sylrwia Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Zdjęcia bombowe:loveu: A co do puszek, uważajcie bo jak się zapomni o nich - wybuchaja to ciężko karmel potem ze ścian zbierać:cool1: Quote
:: FiGa :: Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Jak ja uwielbiam Twoje zdjęcia :loveu: Quote
wiq Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 przecudne fotki:loveu::loveu::loveu: i widoki sliczne, mnie jeszcze nigdy sie nie udalo ladnie ufocic krajobrazu:oops: co do likieru - pilam, mniam:eviltong: Quote
gochgoch Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='sylrwia']Zdjęcia bombowe:loveu: A co do puszek, uważajcie bo jak się zapomni o nich - wybuchaja to ciężko karmel potem ze ścian zbierać:cool1: Dziękuję!!!!:p o matkoooo! współczuję!!!! Quote
gochgoch Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 :: FiGa :: napisał(a):Jak ja uwielbiam Twoje zdjęcia :loveu: :buzi: :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='gochgoch'] o matkoooo! współczuję!!!! Gosiu , wybuchają WYŁĄCZNIE niegrzecznym dziewczynkom :evil_lol: Grzecznym - NIGDY :evil_lol: Quote
gochgoch Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 wiq napisał(a):przecudne fotki:loveu::loveu::loveu: i widoki sliczne, mnie jeszcze nigdy sie nie udalo ladnie ufocic krajobrazu:oops: co do likieru - pilam, mniam:eviltong: ja rano wszystko zmiksowałam i zaczniemy próbować po obiedzie... zobaczymy jakie sie zrobi z czasem..... o mały włos zaczęlibyśmy próbować jeszcze rano...ale4 tak na czczo nie uchodzi, nie? Quote
gochgoch Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gosiu , wybuchają WYŁĄCZNIE niegrzecznym dziewczynkom :evil_lol: Grzecznym - NIGDY :evil_lol: to by się zgadzało....mi nie wybuchło!!!!!:p Haniu a czy ten likierek gęstnieje z czasem? i czy do świąt będzie już przegryziony i pyszny? Quote
wiq Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 do obiadku to moze jeszcze byc sredni, ale do swiat juz o.k.:) kiedys pilam taki kukułkowy, tez pycha:) aa... i wiśnióweczki..:cool3: na czczo to tak średnio... :evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='gochgoch']ja bym tu chciała wsparcia udzielić, że mi nie wygląda na to, żeby an3czka gupiutka była....o! :evil_lol: a udzieliłam odpowiedzi, bo jak wywołują do odpowiedzi to sie wykazać chciałam, nie..? Gupiutka to ja nie, nie... o nie!:evil_lol: :eviltong: Quote
an3czka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='gochgoch']ja rano wszystko zmiksowałam i zaczniemy próbować po obiedzie... zobaczymy jakie sie zrobi z czasem..... o mały włos zaczęlibyśmy próbować jeszcze rano...ale4 tak na czczo nie uchodzi, nie? Jak nie, jak tak!:evil_lol: Quote
gochgoch Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='an3czka']Jak nie, jak tak!:evil_lol: no ale TZ mnie położył na łopatki mówiąc: może ja bym śniadanie jednak najpierw... więc tak jakś spasowałam... Quote
gochgoch Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 [quote name='wiq']do obiadku to moze jeszcze byc sredni, ale do swiat juz o.k.:) kiedys pilam taki kukułkowy, tez pycha:) aa... i wiśnióweczki..:cool3: na czczo to tak średnio... :evil_lol::evil_lol: ale wiesz, że po obiadku próbowalim. trochę jeszcze taki wódowybardziej niż likierkowy...ale juz niezły. Także rokuje baardzo dobrze. Będą pychowe święta alkoholowe:p Quote
wiq Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 zazdroszcze:evil_lol: ja mam zasadniczo abstynencka rodzine;) Quote
an3czka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='gochgoch']no ale TZ mnie położył na łopatki mówiąc: może ja bym śniadanie jednak najpierw... więc tak jakś spasowałam... Trzeba było w takim razie likierek zamiast porannej kawki...:lol: Quote
gochgoch Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 wiq napisał(a):zazdroszcze:evil_lol: ja mam zasadniczo abstynencka rodzine;) oj u nas właśnie likierki mają największe wzięcie!!!!!!!!! Quote
gochgoch Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 jak to pewnego dnia, Hugo znalazł dziurę w ziemi Quote
wiq Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 [quote name='gochgoch']jak to pewnego dnia, Hugo znalazł dziurę w ziemi świrek:evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ejże, Gosia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak nie napisałam - jak napisałam :cool3: Zamkniętą puszkę mleka[SIZE=5] słodzonego zagęszczonego gotować na wolnym ogniu przez 3-4 godziny – uważając, aby puszka była całkowicie pokryta wodą ( uzupełniać wygotowywującą się wodę ) Po tym czasie wyjąć puszkę, pozostawić do wystygnięcia. Do w ten sposób powstałego karmelu wlać 0,5 l wódki. Zmiksować dokładnie końcówką do przyrządzaniem koktajli owocowych. Pozostawić do „ przegryzienia „ się. Im starsze – tym lepsze. I to wszystko. Oczywiście Gosiu, proporcje można zmieniać – w zależności od upodobań. Można też użyć spirytusu. Naprawdę jest smaczne. Całusy. Hania __________________ Mi też przyszła ochota na taki likierek:chlup: Może wproszę się z Bigolem do Hugolinków:diabloti::p:diabloti::p:diabloti::p Quote
bazylowa Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='gochgoch']jak to pewnego dnia, Hugo znalazł dziurę w ziemi A on to sobie postanowił tak z własnej nieprzymuszonej woli poskakać przez tą dziurę, czy mu pańcia pomogła (np. rzucając ten kijek co go na pierwszym zdjęciu widać), żeby mieć fajne focie, co??? :cool3: Quote
gochgoch Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 bigos napisał(a):Mi też przyszła ochota na taki likierek:chlup: Może wproszę się z Bigolem do Hugolinków:diabloti::p:diabloti::p:diabloti::p dajmy mu jeszcze czas, żeby się przegryzł i okazał się pyszny!!! a potem wpadajcie do nas na likierek!!!!!!!!! Quote
gochgoch Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 [quote name='mamabazyla']A on to sobie postanowił tak z własnej nieprzymuszonej woli poskakać przez tą dziurę, czy mu pańcia pomogła (np. rzucając ten kijek co go na pierwszym zdjęciu widać), żeby mieć fajne focie, co??? :cool3: yyyyyy...........sam sobie postanowił...najpierw sobie rzucał kijek...a potem za nim skakał....po co miałby sobie rzucać kijek bez dziury.....on lubi wyzwania :eviltong: ale do środka wlazł sammmmmmmmmmm:p Quote
bigos Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Achhhhhhhhh, Hugo jaki przystojniaczek:loveu: Jak przygotowania świąteczne?Prezent dla Hugolinka jest? Quote
alive Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 piękne zdjecie! :loveu: tylko tych krzoków mogłoby być mniej :razz: ale to już nie wina fotografa :eviltong: Quote
Recommended Posts