gochgoch Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 no tak! znowu dogo zaszalało...i tutaj był drugi raz ten sam post.... z resztą tak ostatnio mam, że piszę posty i się nie pokazują od razu..tylko po jakimś czasie..nawet po dwóch dniach.... eeech..... Quote
gochgoch Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 bigos napisał(a):Witajcie Hugolinki:loveu: Powiem wprost!: Albo sie w najbliższym czasie zobaczym co by pogadać o psiurkach i zakończonym szkoleniu Hugolina albo ostentacyjnie stąd wychodzę:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wybór należy do Was;) Poproszę o sms'ka i nie wymigiwanie się od obowiązków:cool1: nie uciekajcie!!!!!! wreszcie jesteście!!!! a lansik Bigola zaraz se w kiosku poczytam!!!!!! Gratulacje!!!!:loveu::loveu: To pewnie z fotkami Marysi co? Quote
wiq Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 gochgoch napisał(a): a , że piękny.. dziękujemy!!! wygląda jakby prosił: "zabieraj mnie na wystawe, zobacz..ja się nadaję!!!!" :loveu: dokładnie o tym pomyślałam:lol::lol: na zawody w skakaniu do wody mój Adzik też się pisze:cool3::cool3: Quote
gochgoch Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='wiq']dokładnie o tym pomyślałam:lol::lol: na zawody w skakaniu do wody mój Adzik też się pisze:cool3::cool3: super!!!!!!!! zakładam nowy wątek!!!!!!!!!!!!!!! KONKURS SKOKÓW DO WODY zapraszam tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=5297206#post5297206 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
gochgoch Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 wiq napisał(a):tutaj, czyli tu?:cool3: już poprawiłam!!!!!:p Quote
gochgoch Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 wiq napisał(a):tak też myślałam, zaraz coś wrzucę:cool3: jeeeeee!!!!!! Suuuuuuper!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
gonek Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Oszz kurcze ale z Hugola skoczek :crazyeye: gochgoch on tak ma od urodzenia czy go musiałaś przekonywać do wody? Quote
Czarna_Owieczka Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Hugo na ostatniej fotce wygląda tak... strasznie Quote
gochgoch Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='gonek']Oszz kurcze ale z Hugola skoczek :crazyeye: gochgoch on tak ma od urodzenia czy go musiałaś przekonywać do wody? nieeee...kochana! na początku wydawało się, że wielkiej namiętności nie będzie... zawsze tylne nożki parkowały na stałym lądzie: potem poszło trochę bąbelków... potem pierwsza wizyta na głebokiej wodzie: tu myślałam, że się zniechęci bo poszedł pod wodę, ale patyczek wyłowił!!! a potem już było tylko tak: A na koniec tej Historii zapraszam do nowego wątku!!! o tu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=64796 baaardzo w temacie!!! może wreszcie też coś pokażecie na dogo? Quote
gochgoch Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Hugo na ostatniej fotce wygląda tak... strasznie dlaczego????:crazyeye: Quote
gonek Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Ooo to znaczy że mój jeszcze nie jest wodno-skokowo stracony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój na razie na etapie pływania stylem dramatycznym :p o skokach nie ma mowy :shake: Ale może w wakacje odkryje że skoki to super zabawa, to nie omieszkam go ofotkowac i wrzucić fotki do super galerii ;-) A Hugol świetny widać że ma mega radoche:lol: Quote
alive Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 z tego co się orientuję to Hugo jest dośc wyjątkowy jak na weimara - większość z nich nie lubi wody. Jak byłam z Czuszką na próbach polowych to żaden z około 10 weimarów nie wszedł do wody tak jak powinien. Wiekszość nawet klaty zamoczyć nie chciała nie mówiąc o przepłynięciu kilku metrów... Quote
gonek Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 alive napisał(a):z tego co się orientuję to Hugo jest dośc wyjątkowy jak na weimara - większość z nich nie lubi wody. Jak byłam z Czuszką na próbach polowych to żaden z około 10 weimarów nie wszedł do wody tak jak powinien. Wiekszość nawet klaty zamoczyć nie chciała nie mówiąc o przepłynięciu kilku metrów... Eee chyba nie, weimarki które znam kochają wodę - to mój jest wyjątkiem:razz: Za to znam niemca co nawet pazurkiem wody nie dotknie :evil_lol: więc pewnie zalezy bardziej od konkretnego psa niż od rasy ;-) Chociaż u mojego to nie to że on nie lubi wody, on włazi, ale w wodzie jest taki nieporadny, ale to chyba kwestia tego że rzadko wodę nawiedzamy bo do wyboru mamy tylko Odrę lub mniejsze rzeczki śmierdziuszki ;-) Jak sobie w końcu kupię auto to nadrobimy i jeszcze wam pokażemy! :cool3::evil_lol: Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 [quote name='gonek']Ooo to znaczy że mój jeszcze nie jest wodno-skokowo stracony :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mój na razie na etapie pływania stylem dramatycznym :p o skokach nie ma mowy :shake: Ale może w wakacje odkryje że skoki to super zabawa, to nie omieszkam go ofotkowac i wrzucić fotki do super galerii ;-) może się chłopak jeszcze ośmieli...to jest rewelacyjny sposób na ruch...latem jak my też pływamy w jeziorze on robi w niej dosłownie kilometry... a skoki to taki dziki sposób na wodowanie:evil_lol::evil_lol: zaglądaliści do skokolandi?? Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 alive napisał(a):z tego co się orientuję to Hugo jest dośc wyjątkowy jak na weimara - większość z nich nie lubi wody. Jak byłam z Czuszką na próbach polowych to żaden z około 10 weimarów nie wszedł do wody tak jak powinien. Wiekszość nawet klaty zamoczyć nie chciała nie mówiąc o przepłynięciu kilku metrów... no ja właśnie jestem ciekawa jak Hugol by sie spisał na próbach polowych..bo z tego co czytałam to pies powinien na komendę wchodzić do wody... każdy rzut czegokolwiek na zachętę to jest o punkt mniej, prawda? a Hugol sam z siebie do wody nie wchodzi, a wystarczy rzucić cokolwiek to nawet siłą go nie zatrzymasz... Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 gonek napisał(a):Eee chyba nie, weimarki które znam kochają wodę - to mój jest wyjątkiem:razz: Za to znam niemca co nawet pazurkiem wody nie dotknie :evil_lol: więc pewnie zalezy bardziej od konkretnego psa niż od rasy ;-) Chociaż u mojego to nie to że on nie lubi wody, on włazi, ale w wodzie jest taki nieporadny, ale to chyba kwestia tego że rzadko wodę nawiedzamy bo do wyboru mamy tylko Odrę lub mniejsze rzeczki śmierdziuszki ;-) Jak sobie w końcu kupię auto to nadrobimy i jeszcze wam pokażemy! :cool3::evil_lol: no ja mam nadzieję, że nam pokażecie!!!!:evil_lol: ale powiem Ci, że Hugol juz przy trzecim w życiu kontakcie z wodą, skakał na maksa...jak tylko się zorientował, że po prostu naturalnie umie pływać... my byliśmy w szoku, bo wcześniej sama widziałaś...tam wyżej na fotkach...nóżki mu się trzęsły na brzegu:loveu::loveu: ale fakt, że rzeczka to nie jest super akwen:grins: Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 a tu takie dwa romantyczne, nadjeziorne zdjęcia Quote
Czarna_Owieczka Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 Pierwsze śliczne. A tak z ciekawości, dlaczego tak patrzył w górę? Quote
gochgoch Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Pierwsze śliczne. A tak z ciekawości, dlaczego tak patrzył w górę? na kijek, który zaraz miał wylądowoać w wodzie:evil_lol::evil_lol: Quote
anetta Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Jestem :sweetCyb: Gratuluje ukonczenia szkolki :klacz: Foty swietne :iloveyou: Zastanawiam sie po co mu krzeselko na mostku? :lol: Quote
Czarna_Owieczka Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 anetta napisał(a):Zastanawiam sie po co mu krzeselko na mostku? :lol: Jak to po co, toż to wędkarz jest :p Quote
Recommended Posts