bigos Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Kobita zmęczona i się nie chwali, więc ja wypaplam, że Gosi od dziś jest [SIZE=7]mgr Gosia od Hugolinka:multi::multi::multi: GRATULACJE!!!! Quote
bazylowa Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 :multi::multi::multi: Wszystkie strachy odstraszone :multi::multi::multi: MOJE GRATULACJE :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Hanna R. Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Gosiu kochana, z DZIESIĄTEJ STRONY Was wyciągam ! Przecież dzisiaj jest 30 . IX !!! Ty balujesz od 23. IX ??? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Jak już wytrzeźwiejesz, to przyjmij gratulacje, Pani Magister ! :klacz: :klacz: :klacz: Quote
Hanna R. Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 A Ciebie DALEJ nie ma :shake: Czy twoje enzymy wątrobowe to wytrzymają ??? :diabloti: Przypominam jak wyglada Twój podopieczny : Quote
bigos Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 No właśnie, Gosia nieżle zabalowała. Albo przedłuzyła sobie wakacje z Hugolinkiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted October 2, 2006 Author Posted October 2, 2006 MOJE DROGIE PANIE!!! wbrew pozorom, moja wątroba nie ma na co narzekać.. na pewno wiecie, że jak się człowiek spieszy to się diabeł cieszy...tak też właśnie w myśl tego przysłowia posypało się wszystko co tylko mogło... na tydzień przed obroną sypnął mi się komp, a co za tym idzie i internet...stąd brak newsów dla Was moje kochane! mastępnie pożyczony od mojej siostrzyczki laptop również zastrajkował...a na samym końcu skopali mi pewni Panowie pewne sprawy...tak już ryczałam i ryczałam... a potem, kiedy tuż tuż komisja..prawie pod drzwiami...rzutnik umarł! i sama nie wiem jak się to wszystko udało..a udało się super:multi:....podobno:cool3: ale już po wszystkim i niedługo jak zreanimuję mój internet to Wam pokażę, bo na grzybach byliśmy !!!!! DUŻa buzia dla tych co tak o mnie cały czas pamiętały... JESTEM URZECZONA!!!!!:loveu: Quote
Honey Posted October 11, 2006 Posted October 11, 2006 gochgoch napisał(a):i sama nie wiem jak się to wszystko udało..a udało się super:multi:....podobno:cool3: No to GRATULACJE !!! Teraz pozostaje czekac na relacje i nowe, cudne fotki :multi: Quote
gochgoch Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 JESTEM!!!!!! WITAM WSZYSTKICH!!! POWRÓCIŁAM I OBIECUJĘ - BĘDĄ ZDJĘCIA... KILKA JUŻ NAWET ZA CHWILĘ... komputer naprawiony - powrócił kontakt ze światem...:loveu::loveu::loveu: Quote
gochgoch Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 a to jeszcze miesiąc temu...cieplutko.. trochę kiepska jakość ale co tam... Quote
gochgoch Posted October 11, 2006 Author Posted October 11, 2006 i jeszcze trochę.. piłeczka jest ostatnio baardzo na topie!!!!:loveu: Quote
gochgoch Posted October 12, 2006 Author Posted October 12, 2006 jakoś się wszyscy na mnie wypięli... ale wrzucę moje ulubione ostatnie.. Quote
BBeta Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Gdzie Ty tam widzisz kiepską jakość ?? Fotki naprawde bardzo ładne :loveu: Quote
bazylowa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 HURRRRRA!!!!!!! Powrót Hugolka :multi::multi: Pozdrawiamy Was i czekamy na więcej zdjęć :) Quote
Honey Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Pileczka pod kolor obrozki :cool3: Nikt sie nie wypial, czekamy na wiecej :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Dobry wieczór Gosiu. Dobrze, że wróciliscie . :p Jak tam Hugonek ? Wydaje mi się, że trochę przytył ... Czy skończyły sie robalowe kłopoty ? Gosiu, może jakieś studyjne zdjęcie Hugopsa ? Proszę .... Quote
gochgoch Posted October 14, 2006 Author Posted October 14, 2006 BBeta.. dzięki, ale hmmmm...mogłyby być lepszsze... mamabazyla.. pozdrawiamy!!! Honey.. z tą piłeczką i obróżką to przypadek...ale fajny...:lol: Haniu.. fotki będą obiecuję..choć na razie nie studyjne...ale postaram się i o te!!! Quote
:: FiGa :: Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 ALeż zadowoloną ma mordke :evil_lol: Quote
gochgoch Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 :: FiGa :: napisał(a):ALeż zadowoloną ma mordke :evil_lol: jasne!! bo piłeczka jest ostatnio strasznie ważna...ostatnio spotkaliśmy pieski na spacerze i zaczęły się awantury o zabawki, a jak je schowałam to nosek z całym łebkiem do mojej kieszeni wędrował....:evil_lol::evil_lol: Quote
bigos Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Hugolinek padł od nadmiaru zapachów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
gochgoch Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 bigos napisał(a): Hugolinek padł od nadmiaru zapachów:evil_lol::evil_lol::evil_lol: moim zdaniem to on padł ze śmiechu :mad::mad::mad:....noo...coś go trozśmieszyło....poza kadrem....:diabloti: Quote
bigos Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 gochgoch napisał(a):moim zdaniem to on padł ze śmiechu :mad::mad::mad:....noo...coś go trozśmieszyło....poza kadrem....:diabloti: tak sobie tłumacz:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja już swoje wiem:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts