Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

[CENTER][FONT=comic sans ms][SIZE=4][COLOR=#00bfff]proszę moderatorów o usunięcie tego tematu
.................................................[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Edited by Nat & Timon
  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam:) ślicznego masz Timonka:) ostatnio przegladałam youtube i znalazłam pieska Timon Pani mu mówiła komendy, a on je robił, czy to przypadkiem nie Wy;) bardzo śliczny piesek z Timonka:) #loveu

Posted

Czesc Chrupcia! Fajnie, ze nas odwiedzilas :)
Ja rowniez widzialam ten filmik na youtubie, ale to nie my :D

Widze, ze jestes z Podkarpacia, Ja tez! :hand:

Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :cool1:

Posted

Nat & Timon napisał(a):
Czesc Chrupcia! Fajnie, ze nas odwiedzilas :)
Ja rowniez widzialam ten filmik na youtubie, ale to nie my :D

Widze, ze jestes z Podkarpacia, Ja tez! :hand:

Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie :cool1:

To fajnie że z tego samego woj. ;)

liczę na więcej fotek Timona!:)

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Nasz maluch to się wycwanił i jak mu już na spacerze jest za długo to siada przede mną i ani kroku dalej.. a ze schodów to też nie ma opcji :) śliczniutkii chłopakos :)

Guest Fusiafusia
Posted

śliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: też kocham shih tzu są na 2 miejscu w moiei milości a 1 są yorki :loveu: ja mam yorka
zapraszamy do nas***

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
śliczne fotki :loveu: :loveu: :loveu: też kocham shih tzu są na 2 miejscu w moiei milości a 1 są yorki :loveu: ja mam yorka
zapraszamy do nas***

W imieniu Timonka bardzo dziekuje :Rose:
U mnie na 1 miejscu sa wszystkie psiulki, czy to rasowe, czy kundelki :loveu:

Guest Fusiafusia
Posted

Heheheh....!!! :evil_lol: fajnie.....!!! no to będę czekać na nowe zdjątka

Guest Fusiafusia
Posted

Jak by co obiecuję że będę często odwiedzać twoją galerie ;) na serio....
przesyłam całuski dla Timonka :)) ***

Guest Fusiafusia
Posted

Hej...!!!!!! :multi: widzę że są nowe zdjątka :multi: są śliczne :loveu::loveu::loveu: w ogóle Timonek jest śliczny i uroczy mówie ci :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a wtych spineczkach śliczniutko wygląda :loveu: http://www.fotosik.pl/ i tu też http://www.fotosik.pl/ po prostu na każdym zdjęciu ślicznie wygląda :loveu: Shih tzu są śliczne :loveu:
często będę do twojej galerii wchodzić ....obiecuję ;)
A JA MAM DZIŚ URODZINY.......................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: I KOŃCZE 13 LAT

Posted

Ola & Kajtek napisał(a):
w ogóle Timonek jest śliczny i uroczy mówie ci :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a wtych spineczkach śliczniutko wygląda :loveu:

hehe sie wie :mdrmed::mdrmed:

Moze uda mi sie filmik z Timosławem wrzucic, ale to jutro ;)

Guest Fusiafusia
Posted

ok. to będę czekać na ten filmik z Timonkiem ...MAM JUŻ FOTY KAJTKA W GALERII ZAJŻYJ...!!!!! :multi::multi::multi: jak się wsadza filmik na dogo...!!!!:shake:

Posted

Zbyt duże przerwy pomiędzy posiłkami, w żołądku zbiera się za dużo kwasów i piesek się ich pozbywa.
Dawaj mu częściej ale mniejsze porcje :) jeżeli nie przejdzie to trzeba szukać przyczyny dalej.
Śliczny piesio ;) nie ścinaj go ;)

Posted

Uf to dobrze, ze to nic gorszego... Dzieki ;) Ja mu daje sniadanie o 8 lub 9 rano i pozniej kolacje o 19 lub 20.

Tez mi szkoda bedzie go scinac, troche jest roboty przy takim dlugim futrze. Jeszcze sie zobaczy ;)