ... Lolalola napisała taki tekst .. można coś dorzucić od siebie ... Lola...czy pokochasz ta samotna psia dusze? Lola to niewielka sunia w wieku okolo 2-3 lat,znaleziona na jednej z szydłowieckich ulic przez ludzkie anioły........... Ludzkie anioły zabrały potwornie przerażonego psa do siebie,Lola była w takim stanie,ze nie przetrwałaby następnych dni na ulicy..nakarmiły jej pusty brzuszek, brzuszek w którym byly następne psie istnienia, sunia skrajnie wycieńczona została uratowana praktycznie w ostatnim momencie, została poddana sterylizacji aborcyjnej i aktualnie przebywa w hoteliku gotowa do adopcji.... Lola jest niezwykle radosnym psem pomimo całego nieszczęścia jakie ja spotkało... Bardzo lgnie do człowieka, szuka cieplej dłoni, która ja pogłaszcze i kocha zabawy z dziećmi, jest bardzo przyjaźnie nastawiona również do psów i byłaby wspaniałym przyjacielem każdego człowieka ,jeśli tylko ktoś da jej szanse.......... Czy ktos pokaże Lolci,ze miedzy człowiekiem a psem mogą być również przyjacielskie relacje??... Czy Lola dowie sie, że człowiek to nie tylko oprawca i wróg?..... Czy Lola będzie kiedyś jednym z tych psów, które będą mieć swój kat w ciepłym i kochającym domu??.... Jeśli szukasz psa,który rozweseli Cie w smutny dzień, wywoła uśmiech na Twojej twarzy,przytuli sie kiedy będzie Ci smutno i źle, pójdzie na spacer i w deszcz i w słońce na koniec świata i po prostu będzie Twoim najlepszym przyjacielem to dobrze trafiłeś!! [FONT=Verdana]"Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy go nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies... Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie" - George G. Vest[/FONT] ................................. yumnanji - napisz ile waży Lolka ... /na wypisie co Ci dałam tam jest napisane / - ile tam jest - chyba 16 kg ... przytyła coś ?? ... ona to ma wzrost - w kłębie - tak do kolan - co nie ? Quote
Lolalola Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 czesc Lolunia jak sie miewasz??? za rada ciotki Anity edytowalam post,bo jestem pod obstrzalem pewnie:) i jeszcze mnie wyrzuca i jak ja bede sie wirtualnie opiekowac Lolcia na przyklad i reszta psiakow?;) Lolcia gotowa do adopcji......tekst napisalam taki jak powyzej,trzeba jeszcze tylko dodac pare info,czekam na ciocie yumanji i kama zrobi allegro wyroznione i Lola bedzie miec tez duzo innych ogloszen w innych miejscach....... LECZ JESLI KTOS CHCIALBY ZROBIC OGLOSZENIA DLA LOLCI TO BEDZIEMY BARDZO WDZIECZNI:)im wiecej tym wieksze szanse,ze ktos ja dojrzy... milego dnia Lolci i cioteczkom:) Quote
yumanji Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Moze poczekajcie jeszcze na te zdjecia od Muzzego,umawiam sie z Nim wlasnie. Quote
kama210 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 zamówiłam Loli pakiet 60 ogłoszen - http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-og%C5%82oszen-za-10-z%C5%82!-Na-zwierzaki-u-Missieek!-)?p=15220155&viewfull=1#post15220155 - yumanji kiedy były by te nowe piękne zdjęcia ... cytuję jeszcze pytanie : "- napisz ile waży Lolka ... /na wypisie co Ci dałam tam jest napisane / - ile tam jest - chyba 16 kg ... przytyła coś ?? ... ona to ma wzrost - w kłębie - tak do kolan - co nie ? " Quote
Aimez_moi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Zdjecia Lolki sa najfajniejsze jak ukazuja Jej oczeta...... takie grzeczne i slodkie.......:):) Quote
Lolalola Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 no dobrze,poczekajmy na te sliczne fotki,slicznej Lolci od yumanji,na pewno ktos sie w niej zakocha:) Quote
Aimez_moi Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Na pewno.......:) sliczna dziewczynka......:) Quote
Lolalola Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Lolunka kochana spij slodko moja slicznotko:) Quote
anita_happy Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 kto ma fotki Lolki..takie późniejsze??? trzeba do pierwszego watku wkleic pare.. ja jutro ja pomecze! Quote
Aimez_moi Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Lolka......:) szykuj sie Kochana na sesje........:) Quote
kama210 Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 zapraszam bazarek na ogłoszenia dla Lolki i Ramzesa... http://www.dogomania.pl/threads/191217-dla-LoLi-i-Ramzesa-z-Szyd%C5%82owca-r%C4%99czna-robota-ozdobne-kartki-do-27.08.-g.-22?p=15222479#post15222479 Quote
yumanji Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Dzien dobry...dzis sa urodziny Joachima.Przekazalam Mu zyczenia od Was i baaaaardzo sie ucieszyl. Quote
Lolalola Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Anita zmien banerek Lolci bo ona juz nie Nova:) zobacz jaki ja mam sliczny banerek:)moze ja ktos dojrzy.......... Quote
yumanji Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Byl pan z zakladu energetycznego do odczytu licznika.Lola okazala sie psem strozujacym:diabloti: Quote
Lolalola Posted August 20, 2010 Posted August 20, 2010 Lolcia to pelny pakiet:) piekna madra przezabawna pies strozujacy najlepszy kumpel oto nasza Lolcia:) Quote
anita_happy Posted August 20, 2010 Author Posted August 20, 2010 Lolalola napisał(a):Anita zmien banerek Lolci bo ona juz nie Nova:) zobacz jaki ja mam sliczny banerek:)moze ja ktos dojrzy.......... boje sie edytowac..bo podobno 2 tylko teraz mozna Quote
Recommended Posts