Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć Gosia
Dlaczego nie widzę ani Twojego banerka , ani żadnych zdjęć ? :shake: W całej Waszej galerii ??? :shake:

an3czka napisał(a):
Ja też:cool1:

no kuuuurcze!!!!!!
bo ten serwer na którym trzymam fotki, czasem nawalaaa.....i się wtedy nic nie odpala...:wallbash: :madgo::flaming:

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Gosiu, zmień serwer - dalej nic nie widać ... :shake:

no i co ja mam teraz zrobić??!!! wszystkie te fotki na nowo wstawiać?????
to bez sensu...

:-(:-(:-( :bad-word::bad-word:

Posted

mamabazyla napisał(a):
Eh i ja również nic nie widzę za wyjatkiem banetka :(
Wnioskuję nad szybką zmianą serewra....

Pozdrawiam Ania

PS czy doszła pm??

banerek nawet już nie wyskoczył......
polećcie mi jakieś serwer....proszę......

pm doszło! baaardzo dziękuje..jeszcze nie wiem kiedy skorzystam...ale pewnie zrobię wtedy fotki ( i jeśli jakiś serwer mnie przyjmie ) i pokaże....
:multi:

Posted

gochgoch napisał(a):

banerek nawet już nie wyskoczył......
polećcie mi jakieś serwer....proszę......

pm doszło! baaardzo dziękuje..jeszcze nie wiem kiedy skorzystam...ale pewnie zrobię wtedy fotki ( i jeśli jakiś serwer mnie przyjmie ) i pokaże....:multi:

Gosia ja wrzucam na Photobucket.com

Posted

tylko teraz moja galeria jest pusta............nie wiem czy mam wszystko od nowa wstawiac....jak trafić w te same miejsca.......wszystko się sypnęło...
z resztą to juz nie bedzie to samo...a jak nie wstawie to ktoś nas tu odwiedzi i stwierdz, że tu nic nie ma.....................:placz::placz::placz::placz:..eee....i tak mało mnie odwiedzali.............:sad::flaming:do dupy z tym wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ekmm:

Posted

gochgoch napisał(a):
tylko teraz moja galeria jest pusta............nie wiem czy mam wszystko od nowa wstawiac....jak trafić w te same miejsca.......wszystko się sypnęło...
z resztą to juz nie bedzie to samo...a jak nie wstawie to ktoś nas tu odwiedzi i stwierdz, że tu nic nie ma.....................:placz::placz::placz::placz:..eee....i tak mało mnie odwiedzali.............:sad::flaming:do dupy z tym wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ekmm:

Gochgoch, nie placz kochana ! :calus: :calus: :calus:
W nosie z tymi fotkami co byly, co jakis czas ( jezeli akurat zabraknie Ci nowych) wstawisz jako wspominki ktores ze starych zdjec. A teraz do dziela - weekend sie zbliza, napstrykaj nowych ! ;)

PS. I nie mow, ze nikt Cie nie odwiedza ! :cool3:

Posted

Honey napisał(a):
Gochgoch, nie placz kochana ! :calus: :calus: :calus:
W nosie z tymi fotkami co byly, co jakis czas ( jezeli akurat zabraknie Ci nowych) wstawisz jako wspominki ktores ze starych zdjec. A teraz do dziela - weekend sie zbliza, napstrykaj nowych ! ;)

PS. I nie mow, ze nikt Cie nie odwiedza ! :cool3:

Honey moja ty dziewucho kochana!!! aż się wzruszyłam...:oops::oops:
:buzi::buzi::buzi:
a juz nawet mam nowe fotki tylko jeszce siedzą w aparacie....może jutro Was nimi obdarzę skoro sa tacy co się tu pojawią...:multi::multi::multi:
DUUUŻA BUZIA!!!!!

Posted

[quote name='gochgoch']Honey moja ty dziewucho kochana!!! aż się wzruszyłam...:oops::oops:
:buzi::buzi::buzi:
a juz nawet mam nowe fotki tylko jeszce siedzą w aparacie....może jutro Was nimi obdarzę skoro sa tacy co się tu pojawią...:multi::multi::multi:
DUUUŻA BUZIA!!!!!

Moja niunia jak byla mala i zaczynalo grzmiec mowila : " oooo, duzia buzia "
i do dzisiaj jak slysze slowko 'buzia' to mi sie to powiedzonko przypomina. :)
A fotki powklejaj koniecznie, jutro sprawdze ! :evil_lol:

Posted

[quote name='Honey'][indent]

Moja niunia jak byla mala i zaczynalo grzmiec mowila : " oooo, duzia buzia "
i do dzisiaj jak slysze slowko 'buzia' to mi sie to powiedzonko przypomina. :)
A fotki powklejaj koniecznie, jutro sprawdze ! :evil_lol:

no ja chciałam tu po prostu powiedzieć, że dużego buziaka wysyłam...(tak żeby niedomówień nie było :loveu:)....ja nigdy nie krzyczę...:diabloti:

Posted

gochgoch napisał(a):
no ja chciałam tu po prostu powiedzieć, że dużego buziaka wysyłam...(tak żeby niedomówień nie było :loveu:)....ja nigdy nie krzyczę...:diabloti:

Wiem, wiem :loveu: tak mi sie poprostu przypomnialo :)