Nat & Timon Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 (edited) [CENTER][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#00bfff]proszę moderatorów o usunięcie tego tematu .................................................[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Edited May 21, 2012 by Nat & Timon Quote
Magda & Zicko Posted July 3, 2010 Posted July 3, 2010 witamy serdecznie mamy nadzieje na dużo fotek malucha, bo one tak szybko rosną :) Santi się popisał :) fajny szczeniak :) Quote
Nat & Timon Posted July 4, 2010 Author Posted July 4, 2010 (edited) [B].....................................................................[/B] Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
chrupcia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Witam:) ślicznego masz Timonka:) ostatnio przegladałam youtube i znalazłam pieska Timon Pani mu mówiła komendy, a on je robił, czy to przypadkiem nie Wy;) bardzo śliczny piesek z Timonka:) #loveu Quote
Nat & Timon Posted July 5, 2010 Author Posted July 5, 2010 Czesc Chrupcia! Fajnie, ze nas odwiedzilas :) Ja rowniez widzialam ten filmik na youtubie, ale to nie my :D Widze, ze jestes z Podkarpacia, Ja tez! :hand: Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :cool1: Quote
chrupcia Posted July 5, 2010 Posted July 5, 2010 Nat & Timon napisał(a):Czesc Chrupcia! Fajnie, ze nas odwiedzilas :) Ja rowniez widzialam ten filmik na youtubie, ale to nie my :D Widze, ze jestes z Podkarpacia, Ja tez! :hand: Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :cool1: To fajnie że z tego samego woj. ;) liczę na więcej fotek Timona!:) Quote
Nat & Timon Posted July 20, 2010 Author Posted July 20, 2010 (edited) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
Nat & Timon Posted September 26, 2010 Author Posted September 26, 2010 (edited) .................................................................. Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
pumilo Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Jeeeej jak dzidek wyrósł :loveu: Słodziak, fajne macie fotki, trochę sobie ukradnę :razz: Tata jest bardzo dumny z synka, ogrome buziaki! Quote
Elcysia Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Nasz maluch to się wycwanił i jak mu już na spacerze jest za długo to siada przede mną i ani kroku dalej.. a ze schodów to też nie ma opcji :) śliczniutkii chłopakos :) Quote
Nat & Timon Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 (edited) ....................................................................... Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
Guest Fusiafusia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 śliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: też kocham shih tzu są na 2 miejscu w moiei milości a 1 są yorki :loveu: ja mam yorka zapraszamy do nas*** Quote
Nat & Timon Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 Ola & Kajtek napisał(a):śliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: też kocham shih tzu są na 2 miejscu w moiei milości a 1 są yorki :loveu: ja mam yorka zapraszamy do nas*** W imieniu Timonka bardzo dziekuje :Rose: U mnie na 1 miejscu sa wszystkie psiulki, czy to rasowe, czy kundelki :loveu: Quote
Guest Fusiafusia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Heheheh....!!! :evil_lol: fajnie.....!!! no to będę czekać na nowe zdjątka Quote
Guest Fusiafusia Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Jak by co obiecuję że będę często odwiedzać twoją galerie ;) na serio.... przesyłam całuski dla Timonka :)) *** Quote
chrupcia Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 http://images38.fotosik.pl/313/b7fc859ec851e745med.jpg Timonek już urósł, ale ile ma włosa, taka kuleczka z niego :) dawno mnie nie było ;) przyszłam z wizytą zobaczyć czy jesteście :) Quote
Nat & Timon Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 (edited) ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
Guest Fusiafusia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Hej...!!!!!! :multi: widzę że są nowe zdjątka :multi: są śliczne :loveu::loveu::loveu: w ogóle Timonek jest śliczny i uroczy mówie ci :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a wtych spineczkach śliczniutko wygląda :loveu: http://www.fotosik.pl/ i tu też http://www.fotosik.pl/ po prostu na każdym zdjęciu ślicznie wygląda :loveu: Shih tzu są śliczne :loveu: często będę do twojej galerii wchodzić ....obiecuję ;) A JA MAM DZIŚ URODZINY.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: I KOŃCZE 13 LAT Quote
Nat & Timon Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Ola & Kajtek napisał(a): w ogóle Timonek jest śliczny i uroczy mówie ci :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a wtych spineczkach śliczniutko wygląda :loveu: hehe sie wie :mdrmed::mdrmed: Moze uda mi sie filmik z Timosławem wrzucic, ale to jutro ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ok. to będę czekać na ten filmik z Timonkiem ...MAM JUŻ FOTY KAJTKA W GALERII ZAJŻYJ...!!!!! :multi::multi::multi: jak się wsadza filmik na dogo...!!!!:shake: Quote
Nat & Timon Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 (edited) ........................................................... Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
strzalka44 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Zbyt duże przerwy pomiędzy posiłkami, w żołądku zbiera się za dużo kwasów i piesek się ich pozbywa. Dawaj mu częściej ale mniejsze porcje :) jeżeli nie przejdzie to trzeba szukać przyczyny dalej. Śliczny piesio ;) nie ścinaj go ;) Quote
Nat & Timon Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Uf to dobrze, ze to nic gorszego... Dzieki ;) Ja mu daje sniadanie o 8 lub 9 rano i pozniej kolacje o 19 lub 20. Tez mi szkoda bedzie go scinac, troche jest roboty przy takim dlugim futrze. Jeszcze sie zobaczy ;) Quote
Nat & Timon Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 (edited) [FONT='Comic Sans MS'].................................................[/FONT] Edited May 5, 2012 by Nat & Timon Quote
chrupcia Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 http://images41.fotosik.pl/345/696a673dc1b8611b.jpg śliczny jest :loveu: no roboty przy takim włosie to pewnie masz sporo :lol: Quote
Recommended Posts