Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

każde ogłoszenia mile widziane ... Lolalola napisała taki tekst .. można coś dorzucić od siebie ...

Lola...czy pokochasz ta samotna psia dusze?
Lola to niewielka sunia w wieku okolo 2-3 lat,znaleziona na jednej z szydłowieckich ulic przez ludzkie anioły...........
Ludzkie anioły zabrały potwornie przerażonego psa do siebie,Lola była w takim stanie,ze nie przetrwałaby następnych dni na ulicy..nakarmiły jej pusty brzuszek, brzuszek w którym byly następne psie istnienia, sunia skrajnie wycieńczona została uratowana praktycznie w ostatnim momencie,
została poddana sterylizacji aborcyjnej i aktualnie przebywa w hoteliku gotowa do adopcji....
Lola jest niezwykle radosnym psem pomimo całego nieszczęścia jakie ja spotkało...

Bardzo lgnie do człowieka, szuka cieplej dłoni, która ja pogłaszcze i kocha zabawy z dziećmi, jest bardzo przyjaźnie nastawiona również do psów i byłaby wspaniałym przyjacielem każdego człowieka ,jeśli tylko ktoś da jej szanse..........

Czy ktos pokaże Lolci,ze miedzy człowiekiem a psem mogą być również przyjacielskie relacje??...
Czy Lola dowie sie, że człowiek to nie tylko oprawca i wróg?.....
Czy Lola będzie kiedyś jednym z tych psów, które będą mieć swój kat w ciepłym i kochającym domu??....
Jeśli szukasz psa,który rozweseli Cie w smutny dzień, wywoła uśmiech na Twojej twarzy,przytuli sie kiedy będzie Ci smutno i źle, pójdzie na spacer i w deszcz i w słońce na koniec świata i po prostu będzie Twoim najlepszym przyjacielem to dobrze trafiłeś!!

[FONT=Verdana]"Jedynym całkowicie bezinteresownym przyjacielem, którego można mieć na tym interesownym świecie, takim, który nigdy go nie opuści, nigdy nie okaże się niewdzięcznym lub zdradzieckim, jest pies... Pocałuje rękę, która nie będzie mogła mu dać jeść, wyliże rany odniesione w starciu z brutalnością świata... Kiedy wszyscy inni przyjaciele odejdą, on pozostanie" - George G. Vest[/FONT]

.................................

yumnanji - napisz ile waży Lolka ... /na wypisie co Ci dałam tam jest napisane / - ile tam jest - chyba 16 kg ... przytyła coś ??
... ona to ma wzrost - w kłębie - tak do kolan - co nie ?

Posted

czesc Lolunia jak sie miewasz???
za rada ciotki Anity edytowalam post,bo jestem pod obstrzalem pewnie:) i jeszcze mnie wyrzuca i jak ja bede sie wirtualnie opiekowac Lolcia na przyklad i reszta psiakow?;)
Lolcia gotowa do adopcji......tekst napisalam taki jak powyzej,trzeba jeszcze tylko dodac pare info,czekam na ciocie yumanji i kama zrobi allegro wyroznione i Lola bedzie miec tez duzo innych ogloszen w innych miejscach.......
LECZ JESLI KTOS CHCIALBY ZROBIC OGLOSZENIA DLA LOLCI TO BEDZIEMY BARDZO WDZIECZNI:)im wiecej tym wieksze szanse,ze ktos ja dojrzy...
milego dnia Lolci i cioteczkom:)

Posted

zamówiłam Loli pakiet 60 ogłoszen - http://www.dogomania.pl/threads/190083-60-og%C5%82oszen-za-10-z%C5%82!-Na-zwierzaki-u-Missieek!-)?p=15220155&viewfull=1#post15220155

- yumanji kiedy były by te nowe piękne zdjęcia ...

cytuję jeszcze pytanie :
"- napisz ile waży Lolka ... /na wypisie co Ci dałam tam jest napisane / - ile tam jest - chyba 16 kg ... przytyła coś ??
... ona to ma wzrost - w kłębie - tak do kolan - co nie ? "