bigos Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 gochgoch napisał(a): nooooo, czekoladka....ale niestety mało wyżłowata....:shake: Ona chyba taka bardziej labkowa:p Quote
gochgoch Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 bigos napisał(a):Ona chyba taka bardziej labkowa:p no, no...co za oko!!! :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
gochgoch Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Jupi napisał(a):piłeczka i nic więcej do szczęścia nie trzeba:lol: skąd ja to znam:evil_lol: :loveu::loveu::loveu: Quote
Hanna R. Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 Cześć Gosia Dlaczego nie widzę ani Twojego banerka , ani żadnych zdjęć ? :shake: W całej Waszej galerii ??? :shake: Quote
an3czka Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Cześć Gosia Dlaczego nie widzę ani Twojego banerka , ani żadnych zdjęć ? :shake: W całej Waszej galerii ??? :shake: Ja też:cool1: Quote
gochgoch Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Cześć Gosia Dlaczego nie widzę ani Twojego banerka , ani żadnych zdjęć ? :shake: W całej Waszej galerii ??? :shake: an3czka napisał(a):Ja też:cool1: no kuuuurcze!!!!!! bo ten serwer na którym trzymam fotki, czasem nawalaaa.....i się wtedy nic nie odpala...:wallbash: :madgo::flaming: Quote
Hanna R. Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Gosiu, zmień serwer - dalej nic nie widać ... :shake: Quote
bazylowa Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Eh i ja również nic nie widzę za wyjatkiem banetka :( Wnioskuję nad szybką zmianą serewra.... Pozdrawiam Ania PS czy doszła pm?? Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosiu, zmień serwer - dalej nic nie widać ... :shake: no i co ja mam teraz zrobić??!!! wszystkie te fotki na nowo wstawiać????? to bez sensu... :-(:-(:-( :bad-word::bad-word: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Honey napisał(a):Ja rowniez nic nie widze ... :placz: :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: :wallbash::wallbash: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 mamabazyla napisał(a):Eh i ja również nic nie widzę za wyjatkiem banetka :( Wnioskuję nad szybką zmianą serewra.... Pozdrawiam Ania PS czy doszła pm?? banerek nawet już nie wyskoczył...... polećcie mi jakieś serwer....proszę...... pm doszło! baaardzo dziękuje..jeszcze nie wiem kiedy skorzystam...ale pewnie zrobię wtedy fotki ( i jeśli jakiś serwer mnie przyjmie ) i pokaże....:multi: Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 gochgoch napisał(a): banerek nawet już nie wyskoczył...... polećcie mi jakieś serwer....proszę...... pm doszło! baaardzo dziękuje..jeszcze nie wiem kiedy skorzystam...ale pewnie zrobię wtedy fotki ( i jeśli jakiś serwer mnie przyjmie ) i pokaże....:multi: Gosia ja wrzucam na Photobucket.com Quote
bazylowa Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 To jest bardzo bardzo dziwne, bo u mnie banerek nadal się pojawia ... a zdjecia nie :shake::shake: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 oooo udało się.... dzięki an3czko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:calus: :BIG: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 tylko teraz moja galeria jest pusta............nie wiem czy mam wszystko od nowa wstawiac....jak trafić w te same miejsca.......wszystko się sypnęło... z resztą to juz nie bedzie to samo...a jak nie wstawie to ktoś nas tu odwiedzi i stwierdz, że tu nic nie ma.....................:placz::placz::placz::placz:..eee....i tak mało mnie odwiedzali.............:sad::flaming:do dupy z tym wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ekmm: Quote
Honey Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 gochgoch napisał(a):tylko teraz moja galeria jest pusta............nie wiem czy mam wszystko od nowa wstawiac....jak trafić w te same miejsca.......wszystko się sypnęło... z resztą to juz nie bedzie to samo...a jak nie wstawie to ktoś nas tu odwiedzi i stwierdz, że tu nic nie ma.....................:placz::placz::placz::placz:..eee....i tak mało mnie odwiedzali.............:sad::flaming:do dupy z tym wszystkim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ekmm: Gochgoch, nie placz kochana ! :calus: :calus: :calus: W nosie z tymi fotkami co byly, co jakis czas ( jezeli akurat zabraknie Ci nowych) wstawisz jako wspominki ktores ze starych zdjec. A teraz do dziela - weekend sie zbliza, napstrykaj nowych ! ;) PS. I nie mow, ze nikt Cie nie odwiedza ! :cool3: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 Honey napisał(a):Gochgoch, nie placz kochana ! :calus: :calus: :calus: W nosie z tymi fotkami co byly, co jakis czas ( jezeli akurat zabraknie Ci nowych) wstawisz jako wspominki ktores ze starych zdjec. A teraz do dziela - weekend sie zbliza, napstrykaj nowych ! ;) PS. I nie mow, ze nikt Cie nie odwiedza ! :cool3: Honey moja ty dziewucho kochana!!! aż się wzruszyłam...:oops::oops: :buzi::buzi::buzi: a juz nawet mam nowe fotki tylko jeszce siedzą w aparacie....może jutro Was nimi obdarzę skoro sa tacy co się tu pojawią...:multi::multi::multi: DUUUŻA BUZIA!!!!! Quote
Honey Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='gochgoch']Honey moja ty dziewucho kochana!!! aż się wzruszyłam...:oops::oops: :buzi::buzi::buzi: a juz nawet mam nowe fotki tylko jeszce siedzą w aparacie....może jutro Was nimi obdarzę skoro sa tacy co się tu pojawią...:multi::multi::multi: DUUUŻA BUZIA!!!!! Moja niunia jak byla mala i zaczynalo grzmiec mowila : " oooo, duzia buzia " i do dzisiaj jak slysze slowko 'buzia' to mi sie to powiedzonko przypomina. :) A fotki powklejaj koniecznie, jutro sprawdze ! :evil_lol: Quote
gochgoch Posted October 26, 2006 Author Posted October 26, 2006 [quote name='Honey'][indent] Moja niunia jak byla mala i zaczynalo grzmiec mowila : " oooo, duzia buzia " i do dzisiaj jak slysze slowko 'buzia' to mi sie to powiedzonko przypomina. :) A fotki powklejaj koniecznie, jutro sprawdze ! :evil_lol: no ja chciałam tu po prostu powiedzieć, że dużego buziaka wysyłam...(tak żeby niedomówień nie było :loveu:)....ja nigdy nie krzyczę...:diabloti: Quote
Honey Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 gochgoch napisał(a):no ja chciałam tu po prostu powiedzieć, że dużego buziaka wysyłam...(tak żeby niedomówień nie było :loveu:)....ja nigdy nie krzyczę...:diabloti: Wiem, wiem :loveu: tak mi sie poprostu przypomnialo :) Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='gochgoch']no to próba z photobucket... Też się taplaliście? Quote
an3czka Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 [quote name='gochgoch']oooo udało się.... dzięki an3czko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:calus: :BIG: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Nie dziękuj, tylko wstawiaj fotki:p Quote
Recommended Posts