KaRa_ Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Jaka czysciutka woda;) a patyczek pewnie dluuugi,ze jednego konca nie widac:lol: Quote
gochgoch Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Jaka czysciutka woda;) a patyczek pewnie dluuugi,ze jednego konca nie widac:lol: ona tylko wygląda na taką czyściutką...bo piesek na fali popłynął...a to morze nasze bałtyckie...:evil_lol: Quote
an3czka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='gochgoch'] A co to? Latający talerz mu na dziobie wylądował?:evil_lol: Quote
bigos Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Przypomnia mi się Bigosek jako szczeniak. Też miał takie kółeczko, wtedy wpadało mu na szyję i wygladał jak kosmita:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
leemonca Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Napisał(a) gochgoch i odpoczywanko... [quote name='an3czka']Świetne!:multi: a może czołganko?:evil_lol: Quote
gochgoch Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 a to moja ulubiona fotka wakacyjna... i jeszcze ta... i na koniec jeszcze taki poważny portret plażowy... Quote
gochgoch Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 an3czka .. zupełnie niezidentyfikowany to był obiekt...i wpadł do pyska z rozpędu.. bigos .. hugo już jest dużym facetem i bez problemu sobie z nim radził...aż trzeba było interweniować, żeby sobie permanentnie nie poradził.. leemonca .. tak..właściwie takie mini, mini czołganko... Quote
an3czka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 [quote name='gochgoch']a to moja ulubiona fotka wakacyjna... Faktycznie śliczna! Taka... wakacyjna!:multi: Quote
gochgoch Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 [quote name='an3czka']Faktycznie śliczna! Taka... wakacyjna!:multi: :megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::Rose: Quote
gochgoch Posted July 26, 2006 Author Posted July 26, 2006 :roflt:Taka mi się...sympatyczna historyjka zdażyła... stałam w nocy pod sklepem..nocnym... i poszedł taki zawiany mocno młody koleś i pokazując paluchem na Hugo powiedział (raczej twierdzacym niż pytającym tonem) : - Dalmatyńczyk??!!! :crazyeye::crazyeye: :roflt::roflt::roflt: Ja sie zastanawiam czy taki byl pijany, ze mu plamki wyskoczyly przed oczami czy poszedl po rozum do glowy i sam stwierdzil, ze to z pijanstwa tych plamek nie widzi.... Quote
an3czka Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 [quote name='gochgoch']:roflt:Taka mi się...sympatyczna historyjka zdażyła... stałam w nocy pod sklepem..nocnym... i poszedł taki zawiany mocno młody koleś i pokazując paluchem na Hugo powiedział (raczej twierdzacym niż pytającym tonem) : - Dalmatyńczyk??!!! :crazyeye::crazyeye: :roflt::roflt::roflt: Ja sie zastanawiam czy taki byl pijany, ze mu plamki wyskoczyly przed oczami czy poszedl po rozum do glowy i sam stwierdzil, ze to z pijanstwa tych plamek nie widzi.... Hahaha, ale się usmiałam:lol: Quote
Honey Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 gochgoch napisał(a)::roflt:Taka mi się...sympatyczna historyjka zdażyła... stałam w nocy pod sklepem..nocnym... i poszedł taki zawiany mocno młody koleś i pokazując paluchem na Hugo powiedział (raczej twierdzacym niż pytającym tonem) : - Dalmatyńczyk??!!! :crazyeye::crazyeye: :roflt::roflt::roflt: Ja sie zastanawiam czy taki byl pijany, ze mu plamki wyskoczyly przed oczami czy poszedl po rozum do glowy i sam stwierdzil, ze to z pijanstwa tych plamek nie widzi.... Dobre ! :lol: :lol: :lol: Rozumiem, ze nie probowalas z nim na temat ras dyskutowac ? Quote
gochgoch Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 Honey napisał(a):Dobre ! :lol: :lol: :lol: Rozumiem, ze nie probowalas z nim na temat ras dyskutowac ? oczywiście,że z nim nie dyskutowałam... powiedziałam: 'oczywiście, jaknajbardziej..' i robiłam co w mojej mocy żeby przetrzymać to z prawie powagą i nie zwinąć się ze śmiechu.. Quote
bigos Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 gochgoch napisał(a)::roflt:Taka mi się...sympatyczna historyjka zdażyła... stałam w nocy pod sklepem..nocnym... i poszedł taki zawiany mocno młody koleś i pokazując paluchem na Hugo powiedział (raczej twierdzacym niż pytającym tonem) : - Dalmatyńczyk??!!! :crazyeye::crazyeye: :roflt::roflt::roflt: Ja sie zastanawiam czy taki byl pijany, ze mu plamki wyskoczyly przed oczami czy poszedl po rozum do glowy i sam stwierdzil, ze to z pijanstwa tych plamek nie widzi.... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A może widział białe myszki biegające po Hugolinku?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
chicken Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 :eek2::eek2::roflt::roflt::roflt::roflt: :eek2::eek2: Buhahahahahahahahahahahahahaha!! Quote
gochgoch Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 no to Wam dorzuce na dokładkę... zdażyło mi się DWA RAZY ... - piękny pies..piękny...też miałem kiedyś DOGA..... :mdleje::mdleje::mdleje: no..bez komentarza.. Quote
an3czka Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 [quote name='gochgoch']no to Wam dorzuce na dokładkę... zdażyło mi się DWA RAZY ... - piękny pies..piękny...też miałem kiedyś DOGA..... :mdleje::mdleje::mdleje: no..bez komentarza.. Gochu Basco też był wiele razy mylony z dogiem błękitnym:evil_lol: Quote
olekg89 Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Anetta to nie surykatka , tylko mangusta! gochgoch-hugonek jest piękny! bardzo mi sie podoba ten twój"dog niemiecki":D Quote
gochgoch Posted July 27, 2006 Author Posted July 27, 2006 [quote name='an3czka']Gochu Basco też był wiele razy mylony z dogiem błękitnym:evil_lol: ręce opadaja norrrmalnie.. :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje:ale przynajmniej jest wesoło, że hej! p.s. niektórzy znajomi też mówią do mnie 'gochu' i bardzo to lubię...:) Quote
Cola Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 Jednym tchem nadrobiłam zaległości....jak zwykle przepiękne fotki :loveu: :loveu: Ja nie mam problemu z rozpoznawalnością moich psów, szczególnie jednego :evil_lol: :evil_lol: psa mordercy :evil_lol: :evil_lol: Quote
an3czka Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='gochgoch'] p.s. niektórzy znajomi też mówią do mnie 'gochu' i bardzo to lubię...:) No właśnie tak się zastanawiałam, czy ta forma będzie ok:evil_lol: Quote
Nugatowa Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='gochgoch'][FONT=System]a to moja ulubiona fotka wakacyjna... No to chłopak się relaxował :evil_lol: :evil_lol: :cool3: Quote
bigos Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='gochgoch']no to Wam dorzuce na dokładkę... zdażyło mi się DWA RAZY ... - piękny pies..piękny...też miałem kiedyś DOGA..... :mdleje::mdleje::mdleje: no..bez komentarza.. Hugodog:turn-l::turn-l::turn-l: Quote
an3czka Posted July 29, 2006 Posted July 29, 2006 [quote name='bigos']Hugodog:turn-l::turn-l::turn-l: ...Albo "Dogo-Hugo":lol: Quote
Recommended Posts