gochgoch Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='aga1215'] dzięęęęki! :multi: Quote
gochgoch Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 wrzuciłabym jakieś fotki....ale nie mam...:( nie wiem kiedy coś zrobię.chyba,że TZ mnie wyręczy... popracuję nad tym....jak znajdę chwilkę... ale to pewnie za jakiś czas bo teraz Hugol paskudnie rozwalil łapcię... teraz to mogłabym Wam jedynie zfotografować burdel w moim mieszkaniu...:haha: Quote
bazylowa Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Gochgoch może być nawet burdel w mieszkaniu jak bedzie tak fajnie sfotografowany jak Hugo!!!! Życzymy Hugolkowi szybkiego powrotu do z drowia i przed obiektyw!! Tym czasem zapraszamy do naszej galerii. Co prawda dużo mam do Was brakuje, ale za to co za psy!!!!!!!!!! Quote
bigos Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Gosiu co się stało Hugolinkowi? w łapkę??:cool1: Quote
gochgoch Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 kurde znowu na szkło jakies trafil i se rozchlastał..nawet dośc mocno... Quote
bigos Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 gochgoch napisał(a):kurde znowu na szkło jakies trafil i se rozchlastał..nawet dośc mocno... Ale pech:shake::shake::shake:Hugolinek chyba dość często ma takie niemiłe sytuacje:-(Biedactwo. Proszę ucałowac go w nochalka ode mnie:loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='gochgoch']kurde znowu na szkło jakies trafil i se rozchlastał..nawet dośc mocno... Kurcze no. Czy u Was też nawet w szczerym polu można trafić na szkło? Nie dość, że jesteśmy narodem brudasów, to jeszcze śmieciarzy:cool1: Quote
gochgoch Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 ech dziewczynki... to już trzeci raz w jego krótkim życiu... a szkło jest oczywiście wszędzie... gdybym wyzbierała i sprzedała do skupu:evil_lol: byłabym bogatsza od Kulczyków...:razz: Quote
bigos Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 gochgoch napisał(a):ech dziewczynki... to już trzeci raz w jego krótkim życiu... a szkło jest oczywiście wszędzie... gdybym wyzbierała i sprzedała do skupu:evil_lol: byłabym bogatsza od Kulczyków...:razz: Gosiu - kolejny biznes???;););)Ależ Ty będziesz bogata:cool3:Kulczyk to przy Tobie będzie malutki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: Quote
gochgoch Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 bigos napisał(a):Gosiu - kolejny biznes???;););)Ależ Ty będziesz bogata:cool3:Kulczyk to przy Tobie będzie malutki:evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti::diabloti::diabloti: a widzisz.. ja po prostu kipię od pomysłów..a może w swaju jest tak wiele możliwości:evil_lol::evil_lol: jak wesele? piękna byłaś jak sie spodziewam..(sukienka śliczna..Panna WIADOMO!!..nie mówiąc o dodatkach....:eviltong:) Quote
bigos Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 gochgoch napisał(a)::evil_lol: jak wesele? piękna byłaś jak sie spodziewam..(sukienka śliczna..Panna WIADOMO!!..nie mówiąc o dodatkach....:eviltong:) Oj dzialo się, dzaiło (do 5 rano:evil_lol::evil_lol::evil_lol:). Sukienkę mialam tę beżową w kropeczki (w tej pistacjowej z wyszywanymi złotą nitka kwiatkami przed samym zalozeniem zepsul mi sie zamek:placz:). No, ale te dodatki:cool3::cool3::cool3: Quote
Martek88 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 oj biedna łapka:( mojej tez sie to kiedyś zdarzyło Obejrzałam całą galerie troche czasu to zajeło;) i nie mioge wyjsc z podziwu, piekny weimar albo kangurowyzeł :p ;) no i zafascynowały mnie profesjonalne fotki, na pewno bede stałą bywalczynią :p na razie życze Hugonkowi szybkiego powrotu do zdrowka i czekam na przyszłe fotki Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='gochgoch']jak wesele? piękna byłaś jak sie spodziewam..(sukienka śliczna..Panna WIADOMO!!..nie mówiąc o dodatkach....:eviltong:) Jakie wesele????????????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ktoś tu się zaobrączkował???? Quote
bigos Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='an3czka']Jakie wesele????????????????????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ktoś tu się zaobrączkował???? Aniu - spokojnie, to ja bylam na weselu, ale nie własnym;) Aniu wybierasz się na światówkę do Poznania???? Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='bigos']Aniu - spokojnie, to ja bylam na weselu, ale nie własnym;) Uffff. Juz myślałam, że po Tobie!:lol: Aniu wybierasz się na światówkę do Poznania???? Z mym kastratem???:evil_lol: Quote
bigos Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='an3czka']Uffff. Juz myślałam, że po Tobie!:lol: Z mym kastratem???:evil_lol: Ja się nie dam tak wrobić (dodatkowo trza miec z kim):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale jako widz:eviltong:Że Basco pozbawiony klejnotów, to ja bardzo dobrze wiem:diabloti::diabloti::diabloti: Zaraz Gosia nas opierniczy, że zaśmiecamy jej galerię:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie!!!, to przeciez taka dobra dziewczyna jest:loveu::loveu::loveu: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='bigos']Ja się nie dam tak wrobić (dodatkowo trza miec z kim):evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hahaha też tak kiedyś mówiłam, a potem spadło to na mnie jak grom z jasnego nieba (i do dziś odczuwam skutki tego gromu hehe):grab: Ale jako widz:eviltong:Że Basco pozbawiony klejnotów, to ja bardzo dobrze wiem:diabloti::diabloti::diabloti: Czy Ty sądzisz, że ja mam zdrowie i siły jechać na koniec świata, do tego Poznania, tak na wycieczkę?:stupid: :evil_lol: Zaraz Gosia nas opierniczy, że zaśmiecamy jej galerię:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Nie!!!, to przeciez taka dobra dziewczyna jest:loveu::loveu::loveu: Jedni srają pod krzakiem, inni śmiecą:eviltong: Quote
gochgoch Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 oj dziewczeta!!!! nareszcie cos się zaczęlo dziać a te postanowiły to zakończyć..bym se teraz we własnej galerii poczytała...żałuję, że mnie nie było na ploteczkach.. Aneczko!!! przyjedź do Poznania to se poplotkujemy.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
an3czka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 [quote name='gochgoch']oj dziewczeta!!!! nareszcie cos się zaczęlo dziać a te postanowiły to zakończyć..bym se teraz we własnej galerii poczytała...żałuję, że mnie nie było na ploteczkach.. Aneczko!!! przyjedź do Poznania to se poplotkujemy.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Może następnym razem się załapiesz na plotki we własnej galerii:evil_lol: Wszystko zależy od tego, czy kumpela ze swoją weimarką będzie jechać, choć szczerze mówiąc wątpię:cool1: Ale jak nie ja do Was, to może Wy do mnie?:cool3: Quote
gochgoch Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 [quote name='an3czka']Może następnym razem się załapiesz na plotki we własnej galerii:evil_lol: Wszystko zależy od tego, czy kumpela ze swoją weimarką będzie jechać, choć szczerze mówiąc wątpię:cool1: Ale jak nie ja do Was, to może Wy do mnie?:cool3: a to jest całkiem możliwe....moja siostrzyczka studiuje w Krakowie i mam zamiar ja odwiedzić ... :evil_lol: Quote
bazylowa Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 A co z łapencją???? Moje chłopaki przesyłają lizki dla Huga i chorej łapki... Pozdrawiam Ania Quote
gochgoch Posted September 6, 2006 Author Posted September 6, 2006 mamabazyla napisał(a):A co z łapencją???? Moje chłopaki przesyłają lizki dla Huga i chorej łapki... Pozdrawiam Ania A dzieki Ci Aniu za troskę.... łapka powoooli dochodzi do siebie...tymczasem Hugola rozrywa enrgia..nie pozwalamy mu biegać od PONAD TYGODNIA :-o bo mu pod jego własnym cięzarem się ta rana ciągle rozłaziła... i on juz po prostu nie może...a my jeszcze bardziej niemozemy bo nas po prostu zamęcza piłeczką i żal nam,że się chłopak wyżyć nie może..po prostu nie mogę go na smyczy utrzymać.....:evil_lol: pozdrawiamy!!!!! Quote
Recommended Posts