gochgoch Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 bigos .. no to rozumiem, ze w niedzielę robimy interesy... :evil_lol::evil_lol: chicken .. :niewiem::niewiem: :laugh2_2: to się można wszystkiego nauczyć.. gonek .. ano taki ci on charcio-szczupluśki był... a co do poruszonych zdjęć..to musi być przadne światło.... Quote
gochgoch Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 a oto portret z 'ukochaną'. to tzw. 'dereczka' (stary koński potnik :evil_lol:) on się z nią po prostu nie rozstaje... do tego stopnia, że jak się jakiś czas temu pakowałam do samochodu przed wyjazdem nad morze, piesek tak łaził, łaził wokół bagaży...i nagle..PĘDEM DO DOMU!!! I PĘDEM Z POWROTEM Z DERKĄ W PYSKU I DO SAMOCHODU JĄ WŁADOWAŁ!!!!!:-o:-o:-o myślałam, że padnę ze śmiechu i z wrażenia... Hugo po prostu stwierdził, że też wyjeżdża i się spakował.....:-o:-o Quote
bigos Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 [quote name='gochgoch']bigos .. no to rozumiem, ze w niedzielę robimy interesy... :evil_lol: Mam nadzieję:lol:Mam kilka swoich typów jeżeli chodzi o te cudeńka;) a oto portret z 'ukochaną'. to tzw. 'dereczka' (stary koński potnik :evil_lol:) on się z nią po prostu nie rozstaje... do tego stopnia, że jak się jakiś czas temu pakowałam do samochodu przed wyjazdem nad morze, piesek tak łaził, łaził wokół bagaży...i nagle..PĘDEM DO DOMU!!! I PĘDEM Z POWROTEM Z DERKĄ W PYSKU I DO SAMOCHODU JĄ WŁADOWAŁ!!!!!:-o:-o:-o myślałam, że padnę ze śmiechu i z wrażenia... Hugo po prostu stwierdził, że też wyjeżdża i się spakował.....:-o:-o Że Hugolinek jest mądry psiak to wszyscy wiemy:p Quote
Hanna R. Posted August 11, 2006 Posted August 11, 2006 Gosiu ! Kochana ! Twoje zdjęcia są piękne !!!! Dzisiaj piszę to po raz drugi . I WCALE nie jestem zmuszona ! :cool3: Quote
gochgoch Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 anetta .. Haniu .. :iloveyou::iloveyou::iloveyou: będę się starać dalej....:evil_lol: to wszystko dla Was Quote
gochgoch Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 Kasiu..bigos... proponujemy jutro spotkanko o 12 w południe na górce na łączce przy stajni (ul.strzelecka) co Wy na to??? no chyba,że będzie lało... Quote
bigos Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='gochgoch']Kasiu..bigos... proponujemy jutro spotkanko o 12 w południe na górce na łączce przy stajni (ul.strzelecka) co Wy na to??? no chyba,że będzie lało... oki:)))))))))))))) Quote
gochgoch Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 znalazłam taką dzidzię :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
bigos Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Ojjjjjjjjjjjjj, ojjjjjjjjjjjjjjjjjj, ale słodzinek:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
anetta Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Nieee moge, ja po prostu nie moge tu wchodzic :placz: Ale jakas sila mnie tu zaciaga :evil_lol: :modla::modla::modla: Quote
gochgoch Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 [quote name='Agga']No cud miod i wogóle aaaaahhhhhhh:cool3: już nie wiem jak reagować na te wszytskie pochwały...rozpieszczacie mnie!!! Quote
gochgoch Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 anetta napisał(a):Nieee moge, ja po prostu nie moge tu wchodzic :placz: Ale jakas sila mnie tu zaciaga :evil_lol: :modla::modla::modla: och jak dobrze, że takie sily istnieją!!!!:cool2: Quote
Nugatowa Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 [quote name='gochgoch']taką kiedyś piechowi sesję piłeczkową zrobiliśmy... Ojojoj :razz: :-o Wyglada jak Flubber czy jak to tam się naywało :hmmmm: Gosiu Rewelacja ! Quote
bigos Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='gochgoch'] no chyba,że będzie lało... Pada:placz::placz::placz: Quote
gochgoch Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 bigos napisał(a):Pada:placz::placz::placz: :wallbash: Quote
bigos Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Gosiu, ja z siostrą jadę na wesele i bardzo zależałoby nam na tych pięknych kolczykach:modla::modla::modla:Może miałabyś możliwość podjechania do nas z nimi? ul. Gwiaździsta 22/1 (siostra) lub 22/3 (ja z Bigoskiem) Te mi sie bardzo podobają: A siostrze: Ale musiałybyśmy poprzymierzać, więc zapraszam na kawkę z Hugolinkiem:lol: Tel do mnie 600 256 503 Uciekam na slalom:) Quote
gochgoch Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='bigos']Gosiu, ja z siostrą jadę na wesele i bardzo zależałoby nam na tych pięknych kolczykach:modla::modla::modla:Może miałabyś możliwość podjechania do nas z nimi? ul. Gwiaździsta 22/1 (siostra) lub 22/3 (ja z Bigoskiem) Te mi sie bardzo podobają: A siostrze: Ale musiałybyśmy poprzymierzać, więc zapraszam na kawkę z Hugolinkiem:lol: nie ma sprawy!!! chętnie Was odwiedzimy!!! o której??? mozemy choćby zaraz... a wogóle to juz nie pada i może potem jednak jakiś spacerek zaliczymy... Quote
gochgoch Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 [quote name='*luthien*']te sesje są cudowne!!:loveu: :-o :-o :-o *luthien* .. :calus: Quote
Mi. Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='gochgoch']*luthien* .. :calus: więcej:loveu:może się od Ciebie czegoś naucze:D Quote
gochgoch Posted August 13, 2006 Author Posted August 13, 2006 tymczasem jeszcze kilka wspomnień z plaży...eeechhhhh... jednak średnio smaczne to.. Quote
bigos Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 [quote name='gochgoch']nie ma sprawy!!! chętnie Was odwiedzimy!!! o której??? mozemy choćby zaraz... a wogóle to juz nie pada i może potem jednak jakiś spacerek zaliczymy... Dziękuję Gosiu za odwiedziny:kiss_2::kiss_2::kiss_2:... ...i za (są śliczne, jak wszystkie zresztą)... ...czekam na Quote
Recommended Posts