an3czka Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 [quote name='gochgoch'] Słodziutkie:loveu: Gochu, bo ja nie w temacie....Wystawialiście się? Quote
gochgoch Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 [quote name='an3czka']Słodziutkie:loveu: Gochu, bo ja nie w temacie....Wystawialiście się? my nieeee....Hugol sie nie nadaje.....jest szalony i nazbyt dziki...poza tym ja go nie potrafie nauczyć stania takiego wystawowego itp....ale kiedyś się pewnie skusimy...:p Quote
bigos Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Gosiu gdzie masz bannerek???:roll: Może umówimy się na jakiś spacerek:razz: Quote
Hanna R. Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Gosiu, spełniłam właśnie Twoje pragnienie :p :p :p Quote
gochgoch Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 bigos napisał(a):Gosiu gdzie masz bannerek???:roll: Może umówimy się na jakiś spacerek:razz: Ech.....pewnie znowu mój album internetowy przestał działać..... a spacerek....koniecznie!!!! tylko na razie mamy trochę zajęć....a w weekend jeszcze zakupy świateczne..:roll: Quote
gochgoch Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosiu, spełniłam właśnie Twoje pragnienie :p :p :p oh Haniu!!!!! :calus::calus::calus::buzi: Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 moje kochane kobietki!!! zaczynam nadrabiać zaległości!!! nareszcie mam dostęp do tego wszystkieo co chcę Wam pokazać.. a zacznę od pewnego pięknego dnia.... Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='gochgoch']moje kochane kobietki!!! zaczynam nadrabiać zaległości!!! nareszcie mam dostęp do tego wszystkieo co chcę Wam pokazać.. a zacznę od pewnego pięknego dnia.... Chciałam wybrać jedno, konkretne do zacytowania i nie zdecydowałam się, bo wszystkie sa powalające!!:crazyeye: Gochu boskie!!!:multi: Quote
bazylowa Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='gochgoch'] A ja się zdecydowałam :cool3: To jest mój faworyt !! Te drzewa są podobne do drzew nad jednym z naszych stawów. Wyglądają tak samo mrocznie :diabloti: Nasze to topole. A te?? PS Gosiu mam nadzieje, że Ci coś kapnęło na obiektyw, a nie jest to jakieś trwałe uszkodzenie :( Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='an3czka']Chciałam wybrać jedno, konkretne do zacytowania i nie zdecydowałam się, bo wszystkie sa powalające!!:crazyeye: Gochu boskie!!!:multi: an3czko! pierwszy raz w życiu zrobiłam takie zdjęcia.. zawsze mi się wudawało, że takie widoczki to albo wyjdą słabiej niż w rzeczywistości, albo jakieś kiczowate... tym bardziej sie cieszę Twoimi zachwytami!!! właśnie gotuję mleko w puszkach na likierek :p Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 mamabazyla napisał(a):A ja się zdecydowałam :cool3: To jest mój faworyt !! Te drzewa są podobne do drzew nad jednym z naszych stawów. Wyglądają tak samo mrocznie :diabloti: Nasze to topole. A te?? PS Gosiu mam nadzieje, że Ci coś kapnęło na obiektyw, a nie jest to jakieś trwałe uszkodzenie :( wiesz, że nawet się nie przyjrzałam tym drzewom....wstyd. a z obiektywem ok. to była pierwsza kropla deszczu.jak tylko skończyłam pstrykanie fotek musiałam ostro uciekać do domu!!!!!ale lało!! ale warto było! zawsze mnie zachwycały takie sytuacje: z jednej strony jeszcze pełne-piękne słońce, a z drugiej strony już zupełnie ciemno, granatowo...ech... Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='gochgoch']an3czko! pierwszy raz w życiu zrobiłam takie zdjęcia.. zawsze mi się wudawało, że takie widoczki to albo wyjdą słabiej niż w rzeczywistości, albo jakieś kiczowate... tym bardziej sie cieszę Twoimi zachwytami!!! właśnie gotuję mleko w puszkach na likierek :p Bo takie widoczki faktycznie często wychodzą słabiutko, ale nie w tym przypadku!!:p A powiedz mi, czy mleko słodzone, czy nie? Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='an3czka']Bo takie widoczki faktycznie często wychodzą słabiutko, ale nie w tym przypadku!!:p A powiedz mi, czy mleko słodzone, czy nie? słodzone!!! stąd ten karmel, nie? ale też sie w sklepie zastanawiałam...:cool3: Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='gochgoch']słodzone!!! stąd ten karmel, nie? ale też sie w sklepie zastanawiałam...:cool3: No racja:oops: Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 a to jeszcze parę zaległych hasanek Hugola Quote
Patka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 normalnie kocham te szalone uszy :lol: a to jeszcze parę zaległych hasanek Hugola Quote
Hanna R. Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Gosiu - Twoje zdjęcia znad jeziora są śliczne . A czy ja w przepisie nie napisałam, że mleko ma być słodzone ? Ale szóstka za przeprowadzony proces myślowy dotyczący karmelu ! :lol: Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosiu - Twoje zdjęcia znad jeziora są śliczne . A czy ja w przepisie nie napisałam, że mleko ma być słodzone ? Ale szóstka za przeprowadzony proces myślowy dotyczący karmelu ! :lol: w przepisie nie napisałaś Haniu....:p ale ja pomyślałam troszkę...i nawet nie wiedziałam, że taka mądra dziewczynka jestem.....:evil_lol: Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Patka']normalnie kocham te szalone uszy :lol: zapraszamy więc częściej Patko, troche mam zaległości i bedę je stopniowo odsłaniać....nazbierało się...:razz: Quote
an3czka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 [quote name='gochgoch']w przepisie nie napisałaś Haniu....:p ale ja pomyślałam troszkę...i nawet nie wiedziałam, że taka mądra dziewczynka jestem.....:evil_lol: A ja też bym na to sama wpadła, gdyby nie to, że Goch szybciutko udzieliła mi odpowiedzi!!!!:diabloti: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Patka Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 ja ogladam ogladam czasu czasem pisac nie ma ale bym sobie uszu nie odpuściła :cool3: Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='Patka']ja ogladam ogladam czasu czasem pisac nie ma ale bym sobie uszu nie odpuściła :cool3: a skoro tak to psieplasiam i się niezmiernie cieszę!!!! sama tak często i wszędzie robię....:megagrin: Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='an3czka']A ja też bym na to sama wpadła, gdyby nie to, że Goch szybciutko udzieliła mi odpowiedzi!!!!:diabloti: :obrazic: :obrazic: :obrazic: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ja bym tu chciała wsparcia udzielić, że mi nie wygląda na to, żeby an3czka gupiutka była....o! :evil_lol: a udzieliłam odpowiedzi, bo jak wywołują do odpowiedzi to sie wykazać chciałam, nie..? Quote
Hanna R. Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Ejże, Gosia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak nie napisałam - jak napisałam :cool3: Zamkniętą puszkę mleka[SIZE=5] słodzonego zagęszczonego gotować na wolnym ogniu przez 3-4 godziny – uważając, aby puszka była całkowicie pokryta wodą ( uzupełniać wygotowywującą się wodę ) Po tym czasie wyjąć puszkę, pozostawić do wystygnięcia. Do w ten sposób powstałego karmelu wlać 0,5 l wódki. Zmiksować dokładnie końcówką do przyrządzaniem koktajli owocowych. Pozostawić do „ przegryzienia „ się. Im starsze – tym lepsze. I to wszystko. Oczywiście Gosiu, proporcje można zmieniać – w zależności od upodobań. Można też użyć spirytusu. Naprawdę jest smaczne. Całusy. Hania __________________ Quote
gochgoch Posted December 16, 2006 Author Posted December 16, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ejże, Gosia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Jak nie napisałam - jak napisałam :cool3: Zamkniętą puszkę mleka[SIZE=5] słodzonego zagęszczonego gotować na wolnym ogniu przez 3-4 godziny – uważając, aby puszka była całkowicie pokryta wodą ( uzupełniać wygotowywującą się wodę ) Po tym czasie wyjąć puszkę, pozostawić do wystygnięcia. Do w ten sposób powstałego karmelu wlać 0,5 l wódki. Zmiksować dokładnie końcówką do przyrządzaniem koktajli owocowych. Pozostawić do „ przegryzienia „ się. Im starsze – tym lepsze. I to wszystko. Oczywiście Gosiu, proporcje można zmieniać – w zależności od upodobań. Można też użyć spirytusu. Naprawdę jest smaczne. Całusy. Hania __________________ ło jesuuuuuuuuuuuuuuuuuu:flaming: :oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops::oops: aleś Ty dociekliwa.... a my obie dwie baby czytałyśmy i ......niedoczytałyśmy.................niemogę............... weź to Hanka wszystko wymaż, bo się spalę....ze wstydu... najlepiej wykasujmy 2 ostatnie strony.......... ychhh. z resztą nie wiem o co tyle krzyku. sama widzisz Hanka, że to słowo nie było po prostu potrzebne!!!! :megagrin: Quote
Recommended Posts