gochgoch Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 wiq napisał(a):ordnung mus zajn:evil_lol: to mówisz, ze chlopak pojetny? super:p jaki zakres cwiczycie? PT? a jasne!!!! ornung to jest to!!!!! na razie PT...ale mam ochotę się sprawdzić dalej...to kurcze wciąga...sama się przy okazji baaardzo duużo nauczyłam mimo książek przeczytanych... a jutro mamy ponad trzygodzinne zajęcia teoretyczne...:multi::multi::multi: Quote
gochgoch Posted January 18, 2007 Author Posted January 18, 2007 EveL napisał(a):Ooo, widzę, że z wami chodzi berneńczyk na szkolenie :loveu: Masz go gdzieś jeszcze na fotkach? :razz: witaj EveL!!!:multi: przyjżyj się dobrze...z nami chodzą trzy berneńczyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: na razie nie mam innych fotek, ale na pewno jeszcze zrobię!!!!! zapraszamy!!! Quote
gochgoch Posted January 19, 2007 Author Posted January 19, 2007 a oto jak najłatwiej wprawić w ruch uszy: trzeba po prostu znaleźć baardzo głęboką trawę i przekonać pieska, żeby przeleciał się wzdłuż i z powrotem....:p Quote
an3czka Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='gochgoch'] Gochu zdjęcia jak zwykle bardzo mi się podobają, tylko zastanawia mnie pewna kwestia, mianowicie co Hugonek ma na plecach?:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Dobry wieczór Gosiu. :p Jak uczeń ? Celująco ? Czy może ostatnio dostał dopa ? Quote
EveL_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 gochgoch napisał(a):witaj EveL!!!:multi: przyjżyj się dobrze...z nami chodzą trzy berneńczyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu: na razie nie mam innych fotek, ale na pewno jeszcze zrobię!!!!! zapraszamy!!! ojejj... ano rzeczywiście :loveu: :loveu: :loveu: ciekawe z jakiej hodowli :razz: trzymam cię za słowo i czekam na fotki ślicznot :evil_lol: :loveu: Quote
EveL_ Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 [quote name='gochgoch'] leeeci :evil_lol: :loveu: Quote
anetta Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 Ulala, nasz Hugonek do szkolki uczeszcza :multi::multi: I widze ze idzie mu i Tobie bardzo dobrze :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted January 19, 2007 Posted January 19, 2007 czy to napewno pies?:evil_lol: :eviltong: Quote
wiq Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 niesamowite jest właśnie to, że pracując pod czyimś okiem dowiadujesz się mnóstwa rzeczy.. niby teorię doskonale znasz, a jakiś szczegół psuje komunikację z psem.. nauczyłam się tak kilku trików, o których pewnie nigdzie bym nie przeczytała..;) a co dalej? PTT czy bardziej konkursy? to jest cudne:loveu: Quote
Gazuś Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 Boskie zdjęcia! :lol: M,am pytanie - pewno kilka razy już tu zadawane - jakim aparatem robisz te fotki? ja właśnie potrzebuje aparatu do zjęć "w ruchu", a mój dość często rozmazuje. Aktualnie mam Panasonic DMC-FZ20 i jakoś tak - raz wychodzi, a raz nie. Głaski dla Hugo! I zapraszamy do nas :lol: (Link w podpisie) Quote
asia_i_bora Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 my też chodzimy do pana Lisieckiego:loveu: i mamy zajęcia po was:razz: mój psiak to Bora (gończy polski), podobno pies ciężki do szkolenia:p (tak usłyszałam, gdy przyszliśmy na pierwsze zajęcia przedszkolne jeszcze) przedszkole skończyłysmy z wyróżnieniem:loveu: a teraz na zajęciach, wraz z Tulą(czarną labradorką), wyprzedzamy całą grupę, a wszyscy śmieją się z maslanego spojrzenia Boraka, gdy patrzy na kiełbaskę lub pilkę:P pozdrawiamy radośnie i może do przyszłego spotkania:) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 [quote name='gochgoch'] Czyżby Hugo zasnął przeskakując krzaki ? ;) zdjęcia bardzo fajne :p Quote
gochgoch Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='an3czka']Gochu zdjęcia jak zwykle bardzo mi się podobają, tylko zastanawia mnie pewna kwestia, mianowicie co Hugonek ma na plecach?:evil_lol: o miło Cię widzieć An3czko!!! dawno nas nie odwiedzałaś:mad::mad: otóż Hugol ma na plecach taki specjalnymięsień wspomagający skoczność...powinnaś się była z tym już spotkać..o ile dobrze kojarzę Basco też sobie mocno poczyna w tej dziedzinie....:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Dobry wieczór Gosiu. :p Jak uczeń ? Celująco ? Czy może ostatnio dostał dopa ? oj Haniu ja się nie orientuję chwilowo w kwestii obowiązujących skal ocen...ale wg mnie raz dostał mierny, a raz nawet naganę..są jeszcze mierne???!! no, ale to było raz! A teraz dostaje same piątki!!!!! A właściwie szóstki!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: i pochwały...w ogóle jest koleżeński i wszystkie dzieci w klasie go lubią:p Quote
gochgoch Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 EveL napisał(a):ojejj... ano rzeczywiście :loveu: :loveu: :loveu: ciekawe z jakiej hodowli :razz: trzymam cię za słowo i czekam na fotki ślicznot :evil_lol: :loveu: o hodowlach to nie wiem... ale fotki zrobimy na 100% i może nawet jutro...zależy jaka będzie pogoda:p EveL napisał(a):leeeci :evil_lol: :loveu: oj latanie :evil_lol:to jego stały element popisowy... Quote
gochgoch Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 anetta napisał(a):Ulala, nasz Hugonek do szkolki uczeszcza :multi::multi: I widze ze idzie mu i Tobie bardzo dobrze :multi: heloł!!! Ty też coś dawno się nie pokazywałaś....:mad: ale miło widzieć!! miło!! a w szkole baaardzo nam się podoba i się staramy!!! chcemy dostać świadectwo z czerwonym pasek i startować do dobrego liceum:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Hanna R. Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 gochgoch napisał(a): chcemy dostać świadectwo z czerwonym pasek i startować do dobrego liceum:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ha, Gezesław był NAJGORSZ w całej szkole :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
gochgoch Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='madzia18sosnowiec'] czy to napewno pies?:evil_lol: :eviltong: napewno Madziu! mam na to parę dowodów...:evil_lol: witamy w naszej galerii!!!:multi: Quote
gochgoch Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Ha, Gezesław był NAJGORSZ w całej szkole :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: oj Haniu, czyżby rodzice urządzali pijackie burdy i synuś nie miał się do kogo zwrócić o pomoc w odrabianiu lekcji??!!:-o:-o :diabloti: Quote
Hanna R. Posted January 20, 2007 Posted January 20, 2007 gochgoch napisał(a):oj Haniu, czyżby rodzice urządzali pijackie burdy i synuś nie miał się do kogo zwrócić o pomoc w odrabianiu lekcji??!!:-o:-o :diabloti: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A SKĄD wiesz ????? :crazyeye: Quote
gochgoch Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 [quote name='wiq']niesamowite jest właśnie to, że pracując pod czyimś okiem dowiadujesz się mnóstwa rzeczy.. niby teorię doskonale znasz, a jakiś szczegół psuje komunikację z psem.. nauczyłam się tak kilku trików, o których pewnie nigdzie bym nie przeczytała..;) a co dalej? PTT czy bardziej konkursy? to jest cudne:loveu: hmmm...do konkursów chyba aż nie dojdziemy, ale wyższe szczeble jaknajbardziej..baaardzo mnie nęcą. nieźle się wkręciłam a poza wiedzą to takie zajęcia bardzo mobilizują.. ale kurcze PTT trochę juz drogie jest..nie wiem... się zobaczy... dziękujemy za pochwały!!!:loveu: Quote
gochgoch Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 HankaRupczewska napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: A SKĄD wiesz ????? :crazyeye: tak to właśnie najczęściej bywa :mad::mad::mad: pewnie to dziecko to była zwykła wpadka, co???!!!!!:angryy: Quote
gochgoch Posted January 20, 2007 Author Posted January 20, 2007 Gazuś napisał(a):Boskie zdjęcia! :lol: M,am pytanie - pewno kilka razy już tu zadawane - jakim aparatem robisz te fotki? ja właśnie potrzebuje aparatu do zjęć "w ruchu", a mój dość często rozmazuje. Aktualnie mam Panasonic DMC-FZ20 i jakoś tak - raz wychodzi, a raz nie. Głaski dla Hugo! I zapraszamy do nas :lol: (Link w podpisie) Witamy Cię unas Gazusiu! Robimy zdjęcia Canonami 350D i 20D żeby zdjęcia nie były rozmazane musi być dość dużo światła i ew. ustawiamy większą czułość.. Pozdrawiamy!!! Quote
Recommended Posts