gochgoch Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 a wrzuce pare fotek bo taka poddenerwowana strasznie jestem.... parę czyli dwie.. :) Quote
an3czka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gosiu, chyba zostaje Ci metoda prób i błędów ... BARF podoba mi się bardzo - ale jest do zastosowania chyba tylko u zdrowych psów . Nie wiem, nie znam się ... W przyrodzie ( bo ta dieta oparte jest chyba na modelu naturalnego zywienia się zwierząt ) większość tego co chore i niepełnosprawne podlega naturalnej selekcji ... Wiem natomiast, niestety , że Gezesław po każdej kości ma straszliwą biegunkę. I te nieszczęsne pryszcze na głowie :shake: On poprostu nie może jeść surowego - gotowanego zreszta też - mięsa. Pozostaje nam tylko sucha karma. Mania zresztą jej nie chce jeść - dla niej więc przygotowuję inne posiłki . Całuj Huga . A swoją drogą nie bardzo rozumiem tej sytuacji z robalami :roll: Jak to- nie można wyeliminować robali ???? Może zmień weta ? Haniu w większości przypadków BARF świetnie sprawdza się u psów z problemami. Są jednak przypadki (o ile dobrze pamietam Asher tak miała ze swoimi psiurami), że pies absolutnie nie toleruje surowizny, choć jako psowaty, mający idealnie do tego typu pokarmu przystosowany organizm powinien. W naszym przypadku BARF okazał się zbawienny, ale fanatyczką tej diety nie jestem. Najważniejsze, żeby pies był zdrowy i żeby mu smakowało:p. Z tymi robakami, dziwna sprawa... Quote
an3czka Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='gochgoch']a wrzuce pare fotek bo taka poddenerwowana strasznie jestem.... parę czyli dwie.. :) Nie nerwuj się:calus: Quote
Hanna R. Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 [quote name='an3czka']Nie nerwuj się:calus: No właśnie, Gosiu, nie denerwuj się ... :calus: I jutro daj następne trzy pary :p Quote
gochgoch Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 dzięki za wsparcie dziewczynki...przeżywam wyjątkowo stresujące chwile...lada moment dyplomu będę broniła... Quote
gochgoch Posted August 26, 2006 Author Posted August 26, 2006 oto proszę kolejna para..hugo i słońce. Quote
Hanna R. Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Gosieńko trzymamy mocno kciuki - :kciuki: :kciuki: :kciuki: A kim będziesz po otrzymaniu dyplomu ? Oczywiście poza tym wszystkim, z czego jesteś nam znana :p Quote
an3czka Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 [quote name='gochgoch']dzięki za wsparcie dziewczynki...przeżywam wyjątkowo stresujące chwile...lada moment dyplomu będę broniła... Wszystko pójdzie gładko, zobaczysz:p Quote
HuSkYdIaNa Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 przepięknego masz psa strasznie lubię tę rase Quote
BBeta Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Ślicznego masz psa, a jaki jest fotogeniczny :) Robisz świetne zdjęcia, gratuluje Quote
gochgoch Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Gosieńko trzymamy mocno kciuki - :kciuki: :kciuki: :kciuki: A kim będziesz po otrzymaniu dyplomu ? Oczywiście poza tym wszystkim, z czego jesteś nam znana :p Ach dziękuję za kciuki Haniu!!! :loveu:będę panną dizajnerką czyli sztuką piękną....heee Quote
gochgoch Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='an3czka']Wszystko pójdzie gładko, zobaczysz:p mooja ty dziewuszko..:calus: nie żebym na własność Cię chciała...:evil_lol: Quote
gochgoch Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 [quote name='*luthien*']czekamy:)......... a na cóż to czekacie i kto czeka...? Quote
gochgoch Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 HuSkYdIaNa napisał(a):przepięknego masz psa strasznie lubię tę rase witamy, witamy i dziekujemy!!!!!:multi::multi: przychodź do nas!!! Quote
gochgoch Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 .:::Gosia:::. napisał(a)::crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: a cóż Cię Gosiu tak zdziwiło?????:crazyeye: Quote
gochgoch Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 BBeta napisał(a):Ślicznego masz psa, a jaki jest fotogeniczny :) Robisz świetne zdjęcia, gratuluje Ach jak miło słyszeć takie pochwały!!!!!dziękujemy i zapraszamy!!Odwiedzaj nas!!!!:multi: Quote
gośku. Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 gochgoch napisał(a):a cóż Cię Gosiu tak zdziwiło?????:crazyeye: a jak myślisz? :lol: zaniemłówiłam po obejrzeniu fotek Hugolinka! :loveu: Quote
gochgoch Posted August 27, 2006 Author Posted August 27, 2006 .:::Gosia:::. napisał(a):a jak myślisz? :lol: zaniemłówiłam po obejrzeniu fotek Hugolinka! :loveu: ach no to baaardzo mi miło!!!! :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted August 27, 2006 Posted August 27, 2006 Gosia , nadal trzymamy kciuki. Trzymamy je rodzinnie ! I myślimy o Tobie ciepło, Panno Sztuko Bardzo Piękna :p Quote
gośku. Posted August 28, 2006 Posted August 28, 2006 A na to foto nie moge się na patrzeć! jest przecudne! Jak ty to zorbiłaś?! :loveu: Bedizesz wystawiać Go w poznaniu? :razz: Quote
gochgoch Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosia , nadal trzymamy kciuki. Trzymamy je rodzinnie ! I myślimy o Tobie ciepło, Panno Sztuko Bardzo Piękna :p Moi najkochańsi...:loveu: pozdrawiam Was mocno!! Quote
gochgoch Posted August 31, 2006 Author Posted August 31, 2006 [quote name='.:::Gosia:::.']A na to foto nie moge się na patrzeć! jest przecudne! Jak ty to zorbiłaś?! :loveu: Bedizesz wystawiać Go w poznaniu? :razz: to dzieki takiej specjalnej lampie błyskowej, która błyska wielokrotnie... na razie nie planuje wystawiania, bo się na tym nie znam...ale zobaczymy.... pozdrawiamy!!!:multi: Quote
Recommended Posts