Jump to content
Dogomania

LoLa vel. LOLEX - KOCHAMY NASZĄ LOLITE - kangurzyce...Lola - kosmitka w DS

Recommended Posts

Posted

czesc Lolinka,chyba sobie troszke ze soba popisze:)cioteczki pojechaly chyba na wakacje,zeby nabrac sil aby sie Wami opiekowac:)wiec musze Cie tu podnosic:)trzymaj sie laluniu:)

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

toz ja myslalam,ze Ty Aimez wakacjujesz sie:eviltong::eviltong:.......pewnie i tak jest,ale uzaleznienie od dogo nie pozwala Ci wypoczywac w pelni;)
Lolineczko dziewczyneczko co slychac?????czy mamy jakies wiesci odnosnie zdrowka panienki??

Posted

Lolalola napisał(a):
Droga Aimez:)to Ty odpoczywaj;)co to za wakcje na kompie???:)

Oj tam....:) dziecko szaleje po sklepach, mnie sie nie chce wszedzie lazic.....
tyle tylko, ze sobie pospie......:):)

Posted

lolę trzeba lada dzień zabierać !!!!!!!!!!!!!!

... nie moge się dodzwonić do anity jak ona to wszystko ustaliła ... musimy kołować kase na transport .... bosze tw wydatki nas już przerastają

Posted

niestety to może okazać się prawdą co napisałaś... mnie już to pomału przerasta .. za dużo psów za mało pomysłów ... i pomocy ... brak pieniędzy ... i wszystkiego ... ehhhhhhhh :((((((((((((((((((((((((

Posted

wiem,ze juz robicie bokami dziewczyny,z calego serca bardzo Wam kibicuje i podziwiam.....jednak sytuacja Loluni strasznie mnie martwi,strasznie..........nie tylko to,ze to mama Juniorka,tylko te jej oczy:(:(:(za ile ona wychodzi dokladnie?????przeciez to juz chyba-oby nie jutro.......jakas dzialka u kogos moze????nie wiem........ile by kosztowalo utrzymanie jej w hoteliku?????????????