bigos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 gochgoch napisał(a): ale Kasiula!!! Jak to??!! NA ZAWSZE????!!!!!! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Mieszkanie w Swarzędzu było tylko przejściowe. Co prawda myślałam, że potrwa dłużej, ale nadarzyła się okazja zamieszkania w Poznaniu i z niej skorzystałam:p Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 bigos napisał(a):Mieszkanie w Swarzędzu było tylko przejściowe. Co prawda myślałam, że potrwa dłużej, ale nadarzyła się okazja zamieszkania w Poznaniu i z niej skorzystałam:p Achaaaaaaaaa...... A ja myślałam, że wy tam tak rodzinnie, razem...na dłużej.... A w jakie rejony sie przeprowadzacie????? Quote
bigos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 gochgoch napisał(a): Achaaaaaaaaa...... A ja myślałam, że wy tam tak rodzinnie, razem...na dłużej.... A w jakie rejony sie przeprowadzacie????? Na Polankę, zaraz koło PP, więc będzie blisko na Maltę, Cytadelę i Wartę:multi::multi::multi: Ale będą spacerki:multi::multi::multi: Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 bigos napisał(a):Na Polankę, zaraz koło PP, więc będzie blisko na Maltę, Cytadelę i Wartę:multi::multi::multi: Ale będą spacerki:multi::multi::multi: o fajowo! my często na Warszawskim... możemy się nad Maltą spotykać... fajne miejsce ta Polanka... Quote
bigos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A na koniku to Ty czy siostra???? Piękne foteczki i Hugolinek szczęśliwy:p:p:p Quote
bigos Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 gochgoch napisał(a): o fajowo! my często na Warszawskim... możemy się nad Maltą spotykać... fajne miejsce ta Polanka... Na Maltę mam 10 min. piechotą a nad Wartę 5:multi::multi::multi: Quote
twiggy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 W takim razie może dołaczymy do Waszych spacerków? Quote
twiggy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A te fotki z kuniem to w jakim miejscu robione? Nooo...muszę powiedziec,że Hugo robi się coraz bardziej podobny do swojego Tatusia! Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 bigos napisał(a):A na koniku to Ty czy siostra???? Piękne foteczki i Hugolinek szczęśliwy:p:p:p na koniku ja, ja ,ja....:loveu::loveu::loveu: Hugol na łąkach jest najszczęśliwszy!!!!!!!!!!!!!!! Po prostu szaleje jak widzi takie przestrzenie...i wiatr go nakręca...tak jak konika...:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
twiggy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Hhehe!Jak faaaajie! Następna Pani psiowo-koniowata!:multi: Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 twiggy napisał(a):W takim razie może dołaczymy do Waszych spacerków? JASNE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zapraszamy!!!!! Już Hugolowi powiedziałam, że pozna noweho konkubenta swojej mamuli....baaardzo się ucieszył!!!!!!!!!!!:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 twiggy napisał(a):Hhehe!Jak faaaajie! Następna Pani psiowo-koniowata!:multi: A w jakich rejonach poruszasz się konno? Fajowo by było taką przjażdżkę zorganizować...dwa koniki, dwa weimarki:loveu::loveu::loveu: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Ech dawno Nas tutaj nie było, a tu takie pięgne fotki Hugosia :multi: :loveu: Pozdrawiamy D&O Quote
Hanna R. Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Cześć Gosia ! Dlaczego ukradłaś mi Gezesławka ??? :razz: Czy Hugo przyjaźni sie z końmi ? Gezesław nie może niestety chodzić z nami do stadniny, ponieważ gania bezprzytomnie za końmi - a asinego bardzo nie lubi :shake: Wiesza mu się na ogonie. Parę razy skończyło się to akcją kopytko ... :roll: Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Daga_i_Oskar']Ech dawno Nas tutaj nie było, a tu takie pięgne fotki Hugosia :multi: :loveu: Pozdrawiamy D&O Miło, że wpadłaś!!! Lecz w przyszłości prosimy o częstrze odwiedziny!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad: Quote
Daga_i_Oskar Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 [quote name='gochgoch']Miło, że wpadłaś!!! Lecz w przyszłości prosimy o częstrze odwiedziny!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad: w miarę wolnego czasu postaramy sie zaglądac, ostatnio rzadko i na krótko bywam na dogo :roll: Quote
twiggy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 gochgoch napisał(a):A w jakich rejonach poruszasz się konno? Fajowo by było taką przjażdżkę zorganizować...dwa koniki, dwa weimarki:loveu::loveu::loveu: Do zeszłej niedzieli stacjonowaliśmy w Rogalinku.Od kilku dni naszym NEW HOME SWEET HOME są Daszewice:loveu: . Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Cześć Gosia ! Dlaczego ukradłaś mi Gezesławka ??? :razz: Czy Hugo przyjaźni sie z końmi ? Gezesław nie może niestety chodzić z nami do stadniny, ponieważ gania bezprzytomnie za końmi - a asinego bardzo nie lubi :shake: Wiesza mu się na ogonie. Parę razy skończyło się to akcją kopytko ... :roll: Witaj Haniu!!! Pierwsza sprawa: Hugolowi daleko do Gezia - żaden weimar na świecie nie ma tak długich ucholców jak Gezesław!!!!!!!!!!!!! Druga sprawa: Hugola od dawna powoli wprowadzaliśmy między konie..mimo to bywało różnie...raz został lekko skotłowany (co musiało nastąpić)(prawie zawału dostałam) i od tego czasu trzymał się na odpowiedni dystans...ale potem nastąpiła mała przerwa w spotkaniach koń-pies, co zaowocowało tym, że przy pierwszym spotkaniu Hugol potraktował konia jak psa, który nie ma ochoty się z nim ganiać - krótko mówiąc uwiesił mu się na ogonie!!!!!!!!!!!!!!:crazyeye::crazyeye::crazyeye: na szczęście dobrze trafił.... teraz jakoś się wszyscy wzajemnie szanują i jest ok... czasem ruda strzela baranki jak Hugol szeleszcząc przemyka koło nas...trochę ją w kurza...ale piesio na szczęście trzyma dystans. :p Quote
Rul Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 poproszę więcej fot kasztanka :cool3: [fajnie że ktoś tu też kocha konie :D ]. To twój koniś :> ? Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 twiggy napisał(a):Do zeszłej niedzieli stacjonowaliśmy w Rogalinku.Od kilku dni naszym NEW HOME SWEET HOME są Daszewice:loveu: . Daszewic nie znam...chyba.... a Rogalinek owszem.. kolega tam pracował, więc bywałam w odwiedziny... swego czasu Niwka była naszym "domem" :p Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='Rul']poproszę więcej fot kasztanka :cool3: [fajnie że ktoś tu też kocha konie :D ] a proszę bardzo: Quote
twiggy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 A teraz gdzie stacjonujecie? A tu Tadziu ze swoim Best Horsem ;) Quote
gochgoch Posted November 2, 2006 Author Posted November 2, 2006 [quote name='twiggy']A teraz gdzie stacjonujecie? A tu Tadziu ze swoim Best Horsem ;) kto kogo na spacer wyprowadza? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
twiggy Posted November 2, 2006 Posted November 2, 2006 Chłopaki potrafią pójśc na kompromis...:wink: Quote
Recommended Posts