gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 twiggy napisał(a):A te fotki z kuniem to w jakim miejscu robione? Nooo...muszę powiedziec,że Hugo robi się coraz bardziej podobny do swojego Tatusia! my mieszkamy teraz w swarzędzu i tam też biegamy po łąkach i lasach.... a z tym podobieństwem to fajnie..ostatnio właśnie oglądaliśmy fotki Tatusia szanownego.... Quote
twiggy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 To kiedy Hugolka pokażecie na jakimś show? :) Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 twiggy napisał(a):Mieszkacie w Atrium?Ze Sławkiem K? 8-) mhmmmmm :p Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 twiggy napisał(a):To kiedy Hugolka pokażecie na jakimś show? :) oj my na razie trochę temat pokazywania olaliśmy....musielibyśmy nauczyć Hugolina tych wszystkich sztuczek wybiegowych.. a na wiosnę nas czekają próby polowe... Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Rul napisał(a):piękny koniś :) dziękujemy!!!!!:loveu: Quote
twiggy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 gochgoch napisał(a): a na wiosnę nas czekają próby polowe... Dobze,dobrze...bo to chyba nawet wasz ostatni gwizdek Quote
Honey Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Wiatr we wlosach, kon, pies... czego wiecej trzeba do szczescia ? :lol: Quote
twiggy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Honey napisał(a): Wiatr we wlosach, kon, pies... czego wiecej trzeba do szczescia ? :lol: Niczego!!!!:evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Honey'] Wiatr we wlosach, kon, pies... czego wiecej trzeba do szczescia ? :lol: no jeszcze parę rzeczy by się znalazło....:p a to nie moje włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:megagrin::megagrin::megagrin: ogon rudej.....taka wesoła była i se machnęła....:loveu: Quote
Honey Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 gochgoch napisał(a):no jeszcze parę rzeczy by się znalazło....:p a to nie moje włosy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:megagrin::megagrin::megagrin: ogon rudej.....taka wesoła była i se machnęła....:loveu: O kurcze...:oops: Do glowy mi nie przyszlo, ze to ogon :evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 Honey napisał(a):O kurcze...:oops: Do glowy mi nie przyszlo, ze to ogon :evil_lol: widziała pani.....:evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Gosia, moja Aśka stoi za mną, i mówi, że bardzo Cię lubi ! Nie wiesz dlaczego ??? :evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosia, moja Aśka stoi za mną, i mówi, że bardzo Cię lubi ! Nie wiesz dlaczego ??? :evil_lol: powoli się domyślam...! Fajnie! :multi::multi::multi: hmmmm...albo przesadziłam z nadinterpretacją, bo nie ma specjalnych powodów......?.. i nie wiadomo jak to sie dzieje......albo tak tylko powiedziała... :p Quote
an3czka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='gochgoch'] Świetne!:multi: Basco toleruje konie, które pasą się koło naszego toru Agility. Oddziela je cienka siatka. Basco je często ustawia, np. kiedyś jakiś koń sięgał głową na nasz teren, po liście rosnące na drzewie. Basco go opieprzył i liście zjadł sam:evil_lol: Jak jakieś konie są niespokojne, to Basco robi akcję, ale generalnie oswoił sie z ich widokiem i nie głupieje. Zupełnie inna sprawa ma się z wozem konnym, czy ludziem na koniu. Z tym sie chyba nigdy nie oswoi:evil_lol: Quote
bazylowa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Oj jak zazdroszczę!!!!!! Ostatni raz siediałam w siodle ... hmmm z pięć lat temu... ;( Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='mamabazyla'] Oj jak zazdroszczę!!!!!! Ostatni raz siediałam w sidle ... hmmm z piec lat temu... ;( Wpadłaś w SIDŁA ??? :crazyeye: :lol: :lol: To chyba dobrze, że ostatnio pięć lat temu ... Prawda ??? :evil_lol: Quote
Patka Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 boska boska boska :loveu: :cool3: Myslę, ze konie paradoksalnie mniej sie boją dużych psów (pare razy juz to miałam okazję zaobserowować) na Lilith reagowały dziwnie ona kocha konie ten zapach ale krowy chce gonic :lol: chyba w celach obiadowych :evil_lol: Quote
bazylowa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Wpadłaś w SIDŁA ??? :crazyeye: :lol: :lol: To chyba dobrze, że ostatnio pięć lat temu ... Prawda ??? :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong: Już poprawiłam :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Czepialska :eviltong::eviltong:;);) Quote
anetta Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 [quote name='gochgoch']Hugo z ekipą :mdleje: REWELACYJENE! :mdleje: :loveu::loveu::loveu::loveu: Na ostatnim jezyk mu do kolan siega :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Gosiu, czy przypadkiem nie wpadłaś w sidła ??? Hanna Czepialska :p Quote
bazylowa Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosiu, czy przypadkiem nie wpadłaś w sidła ??? Hanna Czepialska :p :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts