alive Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 agabass napisał(a):ale przystojniak z tego Hugona, :evil_lol: a szkolenie niezłe lecz trochę przerażające foty jak z filmu szykują sie do walki psów np. tu i to tylu na jednego Biedny Hugo! Mnie to zdjęcie podchodzi też trochę klimatem pod "Piłę" :scared: Quote
bigos Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 gochgoch napisał(a):Wybaczcie Bigoski!!!!! Do Krakowa uciekliśmy już we czawrtek raniutko... dopiero teraz jesteśmy. Najbliższy łiknendzik możemy jednak wziąć pod uwagę..:p No i co macie na swe usprawiedliwienie:mad::mad::mad: Pozdrawiamy:loveu: Quote
Hanna R. Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Gosiu ? Gdzie znowu wybyłaś ??? Wiosna już .... :loveu: Quote
wiq Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 moje typy! piękne fotki! widzę, że prymusa masz:eviltong: Quote
bigos Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 A Gosia dzis napisała do mnie e-mail, co oznacza,że żyje, węc gdzie fotki????:crazyeye:, gdzie Hugo????:crazyeye: pytam ja grzecznie:mad: Quote
Czarna_Owieczka Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Ja chcę zdjęcia..<chlip> Ale tu się cicho zrobiło... :( Quote
gochgoch Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 heloł heloł!!!! jesteśmy!!!!! wróciliśmy!!!!!:multi::multi::multi: jak miło, że są tacy, którzy o nas pamiętają!!!!!:loveu::loveu::loveu: a fotki lada moment pokażemy! tylko coś znowu nam tu nie chce stronka współpracować.... Quote
Rinuś Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 gochgoch napisał(a): a fotki lada moment pokarzemy! tylko coś znowu nam tu nie chce stronka współpracować.... miało być lada moment:mad: Quote
gochgoch Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 trochę nam internet odmawiał współpracy...ale oto proszę: Historia o tym jak Hugolino poznaje place zabaw... Quote
wiq Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 idealnie trafiłam:multi: fotki, jak się cieszę:multi::eviltong: p.s. zupełnie, jakbym widziała nasze.. agility...:evil_lol: Quote
gochgoch Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 potem była scieżka zdrowia... no i te jego miny...będzie cała seria... nie wszystkie są super jakośći ale nie mogłam się powstrzymać...:cool3: Quote
gochgoch Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 wiq napisał(a):idealnie trafiłam:multi: fotki, jak się cieszę:multi::eviltong: przefrunął nad wszystkimi;) witaj wiq!!! jak miło znowu wskoczyć w dogomaniakowy tryb!! a co do treningu...owszem założeniem było by na końcu wystarczył jeden skok...:p :evil_lol: Quote
wiq Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 ciesz się, że ominęły Cię roboty na dogo - było nieczynne, a ja nie wiedziałam, co z sobą zrobić...:roll::evil_lol: nareszcie jesteś i będziesz publikować fotki Hugola na bieżąco, prawda?:cool3: Quote
gochgoch Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 wiq napisał(a):ciesz się, że ominęły Cię roboty na dogo - było nieczynne, a ja nie wiedziałam, co z sobą zrobić...:roll::evil_lol: nareszcie jesteś i będziesz publikować fotki Hugola na bieżąco, prawda?:cool3: ano coś tam będziemy pokazywać....:p Quote
Rinuś Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 [quote name='gochgoch'].. a to musialo mu sie pdoobac:loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 Rinuś napisał(a):a to musialo mu sie pdoobac:loveu::loveu::loveu: oj baaaardzo!!!!!:loveu: chłopak się do tego urodził chyba....:p Quote
wiq Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 a jak wystawy? zdecydowaliście się gdzieś pokazać?:cool3: Quote
gochgoch Posted April 4, 2007 Author Posted April 4, 2007 wiq napisał(a):a jak wystawy? zdecydowaliście się gdzieś pokazać?:cool3: ech..na razie nie mamy odwagi..pozycja wystawowa nie jest naszą najmocniejszą stroną. jakoś nie poświęcaliśmy jej za dużo uwagi podczas naszego dotychczasowego szkolenia. może należało jednak od malucha psiaka uczyć tego...:placz: Quote
wiq Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 nic straconego:cool3: psy dość szybko to łapią. a pierwsza wystawa?.. zwykle jest zawalona:evil_lol: ale najlepiej uczy się na własnych błędach;) Quote
Hanna R. Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 O MATKO ! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Co tu się wyprawia ??? Hugo lata ! Cześć Gosia ! Dawno mnie nie było ... :oops: Quote
Recommended Posts