Guest Fusiafusia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Hej...!!!! :multi: co tam u Timonka :loveu: widzę że są nowe fotki ze spacerku są boskieeee :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 hejka...!!!!!!!! my właśnie do was wpadliśmy :multi: może wsadzisz jakieś wasze wspulne zdjęcie z Timonkiem ,co?????? :cool3: oczywiście cię nie zmuszam... to ty decydujesz :evil_lol: jak chcesz... Quote
Guest Fusiafusia Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Hej...!!! :multi: gdzie sie podzialiscie :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: my chcemy fotki Timonka :lol: :mad: Quote
Nat & Timon Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 (edited) ................................................................................. Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
Guest Fusiafusia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Nareszcie jesteście :multi: :multi: :multi: oczywiście że się podobao :loveu:mówie ci wystawiaj go....timon jest ślicznyyyyyyyyy :loveu: :loveu: :loveu: ;) po prostu fotki cudne....będę codziennie wchodzić do waszej galerii...dziś po szkole do was wejde oki :) Quote
Nat & Timon Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Dzięki Ola ;) Jeszcze nie wiem czy będe go wystawiac.... ale wątpie, bo ja sie chyba do tego nie nadaje... :lol: Quote
Guest Fusiafusia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 wystawianie nie jest takie trudne :evil_lol: ja bym chciała Kajtka wystawiać ale on jest bez rodowodu ..... :lol: mówie ci wystawiaj go ;) poradzisz sobie,nic w tym takego trudnego....:) Quote
Siamensis Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Nat & Timon napisał(a):Dzięki Ola ;) Jeszcze nie wiem czy będe go wystawiac.... ale wątpie, bo ja sie chyba do tego nie nadaje... :lol: spróbowac zawsze mozna :) to nie takie straszne ;-p Quote
Guest Fusiafusia Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Hej...!!!!! :multi: kiedy nowe fotki Timonka :lol: a gdzie się znowu podzialiście :-( :-( :-( podoba ci się moja nowa sygnatura??? Quote
Nat & Timon Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Ola jesteśmy prawie zawsze na dogo, ale nie chce mi się zdjęc dodawac :eviltong: No właśnie miałam do Ciebie pisac jak zrobiłaś taką śliczną sygnaturkę :loveu: Może mi zdradzisz co i jak ? :razz: Quote
pumilo Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Śliczne te ostatnie fotki Timona :) I całkiem nieźle radzicie sobie z włoskami :) Buziaki dla Was Quote
Guest Fusiafusia Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 wejdz w off topic podam ci link - http://www.dogomania.pl/threads/143495-Grafika-na-fotoblogi-i-dla-psów-w-potrzebie i tam poproś o sygnaturę,podaj rozmiar po prostu na pierwszej stronie przeczytaj regulamin no wiesz o co mi chodzi :evil_lol: poradzisz sobie ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Cześć Timonki ! :multi: co tam u was słychać ! :) . A gdzie się podzialiście :-( :-( :-( ....! Quote
Gosia9712P Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 No, no, jaki przystojny facet :cool3: Co tam u Timonka słychać? Quote
Gold Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 Też jestem z woj. podkarpackiego i mam psa w typie shih tzu. Startujcie na wystawach, to może się kiedyś zobaczymy. Gosia, Timon to w końcu shih tzu, więc musi być cudny.:razz: Quote
Nat & Timon Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 (edited) [LEFT]......................................................................[/LEFT] Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
Nat & Timon Posted March 8, 2011 Author Posted March 8, 2011 (edited) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
Nat & Timon Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 (edited) ........................................................... Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
Nat & Timon Posted March 21, 2011 Author Posted March 21, 2011 (edited) ........................................................................ Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
Nat & Timon Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Już jutro nowe fotki prosto z psiego salonu i po przemianie !! :diabloti: Quote
sunoftybet Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 SLICZNY ale ma dobrze u was az miło czytac i ogladac foyki Quote
sunoftybet Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 [quote name='nat & timon'][font=comic sans ms]witam serdecznie wszystkich w galeri mojego małego szkraba ![/font] :iloveyou: imie domowe : timon (pimpuś, mosiek) przydomek hodowlany : el nino data ur : 27/12/09 hodowla : white onyx fci, ale odbieralam go z hodowli pumilo :razz: mama : atea sun of tybet tata : santorini boss sun of tybet moje małe, wielkie szczęście <3 oooo tasha ma takiego fajnego wnuka!!!!!!!! Quote
Nat & Timon Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 sunoftybet napisał(a):oooo tasha ma takiego fajnego wnuka!!!!!!!! Dziękujemy za odwiedzinki. hehe taak Timuś to cudowny piesek ! :loveu: Babcia może byc dumna :cool3: Teraz po ścięciu jest tak śliczny, że wciąż nie moge sie nadziwic! Zakochałam się w nim jeszcze bardziej :loveu::loveu: Taki mały sie zrobił, a wygląda jak owieczka taki biały z ciemnym ''irokezem'' na grzbiecie. No cud malina ! :loveu: Niebawem Fotki ! Quote
Nat & Timon Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 (edited) .............................................................................. Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
Nat & Timon Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 (edited) .......................................................................... Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
Recommended Posts