Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no tak! znowu dogo zaszalało...i tutaj był drugi raz ten sam post.... z resztą tak ostatnio mam, że piszę posty i się nie pokazują od razu..tylko po jakimś czasie..nawet po dwóch dniach.... eeech.....

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

bigos napisał(a):
Witajcie Hugolinki:loveu:

Powiem wprost!: Albo sie w najbliższym czasie zobaczym co by pogadać o psiurkach i zakończonym szkoleniu Hugolina albo ostentacyjnie stąd wychodzę:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wybór należy do Was;)

Poproszę o sms'ka i nie wymigiwanie się od obowiązków:cool1:

nie uciekajcie!!!!!! wreszcie jesteście!!!!
a lansik Bigola zaraz se w kiosku poczytam!!!!!!
Gratulacje!!!!:loveu::loveu:
To pewnie z fotkami Marysi co?

Posted

gochgoch napisał(a):

a , że piękny.. dziękujemy!!! wygląda jakby prosił: "zabieraj mnie na wystawe, zobacz..ja się nadaję!!!!" :loveu:

dokładnie o tym pomyślałam:lol::lol:

na zawody w skakaniu do wody mój Adzik też się pisze:cool3::cool3:

Posted

[quote name='gonek']Oszz kurcze ale z Hugola skoczek :crazyeye:

gochgoch on tak ma od urodzenia czy go musiałaś przekonywać do wody?

nieeee...kochana!
na początku wydawało się, że wielkiej namiętności nie będzie...
zawsze tylne nożki parkowały na stałym lądzie:

potem poszło trochę bąbelków...

potem pierwsza wizyta na głebokiej wodzie:
tu myślałam, że się zniechęci bo poszedł pod wodę, ale patyczek wyłowił!!!

a potem już było tylko tak:

A na koniec tej Historii zapraszam do nowego wątku!!!
o tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64796
baaardzo w temacie!!!
może wreszcie też coś pokażecie na dogo?

Posted

Ooo to znaczy że mój jeszcze nie jest wodno-skokowo stracony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mój na razie na etapie pływania stylem dramatycznym :p o skokach nie ma mowy :shake: Ale może w wakacje odkryje że skoki to super zabawa, to nie omieszkam go ofotkowac i wrzucić fotki do super galerii ;-)

A Hugol świetny widać że ma mega radoche:lol:

Posted

z tego co się orientuję to Hugo jest dośc wyjątkowy jak na weimara - większość z nich nie lubi wody. Jak byłam z Czuszką na próbach polowych to żaden z około 10 weimarów nie wszedł do wody tak jak powinien. Wiekszość nawet klaty zamoczyć nie chciała nie mówiąc o przepłynięciu kilku metrów...

Posted

alive napisał(a):
z tego co się orientuję to Hugo jest dośc wyjątkowy jak na weimara - większość z nich nie lubi wody. Jak byłam z Czuszką na próbach polowych to żaden z około 10 weimarów nie wszedł do wody tak jak powinien. Wiekszość nawet klaty zamoczyć nie chciała nie mówiąc o przepłynięciu kilku metrów...

Eee chyba nie, weimarki które znam kochają wodę - to mój jest wyjątkiem:razz: Za to znam niemca co nawet pazurkiem wody nie dotknie :evil_lol: więc pewnie zalezy bardziej od konkretnego psa niż od rasy ;-)
Chociaż u mojego to nie to że on nie lubi wody, on włazi, ale w wodzie jest taki nieporadny, ale to chyba kwestia tego że rzadko wodę nawiedzamy bo do wyboru mamy tylko Odrę lub mniejsze rzeczki śmierdziuszki ;-)
Jak sobie w końcu kupię auto to nadrobimy i jeszcze wam pokażemy! :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='gonek']Ooo to znaczy że mój jeszcze nie jest wodno-skokowo stracony :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Mój na razie na etapie pływania stylem dramatycznym :p o skokach nie ma mowy :shake: Ale może w wakacje odkryje że skoki to super zabawa, to nie omieszkam go ofotkowac i wrzucić fotki do super galerii ;-)

może się chłopak jeszcze ośmieli...to jest rewelacyjny sposób na ruch...latem jak my też pływamy w jeziorze on robi w niej dosłownie kilometry...
a skoki to taki dziki sposób na wodowanie:evil_lol::evil_lol:

zaglądaliści do skokolandi??

Posted

alive napisał(a):

no ja właśnie jestem ciekawa jak Hugol by sie spisał na próbach polowych..bo z tego co czytałam to pies powinien na komendę wchodzić do wody... każdy rzut czegokolwiek na zachętę to jest o punkt mniej, prawda? a Hugol sam z siebie do wody nie wchodzi, a wystarczy rzucić cokolwiek to nawet siłą go nie zatrzymasz...

Posted

gonek napisał(a):
Eee chyba nie, weimarki które znam kochają wodę - to mój jest wyjątkiem:razz: Za to znam niemca co nawet pazurkiem wody nie dotknie :evil_lol: więc pewnie zalezy bardziej od konkretnego psa niż od rasy ;-)
Chociaż u mojego to nie to że on nie lubi wody, on włazi, ale w wodzie jest taki nieporadny, ale to chyba kwestia tego że rzadko wodę nawiedzamy bo do wyboru mamy tylko Odrę lub mniejsze rzeczki śmierdziuszki ;-)
Jak sobie w końcu kupię auto to nadrobimy i jeszcze wam pokażemy! :cool3::evil_lol:

no ja mam nadzieję, że nam pokażecie!!!!:evil_lol:
ale powiem Ci, że Hugol juz przy trzecim w życiu kontakcie z wodą, skakał na maksa...jak tylko się zorientował, że po prostu naturalnie umie pływać...
my byliśmy w szoku, bo wcześniej sama widziałaś...tam wyżej na fotkach...nóżki mu się trzęsły na brzegu:loveu::loveu:

ale fakt, że rzeczka to nie jest super akwen:grins:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Pierwsze śliczne.
A tak z ciekawości, dlaczego tak patrzył w górę?

na kijek, który zaraz miał wylądowoać w wodzie:evil_lol::evil_lol: