gonek Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Piękne fotki :D Spacer konno z wyżełkiem przy boku - to moje niezrealizowane marzenie - z powodu mojego wyżła który na takich spacerkach koniecznie chciał siedzieć ze mną w siodle :diabloti: Quote
Hanna R. Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='gonek']Piękne fotki :D Spacer konno z wyżełkiem przy boku - to moje niezrealizowane marzenie - z powodu mojego wyżła który na takich spacerkach koniecznie chciał siedzieć ze mną w siodle :diabloti: Czy wszystkie galeryjne wyżły mają końskie kuku na muniu ??? Oprócz Hugonka oczywiście :p Gosiu ? Gdzie się podziałaś ??? Quote
gonek Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Czy wszystkie galeryjne wyżły mają końskie kuku na muniu ??? :lol::lol::lol::lol: mój to ma nie tylko końskie :evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='an3czka']Świetne!:multi: Kiedyś jakiś koń sięgał głową na nasz teren, po liście rosnące na drzewie. Basco go opieprzył i liście zjadł sam:evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt: co za charakterek...niezły ten Basculec!!!!!!!!!!!!!!! taki twardziel! Hugo w sumie to bardziej się boi niż kogoś ustawia..do teraz jeszcze potrafi spieprzyćkiedy coś szczeknie (mimo, że tego prawie nie widać...):cool3: Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='mamabazyla'] Oj jak zazdroszczę!!!!!! Ostatni raz siediałam w siodle ... hmmm z pięć lat temu... ;( to może czas nadrobić zaległości zamiast mi tu z zazdrostkami skakać....:cool3::cool3: Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Patka'] boska boska boska :loveu: :cool3: Myslę, ze konie paradoksalnie mniej sie boją dużych psów (pare razy juz to miałam okazję zaobserowować) na Lilith reagowały dziwnie ona kocha konie ten zapach ale krowy chce gonic :lol: chyba w celach obiadowych :evil_lol: hm...Hugol miał bliskie spotkanie z krową tylko raz...nie wiem w jakich celach..bardziej chyba poznawczych.:evil_lol:A wyglądało to tak: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 anetta napisał(a)::mdleje: REWELACYJENE! :mdleje: :loveu::loveu::loveu::loveu: Na ostatnim jezyk mu do kolan siega :evil_lol: Jakże mi miło, że wpadłaś do nas ... coś długo Cię nie było..... no i cieszę się, że się podoba! :cool3: Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosiu, czy przypadkiem nie wpadłaś w sidła ??? Hanna Czepialska :p Haniu Czepialska i mamobazyla! PROSZĘ O SPOKÓJ!!!!!!!!!!!!!! Mimo wszystko baaardzo miło Was widzieć!!!!!!! A w sidła....hmmm...jakiś czas temu ...owszem...niejedno sidło....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='*luthien*']Gosiu czy to twój koń? Luthien!!!!! Nie uważałaś na lekcjach!!!!!!!!!!!!! :mad::mad:Już dawno przedstawiałam rudą...:loveu: Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 gonek napisał(a):Piękne fotki :D Spacer konno z wyżełkiem przy boku - to moje niezrealizowane marzenie - z powodu mojego wyżła który na takich spacerkach koniecznie chciał siedzieć ze mną w siodle :diabloti: Wiem coś o tych marzeniach....mój poprzedni piesek chciał mi rudą pożreć!!!!! A ja zawsze chciałam żeby się dogadali.................:-( No i teraz na reszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale czeka nas jeszcze sporo pracy do pełni szczęścia. Musimy sie uczyć równania do konika i takich tam różnych spraw... Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Czy wszystkie galeryjne wyżły mają końskie kuku na muniu ??? Oprócz Hugonka oczywiście :p Gosiu ? Gdzie się podziałaś ??? Haneczko jak miło, że o mnie pamietasz...( i to w mojej galerii:-D) Ja właśnie powróciłam z zagranicy...:cool3::cool3::cool3: Taka mała wycieczka łikendowa... Quote
Mi. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='gochgoch']Luthien!!!!! Nie uważałaś na lekcjach!!!!!!!!!!!!! :mad::mad:Już dawno przedstawiałam rudą...:loveu: ups:oops: :oops: :oops: to teraz kilka pytań:evil_lol: Jaka rasa? Ile kosztowala? Możesz tak na niej jeżdżić po ulicach/parkach itd.? Sa jakieś przepisy dotyczące jazdy konnej w miejscach publicznych? A jak narobi na jezdni?:evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='*luthien*']ups:oops: :oops: :oops: to teraz kilka pytań:evil_lol: Jaka rasa? Ile kosztowala? Możesz tak na niej jeżdżić po ulicach/parkach itd.? Sa jakieś przepisy dotyczące jazdy konnej w miejscach publicznych? A jak narobi na jezdni?:evil_lol: W sumie to klaczka Rasy Wielkopolskiej , bo takiej krwi ma połowę, ale reszta to przodkowie arabscy i angloarabscy. Jeśli chodzi o jazdę po ulicach to ja tylko przemykam nad jezioro taką krótką dróżką rowerową i zawsze staram się jechać trawiastym poboczem, żeby właśnie nie zafajdać ewentualnie. Nie wiem jakie są przepisy na ten temat. Parku u nas nie ma tylko las, a tam są wyznaczone ścieżki dla koni (chociaż ja nie bardzo lubie..wolę sama decydować gdzie biegamy....chyba ryzykuję mandatem). Quote
Honey Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 gochgoch napisał(a):Ja właśnie powróciłam z zagranicy...:cool3::cool3::cool3: Taka mała wycieczka łikendowa... A gdzie bylas ? I jaka tam byla pogoda ? :cool3: Quote
Nugatowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='gochgoch']hm...Hugol miał bliskie spotkanie z krową tylko raz...nie wiem w jakich celach..bardziej chyba poznawczych.:evil_lol:A wyglądało to tak: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Cześć GochGochu :multi: No nie mogę.... Quote
Daga_i_Oskar Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Hahaha czyżby Hugonkowi się duża DALMATYNKA nie spodobała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mi. Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='gochgoch']W sumie to klaczka Rasy Wielkopolskiej , bo takiej krwi ma połowę, ale reszta to przodkowie arabscy i angloarabscy. Jeśli chodzi o jazdę po ulicach to ja tylko przemykam nad jezioro taką krótką dróżką rowerową i zawsze staram się jechać trawiastym poboczem, żeby właśnie nie zafajdać ewentualnie. Nie wiem jakie są przepisy na ten temat. Parku u nas nie ma tylko las, a tam są wyznaczone ścieżki dla koni (chociaż ja nie bardzo lubie..wolę sama decydować gdzie biegamy....chyba ryzykuję mandatem). dzięki za odpowiedzi :) Ja widzialam w jakiejs ksiazce jak 2 konie przechodzily na swiatlach razem z przechodniami (w miescie). I ile razy w tygodniu na nim jezdzisz:p Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Honey']A gdzie bylas ? I jaka tam byla pogoda ? :cool3: Byłam w Berlinowie i było bezdeszczowo, ale baaardzo zimno!! Widzę, że problemy pogodowe dominują i nie chcemy żeby inni mięli lepiej...? :megagrin: [quote name='Nugatowa']Cześć GochGochu :multi: No nie mogę.... Ja też nie mogłam.....:evil_lol: [quote name='Daga_i_Oskar'] Hahaha czyżby Hugonkowi się duża DALMATYNKA nie spodobała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie bardzo wiedział co to jest...chciał podejść, ale się bał...a ona też się zbliżała czase, a wtedy odskakiwał... najlepsze, że dziś też nam się podobna sytucja zdażyła....:lol::lol: tym razem krowa nawet się w jego stronę rozpędzała..:crazyeye:nie mięliśmy pewności czy łańcuch ją zatrzyma.... [quote name='*luthien*']dzięki za odpowiedzi :) Ja widzialam w jakiejs ksiazce jak 2 konie przechodzily na swiatlach razem z przechodniami (w miescie). I ile razy w tygodniu na nim jezdzisz:p hmmmmm.....nie próbowałam.....:p Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 dziś była fatalna pogoda, mocno deszczowa... (choć spacerek fajny), więc wklejam zaległe fotki przy pięknej pogodzie strzelane.... Quote
gochgoch Posted November 5, 2006 Author Posted November 5, 2006 [quote name='Honey'] Ladne, lubie takie :) piesek preriowy....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 6, 2006 Author Posted November 6, 2006 bigos napisał(a):Witajcie podróżnicy:hand: ABC zaliczone? hej Bigoski! hmmm...pierwsza lekcja była.... na razie wiemy, że z naszym psem nie będzie łatwo bo to dominant... ale ogólnie mam mieszane uczucia...na razie.:roll: A jak nowe mieszkanko? Quote
Honey Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 gochgoch napisał(a): hej Bigoski! hmmm...pierwsza lekcja była.... na razie wiemy, że z naszym psem nie będzie łatwo bo to dominant... ale ogólnie mam mieszane uczucia...na razie.:roll: A jak nowe mieszkanko? A te mieszane uczucia czego dotycza? szkoly, metodyki nauczania? Quote
bigos Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 gochgoch napisał(a): hej Bigoski! hmmm...pierwsza lekcja była.... na razie wiemy, że z naszym psem nie będzie łatwo bo to dominant... ale ogólnie mam mieszane uczucia...na razie.:roll: A jak nowe mieszkanko? Dlaczego mieszane? Co Wam dokładnie p. Lisiecki powiedział? A do nowego mieszkanka zapraszam:p Zakupiłam nawet wczoraj kanapę co by było na czym siedzieć:razz:..i wypić wieczorne winko:p Quote
Recommended Posts