gochgoch Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 sylrwia napisał(a):gochgoch a może zabłądził gdzieś na fotce jakiejś u Ciebie mój Foryś? Albo wiesz gdzie mógł się zaplątać u kogo? no przykro mi....wszystkie węgry pokazałam...i juz nic..nigdzie więcej nie ma.... Quote
sylrwia Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 :-( więc szukać muszę dalej A Hugo brał udział w wystawie? Masz jego wystawowe zdjęcia?:razz: Quote
Patka Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 cała przyjemność po mojej stronie :cool3: Quote
gochgoch Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 sylrwia napisał(a)::-( więc szukać muszę dalej A Hugo brał udział w wystawie? Masz jego wystawowe zdjęcia?:razz: Hugola czas jeszcze nie nadszedł...myślę, że zaczniemy od jakiejś skromniejszej wystawy...został w domu a na pocieszenie zostalo z nim wędzone ucho...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Patka napisał(a):cała przyjemność po mojej stronie :cool3: Skoro tak, to spodziewam sie częstrzych wizyt!!!!!!:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 13, 2006 Posted November 13, 2006 gochgoch napisał(a):No tak! Hanka Czepialska przyszła! Wcale nie ciężarny! Ani trochę! Tak sie tylko wygiął!!!!!:mad: ty Hanka a Ty skąd wiesz, że to mój TZ???!!!!:razz: Nooo, przecież śmiało wygiął swoje smukłe ciało ( z wypadkiem przy pracy takim malutkim :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - a zwykle brzemiennym w skutki ... Quote
gochgoch Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Nooo, przecież śmiało wygiął swoje smukłe ciało ( z wypadkiem przy pracy takim malutkim :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: - a zwykle brzemiennym w skutki ... och Ty..... Jak ja Cię lubię Haniula....:lol: Quote
Honey Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ja nic nie powiem... :lol: ( ale mialam takie samo ciazowe skojarzenie :evil_lol: ) Milego dnia ! Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 to ja teraz pokażę takie piekności, że oszalejecie: (no niestety nie zfotografowałam Herki Kasiowej....byłaby konkurencja...) :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
alive Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Patka napisał(a):po prostu boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! piękne zdjęcia!!! :loveu: gochgoch napisał(a): a w tych psiakach to już od dawna jestem zakochana :loveu: Quote
bigos Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 gochgoch napisał(a): :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Włoszki-piękne:loveu::loveu::loveu: niezbyt ostra narzeczona dla bigoska... Dziękuję Gosiu:loveu::loveu::loveu: Bigosek to już ma narzeczoną w Poznaniu:p:p:p:razz::razz::razz: P. S. "Oliwier Janiak" - :roflt::roflt::roflt: Quote
bigos Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 Ale piekny! Zakochałam się:loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 alive napisał(a):piękne zdjęcia!!! :loveu: a w tych psiakach to już od dawna jestem zakochana :loveu: Dzięki z apochwały!! obrastamy w piórka!!! A ta miłość to może troszkę ze względu na kolor????:evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 bigos napisał(a):Dziękuję Gosiu:loveu::loveu::loveu: Bigosek to już ma narzeczoną w Poznaniu:p:p:p:razz::razz::razz: P. S. "Oliwier Janiak" - :roflt::roflt::roflt: A czy ta narzeczona tez taka czekoladowa???? Kasiula powiedz wszystkim, że mój TZ to nie dość, że identiko Oliwier Janiak to jeszcze 3 razy fajniejszy....ty go przecież widziałaś ....powiedz....:Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::cunao::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 bigos napisał(a): Ale piekny! Zakochałam się:loveu::loveu::loveu: Czekoladka z frędzelkami..:loveu::loveu::loveu: Toż to jeszcze dziecko!!!!:loveu: Quote
Rul Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 ło jejku, piękne fotki no i psiaczki!!! mułah! Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Rul napisał(a):ło jejku, piękne fotki no i psiaczki!!! mułah! dzięki Rulek....:loveu: Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 Kati napisał(a):Cudowne fotki. Heloł Kati!!! to jeszcze nie koniec fotek....:evil_lol: Quote
wiq Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 jeee... jaka ladna galeria:loveu: i Hugo, i koniki, i psio-panskie fotki, i Albecik, i wyzelki... p.s.1. wchowywalam sie z dalmatynka.. p.s.2. ufocil ktos pointery...? Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 [quote name='wiq']jeee... jaka ladna galeria:loveu: i Hugo, i koniki, i psio-panskie fotki, i Albecik, i wyzelki... p.s.1. wchowywalam sie z dalmatynka.. p.s.2. ufocil ktos pointery...? No witamy, witamy !!!! Wygląda na to, że obejrzałaś sporo....z naszych zdjęć... Ja z moim dalamtyńczykiem też się wychowywałam...dostalam go gdzieś jak miałam 10 lat... a do pointerów niestety nie dotarłam, ale.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
wiq Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 jee... masz wiecej? ja powoli rozpoczelam obrobke fotek, moze do konca tg sie wrobie:P Quote
gochgoch Posted November 14, 2006 Author Posted November 14, 2006 wiq napisał(a):jee... masz wiecej? ja powoli rozpoczelam obrobke fotek, moze do konca tg sie wrobie:P mam tylko to.... może za rok...albo jak siorka se takiego sprawi...:evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 gochgoch napisał(a):A czy ta narzeczona tez taka czekoladowa???? Kasiula powiedz wszystkim, że mój TZ to nie dość, że identiko Oliwier Janiak to jeszcze 3 razy fajniejszy....ty go przecież widziałaś ....powiedz....:Cool!::Cool!::sweetCyb::sweetCyb::cunao::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Nio, sama czekolada:sabber: Nawet powiedziałabym, że 100 razy ładniejszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agabass Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 [quote name='Patka']po prostu boskie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale się słodko pieścicie a to kozak tanerczny skoczek super Quote
Recommended Posts